*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

pe ma-reduc ai optiunea sa alegi codurile numai dupa FDP gratuit si uite ce apare:

Le site marchand La Redoute n´offre actuellement pas de bon de réduction, vous trouverez ci-dessus quelques bons plans que nous avons sélectionnés pour vous sur des marchands dans les mêmes catégories que La Redoute....deci acum nu e FDP 0 la liber, numa personalizat

cat despre celelate cel mai bine le verifici pe cosul tau, ele pot varia (reducerile) de la ce produse ai in cos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Mirunajr am primit eu trench-ul. L-am luat pe cel mai mic, eu sint micuta, (1.58 m, 54 kg) si mi-e bun. E un material f subtire.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Ioana, merci!
Cam aceleasi masuri le am si eu...si tot marimea cea mai mica ma gandeam sa o iau. Mie mi se parea a fi un felk de tercot, doc ceva, e mai subtire de atat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

Am primit si eu trench-ul. Intr-adevar este f. f. subtire, insa e de efect. Mie imi place, se aseaza bine.

A venit impachetat intr-o punguta f. mica, eu abia il asteptam si cand am desfacut pachetul, uitandu-ma dupa el, am zis ca nu mi l-au trimis... abia dupa ce am scotocit mai bine l-am descoperit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

va multumesc! Il comand si eu...daca voi ziceti ca e misto...merg pe mana voastra...am incredere in voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Miruna nu e f misto, dar cu o camasa alba/tricou fain si o pereche de blugi cred ca poate fi pus in valoare, ca el asa, nu pare prea valoros. Dar pt ca mai face si reducere de 30% ... merita codu ala.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Feteleeeeee...ce ma fac??? Nu ma lasa sa validez cosul!!! De ce, oare? Si ce trebuie sa fac??? :(((

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Merici Claujro Am de lucru in seara asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dar mai,voi pe 57185 l-ati incercat? Mie de la 109 imi reduce la 84.E super nu?Dar cred ca e pt preturi intregi.

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am dat si eu acum o comanda,ca sa folosesc bonul ala de mi-l trimisera pen'coletul care n-a ajuns!Daca nici asta nu ajunge never ever nu mai dau comanda la redoute!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Dar mai,voi pe 57185 l-ati incercat? Mie de la 109 imi reduce la 84.E super nu?Dar cred ca e pt preturi intregi.

Leea
Tocmai ma pregateam sa va spun ca imi vine sa urlu la luna, pentru ca niciunul dintre codurile pe care le-am scris atat de meticulos mai sus nu mi-a redus nimic !! Nici macar cel primit pe e-mail (22500) - desi tot ce pusesem in cos era din P-E 2008

Leea, merci inca o data, cu codul dat de tine am primit reducere progresiva - 15 eur la aprox 66 eur valoarea cosului, sau mai putin de 10 eur la 40 valoarea cosului. Merci mult de tot !

@later edit: Codul 57185 e pentru preturi intregi, si probabil pe procente. Mie mi-a redus doar 15.23 indiferent de valoarea comenzii, pentru ca am avut doar doua produse cu pret intreg. La primul pare sa fi redus 25 % si la al doilea 50 %...
Leea, ai cate un vot si de la mine, pentru fiecare poza.

Mergi la inceput