prima data acasa
Raspunsuri - Pagina 2
rhoneea spune:
Din propria mea experienta iti recomand rahianestezia.Desi mai sunt "n" subiecte pe tema acesta rahianestezia vs anestezia generala.
De ce spun rahianestezia....esti constienta,nu vei avea dureri de cap,greata,ameteli,il vei vedea pe bebe imediat cum il scot,il vei pupa(daca ti-l vor da),participi la tot ce se intampla in jurul tau,dar probabil ca alegerea anesteziei nu depinde de tine ci de medic.Asa cum crede el si in functie de analizele tale.Scoaterea lui bebe se va petrece foarte repede,iar dupa ce-l vei vedea vei fi in.
Orice intrebare mai ai si daca crezi ca voi fi in masura sa-ti raspund,sa te ajut cu cea mai mare placere!
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
alyina spune:
In prinipiu,mai am o saptamana...Mi-e tare frica...Am vorbit cu anestezista si am stabili anestezie locala-mi-e frica si de asta...Chiar am intrat intr-un fel de panica...nu stiu...pe de o parte deabia astept sa-mi vad fata,pe de alta parte imi e teama rau de tot ce v-a urma.As fi vrut anestezie generala,dar mi s-a recomandat cea locala...nu e ciudat sa auzi tot ce se intampla in jurul tau?
ada29 spune:
Alyina,o nastere usoara si un copil sanatos iti doresc,asta e cel mai important.
Grijile si intrebarile tale sunt normale.
O sa fie bine,ai incredere,aici pe forum ai un grup de mamici cu care te poti consulta tot timpul.
Dumnezeu sa te intareasca,mamico!
Ada