Mie nu-mi place

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ar trebui sa fac si io o mare reclamatie precum doamna respectiva..in Texas inclusiv in toiul verii se face muult prea repede intuneric (incepind de la ora 8.pm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si eu sunt consumator de timp! ha ha

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Pe mine nu ma afecteaza aproape deloc, pana luni dimineata cand suna ceasul cu o ora mai devreme aproape ca ma adaptez. Primavara imi place ca am o ora in plus de stat cu fetita in parc, in loc sa stau in casa la stiri, deci asta e schimbarea la mine, ma cam rup de actualitatea social politica si nu simt nici o pierdere.
Pai vedeti cum ajung altii celebri? Voi va plangeti aici in loc sa dati fuga la OPC

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

primavara seara-mi place si mie.. dar toaman .. si iarna.. parca la 4 incepe noaptea... of

fiul meu e in vacanta acum.. ma gandesc cu groaza de luni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mie imi place trecerea asta de la ora de iarna la cea de vara si invers... nu as sti sa explic de ce; ar trebui sa ma gandesc mult pur si simplu imi place; nu-mi creeaza nici un disconfort, pentru ca eu nu dau ceasul inainte/inapoi IN noaptea de sambata spre duminica respectiva SAU DUPA, eu il dau de pe parcursul zilei de sambata; si-asa nici nu mai observ ca n-am dormit o ora sau ca dorm in plus o ora... ... cred ca neplacerile se datoreaza doar atunci cand e somnul "deranjat"..

ar fi bine sa consideram ca intai ni se da o ora in plus si apoi ne-o ia la loc, decat invers (ne ia o ora pe care ne-o da inapoi mai tarziu); dar poate ca in primul mod privesc optimistii si in celalalt pesimistii!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mie mult mai tragic mi se pare toamna cand am impresia ca trebuie sa stau la servici cu o ora in plus!!!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

ha ha ... asa e! mare nedreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mie imi place ca se intuneca mai tarziu chiar daca ne trezim mai devreme.Parca e mai lunga ziua primavara iar toamna cand se schimba ora parca te imbie sa stai acasa sa savurezi pregatirile timpurii pentru Craciun.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

depinde.
partea buna e ca se face intuneric mai tarziu...
partea proasta e ca tre sa ne trezim mai devreme...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by asi

Mie imi place ca se intuneca mai tarziu chiar daca ne trezim mai devreme.Parca e mai lunga ziua primavara iar toamna cand se schimba ora parca te imbie sa stai acasa sa savurezi pregatirile timpurii pentru Craciun.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Ca bine zici, exact asa simt si eu, imi place si cand se da inapoi, si cand se da inainte, si cand vine vara, si cand vine iarna.
Fiecare decalare de ora imi da emotii placute una ca anunta vacanta, alta ca anunta Craciunul. Desi daca stau bine sa ma gandesc, ambele anunta batranetea si asta nu ar trebui sa mai fie motiv de bucurie.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput