Sezatoarea canadiana (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Bulinuta, da, exista batista bbelushului si pe aici ... uite unde poate fi comandata: http://www.babyvac.ca/FORMgallery1.htm .

Multa sanatate bblui prietenei!

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Superbe pozele, Denisa . Eu am o singura intrebare ce ma framanta .. papagalii aia erau vii? . Ca prea stateau cuminti acolo ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel + Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

carmen multumesc mult de tot si pentru urari

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetelor-multumesc frumos.
Carmen-da,erau papagali vii si pe "unul" il chema Magda,astia erau intr-un parc minunat Xel-Ha.Dar erau si pe plaja 2 ca sa faci poze cu ei."
DanaP-acele "chestii" se cheama balene-sacip usi acolo ca sa mai estompeze valurile mari sa macine mai incet plaja deja cam distrusa de uragane
A si mi-am luat bilet la George Michael,mai vine cineva?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Denisam, foarte frumoase pozele: copii frumosi, parinti frumosi, peisaje de vis! Mai ca-ti vine sa lasi balta totul si sa pleci din nou...

Ana, iti trimit citeva incurajari virtuale , ca tare este rau sa ai

Nelia, cum le-a placut concertul ? Am fost si noi la Santana, cred ca anul trecut (sau acum 2 ani ???), si noi sintem mari fani . Si cind ma gindesc ca am auzit prima data Santana prin scoala generala, nu-mi vine sa cred...Incercam sa pasam stafeta lui Antonia, usurel, usurel...Zilele trecute a fost o emisiune pe TV5 despre ABBA, si ne-am uitat cu totii, cu mare placere, iar Antonia chiar a dansat...Unde sint discotecile de alta data ???

Edit:

Simonna, de acord cu ideea ta pentru donatii...Poti sa ma treci pe lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Denisa, am vazut pozele din vacanta si parca nu-mi venea sa cred ca toate cele se intimplau cind aici inca mai ningea... Am vazut ca printesa ta a facut pereche buna cu baiatul lui Try! Sa va fie de bine, sper ca nu recuperati acum, dupa vacanta.

Oana, si Agatei ii place ABBA, o asculta cu placere, are si melodii preferate. Am observat ca ii place ce ascultam, speram ca le vom putea transmite copiilor nostri un pic de dragoste si pentru muzica generatiilor trecute, nu numai pentru zdranganeala din zilele ei. Noua ne place Santana, dar nu sintem chiar fani, dar pentru mine, alaturi de BB King, inseamna ceva special: m-au ajutat in periodele grele, cind munceam mult, eram singura si imi era greu sa ma descurc, aveam citeva CD-uri, munceam noptile si ascultam muzica, muzica lor. Mai sint: Doors, Beatles, Cranberries, Tracy Chapman, Led Zeppellin, citeva CD-uri cu muzica clasica, ca pe astea apucasem sa le cumpar si pe astea le asculta. Nu era ca acum, ca-ti tragi ce vrei, de unde vrei.
Simona, cind incepem sa trimitem banii? Si cum vom proceda? Eu sint de acord, o idee frumoasa, dar parca am spus si intr-un mesaj de ieri.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

maru, asta cu gastele m-a distrat si pe mine pe aici Am stat odata nu stiu cat pe un pod, nu intelegeam de ce era blocata circulatia, vreo 30 de minute am asteptat. Si in final am aflat ca o gasca si puii ei traversau strada, nu stiu de ce le-o fi luat asa de mult timp. Or fi fost aia mici zburdalnici si nu le-o fi stat capul la traversat

Simonna, buna si frumoasa ideea, dar pe mine mai intreaba-ma la anul Din pacate anul asta nu pot sa ma cer pe lista, trebuie mai intai sa mai trec si eu pe la servici

Denisa, foarte faine pozele, nici nu realizasem ce mare a crescut Emmma! Cred ca v-a fost foarte bine.

Ana, voi v-ati mutat in noua casa? Pare rau de abces, dar plutitul e bun, asa-i? Iau si eu ceva medicamente din astea, dar din pacate m-am obisnuit cu ele, nu mai e ca prima data

Oana, si noi cu ABBA, canta Roxana in masina de mama focului, multumita ei am mai invatat si eu din versuri.
Dar ma tot intreb... ei vor imbratisa parte din muzica noastra, noi insa vom putea face la fel cu muzica lor???

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Donia, ce ziceti de o expeditie la Toronto la Cirque de Soleil?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

maru, multumim de invitatie, dar cum se zice pe la noi thanks, but... no, thanks
Noi ne cam mutam in urmatoarele doua saptamani si suntem tare prinsi, mai ales ca au fost copiii bolnavi si n-am facut mai nimic pana acum. Si nici nu-mi prea place Cirque de Soleil... mie da-mi un balet clasic si m-ai facut fericita

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint tare suparata! Am primit de la bursa noul calcul facut dupa ce au vazut ca m-am inscris doar la un curs pe sesiunea mai-iunie si mi-au taiat atit de mult din bani, ca-mi vine sa pling. Adica in loc de 1800 de dolari la inceputul lui mai, plus 1000 pe luna pina in august inclusiv, imi dau din mai pina in august doar 300 de dolari pe luna! Nu ma asteptam sa-mi dea atit de putin daca iau doar un singur curs, intr-o singura sesiune, plus ca e intensiva si se suprapune si cea din iarna neterminata din cauza grevei. Sintem in plop rau de tot, sotul e pe 75%, chiar ne bazam pe bursa mea. Singura solutie este sa mai iau un curs, daca mai gasesc locuri. Dar daca il mai iau inseamna ca intre 5 mai si 23 iunie voi avea cursuri luni si miercuri de la 2-5 si de la 6 la 9, joi de la 6-10 si vineri dimineata de la 9-12.30. Muuuult! Asta numai ca sa ma duc, dar cind invat eu pentru atitea cursuri!?! Dar numai asa as avea banii intregi. Ce ma fac? Ce ne facem????

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput