Caut cresa - sect 1 sau 4

Caut cresa - sect 1 sau 4 | Autor: diana_jors

Link direct la acest mesaj

Salut,

as avea si eu nevoie de niste informatii legate de crese sau gradinite cu grupa de cresa, in sectoarele 4 (unde locuim) sau 1 (unde lucram). As avea nevoie sa il duc pe Alex cam din vara, cand va avea 1 an si 2-3 luni...

Multumesc.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mda, nu ma asteptam sa nu primesc chiar nici un raspuns :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Amelia este la cresa Tohani din Tineretului si suntem multumiti, ei ii place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

A mea fata e la cresa berceni 4 si sunt tare multumita....Primesc copii de la 7-8 luni.Daca mai vrei informatii, cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by crangutalil

A mea fata e la cresa berceni 4 si sunt tare multumita....Primesc copii de la 7-8 luni.Daca mai vrei informatii, cu placere.

Crenguta, vrei sa detaliezi putin ? Tu de la ce varsta ai dat bb la cresa ? Care-s conditiile ? Ai vizionat mai multe pana ai luat o decizie ?
Am si eu un dragalas, deocamdata are 6 luni si o saptamana, insa nu suntem de acord cu bonele si am vrea sa incercam peste cateva luni sa-l ducem la cresa. Pana atunci strangem informatii.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Eu am dat fata la cresa la un an si 10 luni, acum are 3 ani....N-am vazut mai multe crese deoarece acum vreo 5 ani am avut si baiatul acolo si stiam ca e ok....Ce sa-ti spun?Au program saptamanal(Fata mea acolo este), sau au si grupe de zi pana la ora 17.Avantajul la saptamanal este ca poti lua copilul seara acasa cand poti tu, pe la ora 18, 19 cel tarziu, nu e obligatoriu s-o lasi si noaptea.A mea sta si noaptea , doar miercurea seara o iau acasa, ca asta e programul.La grupa de sugari am vazut copii, sunt ok, fata mea n-a fost unsa la fundulet acasa cat a fost unsa la cresa.Acum ca e mare stie o gramada de cantecele, poezii, chiar de 8 martie au invatat o poezie pt mama care m-a impresionat pana la lacrimi.N-am gasit-o niciodata oparita, sau murdara....ei ii place, merge cu placere, le iubeste pe toate doamnele...Ce sa-ti mai spun?Nu stiu, intreaba-ma si incerc sa-ti raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by crangutalil

Eu am dat fata la cresa la un an si 10 luni, acum are 3 ani....N-am vazut mai multe crese deoarece acum vreo 5 ani am avut si baiatul acolo si stiam ca e ok....Ce sa-ti spun?Au program saptamanal(Fata mea acolo este), sau au si grupe de zi pana la ora 17.Avantajul la saptamanal este ca poti lua copilul seara acasa cand poti tu, pe la ora 18, 19 cel tarziu, nu e obligatoriu s-o lasi si noaptea.A mea sta si noaptea , doar miercurea seara o iau acasa, ca asta e programul.La grupa de sugari am vazut copii, sunt ok, fata mea n-a fost unsa la fundulet acasa cat a fost unsa la cresa.Acum ca e mare stie o gramada de cantecele, poezii, chiar de 8 martie au invatat o poezie pt mama care m-a impresionat pana la lacrimi.N-am gasit-o niciodata oparita, sau murdara....ei ii place, merge cu placere, le iubeste pe toate doamnele...Ce sa-ti mai spun?Nu stiu, intreaba-ma si incerc sa-ti raspund.

Multumesc de raspuns. Eu ma intreb daca e ok sa-l dau de la un an la cresa, fiindca asa cum spuneam nu agreem deloc ideea de bona. Grupa de sugari de la ce varsta incepe ?

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Acum am vazut mesajul, scuze...Nu stiu la ce varsta incepe grupa de sugari, stiu doar ca primeste copii de pe la 7-8 luni ca am intrebat pt o cunostinta si mi-a zis ca atunci se face nu stiu ce vaccin si abia dupa aia ii primeste.La un an e ok, sigur il primeste daca au locuri.Mai ai intrebari, cu cea mai mare placere, chiar daca cu intarziere, ca nu prea apuc sa citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pavel_ana spune:

si eu incerc sa mi inscriu fetita la cresa..multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisvocheci spune:

Si Max este la Tohani si sunt f f f multumita. Inscrierile la aceasta cresa se fac de la un an si 2 luni dupa vaccin. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu pana la urma l-am inscris la Mens Sana pe Nordului, desi am inima cat un purice ca o sa fie cel mai mic de pe-acolo Doamne-ajuta sa iasa cat mai bine!

Mergi la inceput