Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
bujo spune:
Salut gagici.
Camy cum adik n=ai programare? Insista si zi ca sigur ti-ai facut si sa verifice. Sau da o fuga pana acolo si vb cu dr. Tu esti in concediu acu? Aa si ti-ai schimbat numaru? Ca am incercat sa te sun aseara.
Anka in cat timp iti livreaza de la redoute? Si preturile alea sunt reale? Ca am vazut ca scrie "a partir de". Se mai adauga ceva? Si livrarea cat face? Na ca te-am bombardat.
bujo 25+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
mcoca spune:
Uuff, Cami imi pare rau ca trebuie sa astepti pana maine :(((.
Anna, numai bunatati. Eu acum am venit de la cantina si imi fac siesta :).
Vicky 28+ si Maya
Bebele casei
mcoca spune:
Bujo, sunt reale preturile de pe net. A partir de, inseamna ca de fapt ei dau pretul cel mai mic, care in gen este pentru marimea cea mai mica. Apoi pretul creste cu marimea pe care o doresti.
Boti, uite ce am comandat
www.vertbaudet.fr/robe-panty-et-fichu-ensemble-bebe/rwp/p-3702143028073015.aspx" target="_blank">rochita
www.vertbaudet.fr/t-shirt-et-pantalon-ensemble-bebe/rwp/p-3702043065073015.aspx" target="_blank">pentru finutz
Vicky 28+ si Maya
Bebele casei
locca spune:
Boti, uite www.aerostore.ro/86-aparate-de-bucatarie/104--aparate-de-inghetata/" target="_blank">aici.
Mai, voi ma omorati pe mine cu discutiile de costumatii de botez
Cred ca-s singura care nu a cumparat absolut nimic de imbracat pt. copil. Altfel nu am nimic de cumparat, doar un baby monitor, inca nu l-am marcat, astept sa vad daca gasesc ceva interesant la baby expo.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
dma2007 spune:
fetele stiti daca sunt diseara cursuri la filantropia?
merge cineva?
19s+!
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dara_d spune:
Buna fetele
Desi am fost libera ,azi a trebuit sa rezolv o problema de serviciu si abia acum am ajuns acasa plecata de la 10,dar e bine si asa .
Nu prea ma simt bine ,m-a luat iar raceala,asa ca aseara am luat iar oscillococinum sper sa imi treaca ,de unde naiba tot racesc eu ca in curent nu stau mai frate...........
Am niste nervi cu faptul ca ma cam doare capul ,am nasul infundat si nu am dormit deloc bine azi noapte,m-am tot dus si la baie des.
Singura mare bucurie pe ziua de azi este ca facem 26 de saptamani si mai avem un pic ............
Cred ca nici mama mea nu mai are rabdare ca m-a sunat sa imi spuna ca a cumparat o salopeta si 2 fesuri pentru bebelina.O sa aibe o groaza de haine .
Va pup pe toate si incerc sa ma bag in pat poate ma mai adun.
26+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
boticelina spune:
Vicky sunt ata de frumoase amandoua, si rochita si costumasul La noi nu se gasesc chestii atat de frumoase Pentru baieti cel putin de botez am vazut doar niste costumase din alea plusate, oribile, zici sa-c pijamele, turcesti si scumpe. O sa trebuiasca cred sa improvizez. Si de fetitza mai gasesti rochite, rar, si multi aduc doar numere mari, adica de la 6-12 luni incolo...
Mi-a raspuns si doamna de pe net, si rochita aia e tot pt 6-9 luni. O sa gasesc eu oare ce-mi doresc?
Ruxi, adica ai de toate (mai putin interfon) dar nu si hainute, sau n-ai luat nimic, nimic? Despre masinuta aia de inghetata am gasit o discutie pe culinar si face doar amestecul, e important si ala (de fapt, cel mai important), ca sa nu se formeze cristale de gheata, dar nu e si cu refrigerator, adica apoi tre sa bagi melanjul la congelator. Da e bun si ala la o adica...
M-a excitat Didi total cu masina de inghetata, am in creier doar torturi de inghetata, va dati seama, faci un blat de pandispan mic, tai pe jumate, bagi inghetata, jap juma de ora cu el la congelator si ai tort de inghetata gata intr-o ora . Sau inghetata sandvish cu biscuiti din aia integrali, digesta, mmmm..., sau cu nesquick...
Sau bagi iaurt de casa cu fructe de la buni din gadina si ce rost mai are sa faci coada la McDonalds la McFlurry?
Anna si io tot spanac am. Si salata de vinete. Mi-a facut mama si mi-a trimis de la tara ca noi avem aragazul demontat de cand cu extinderea zugravelii
Monica 25+ si gargaritza Nancy
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Boti, merci. Eu cred ca pe undeva sunt mai practici in ro. Ca la 3-6 luni nu prea ai ce face cu rochite. Aici parca prea se sare peste cal si ii imbracam de cand se nasc ca pe oamenii mari.
Eu sunt sigura ca pana la urma vei gasi. M-am uitat si astia de la Vertbaudet nu livreaza in ro :(.
Mai, dar de ce nu se poate face amestecul de inchetata intr-un blender? De ce trebuie sa cumperi masina de inghetata?
Mada, tu cum te mai simti? Te-a prins raceala?
Vicky 28+ si Maya
Bebele casei
ella81it spune:
Buna ziua fetelor!
Cristina,Tecky,Mada va multumesc ptr raspunsuri.Bb Alex continua cu programul nocturn dar incep sa ma obisnuiesc.
Sa va povestesc ce mi s a intamplat azi noapte...deci bb dansa facea tumbe,sotul sforaia si eu ma suceam in pat!Pe la 4.30 ma trezesc si ma duc la baie si gasesc perdeaua trasa,covorul murdar de pamant si iarba iar in tocul de la fereastra o gauraaaaaaaaaaaa
Mi au intrat hotii in casa,au luat o geanta de pe hol cu toate actele mele cu bancomat si carte de credit ,o geanta goata a sotului si blugii din baie tot ai sotului
Am blocat bancomat si cartea de credit si am chemat politia.Au venit sau uitat si au gasit in gradina,stau la parter,actele ,bancomatu ,cartea credit si geanta sotului aruncate .
Deci au luat doar geanta mea goala si blugii sotului !Geanta costa 30 euro si blugii erau Armani,falsisi plini de vopsea ,sotul se ducea la servici cu ei!
Daca intrau in sufragerie sau la noi in camera aveau ce lua,dar cred ca le a fost teama!Multumesc lui dd ca nu m am dus mai devreme la baie,daca dadeam nas in nas cu ei faceam infart sau imi dadeau ei una in cap.
Acum sunt speriata rau ,imi e teama sa stau singura in casa
Nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva in Italia!
Va pup pe toate!Scuze ptr mesajul lung!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA26+
mcoca spune:
Domane Ella ce poveste. Bine ca nu v-au luat mare lucru. Dar nu ati auzit nimic, nimic?
Si apropo de faptul ca nu te asteptai : socrii mei au fost acum 2 ani in vacanta la Roma si li s-au furat TOATE actele + cardurile + 1000euro. LE aveau pe toate intr-o borseta la brau. Au mers la politie si aia le-au zis : "aaa pai sigur au fost conationali de-ai dumneavoastra" (ca si cum ii acuzau si pe ei) si in rest li s-a rupt.
Vicky 28+ si Maya
Bebele casei