Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen si la noi am auzit de cateva cazuri de scarlatina, vreo 3 am inteles. Scarlatina este mai grea, necesita internare in spital si de asta imi este si mie frica de ea. Acum un an Dany a facut varicela la cresa, la fix 2 saptamani dupa ce a aparut primul caz la el in grupa i-au aparut primele bubite. Te inteleg perfect, asa am stat si eu 2 saptamani atunci cu grija si toata ziua il controlam din cap pana in picioare. Au fost cazuri la el in grupa?

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Hopes

http://dieta.romedic.ro/calculator_dieta.php

Nu stiu daca a mai fost postat linkul. Poate va foloseste.

Ankyyyyy stai aici nu umbla cu prostii

Hopes si minunea mea - Eduard

Nu plec,va citesc in continuare.Cum legile minoritatilor se aplica si aici,am inteles exact cum stau lucrurile,that's fine with me,nu am de ce sa ma supar,e simpla realitate,defapt.
Carmen,imi pare rau ca te-am amestecat pe tine in povestea asta,intr-adevar nu ai ce face in cazul asta.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Anky, stai asa, ia zi aici:
tu alaptezi? tii dieta? cum e treaba. ca eu sunt disperata cand ma uit in oglinda.

azi nu mi-am baut apa regulamentara pana la ora asta.

fug, au venit de la plimbare copiii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Anky, stai asa, ia zi aici:
tu alaptezi? tii dieta? cum e treaba. ca eu sunt disperata cand ma uit in oglinda.

azi nu mi-am baut apa regulamentara pana la ora asta.

fug, au venit de la plimbare copiii.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Nu alaptez(copiii mei sint marisori pentru a mai alapta) si nici nu tin dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mamica dulce, ce chestie cu Marc al tau...pai daca logopeda respectiva nu-i da de cap, nu mai bine incerci pe altcineva, ori alta metoda? Nu stiu, dar tot timpul zici ca iesi bucati de acolo, daca vezi ca nu face progrese acolo, schimba ceva. Adevarul e ca e un copil cu care sa te mindresti si deficienta lui nu ar stresa cine stie ce daca nu ar fi conditiile astea rigide de intrare la scoala. O prietena buna, chiar a venit ieri la mine, baiatul ei de 5 ani acum, de pe la 4 ani a mers la logoped pt ca se bilbia. Se vede acum o diefernta uriasa! Doar daca e obosit ori daca incerca sa vorbeasca si mama nush ce face si nu-l asculta si el se repeta inca o data si inca o data, incepe atunci sa vorbeasca bilbiit. Marc al tau cit vorbeste el acolo putin ori mult, vorbeste cit de cit cursiv? ca uite si Aldo la 4 ani le mai amesteca, daca se grabeste si nu-i iese cum vrea. Aldo a auzit de mic 4 limbi straine, a inceput sa vb tirziu, dupa 3 ani cind a mers la gradi si-a dat drumul la vb. A pastrat din 4 limbi doar doua, spaniola o intelege doar, stie sa numere, sa ceara apa, micare, ma rog propozitii f scurte. Dar inteleg supararile astea leghate de vorbit cind tu iti stii copilul si stii ca e inteligent si deosebit. In cazul nostru, Aldo aa vut doar nevoie de mai mult timp.Sunt cu sufletul linga tineAnky mie nu mi se pare ca fetele ce adopta un stil de viata sanatos si care au trecut de etapa dietelor sunt putine pe subiect, nu suntem mey in minoritate, poate mai tacute ca suntem ocupate cu abdomenele, cu numaratul pasilor prin parc la plimbari ce am mincat azi:MD: salata de fructe(mar, capsuni, grepfruit, portocala) cu 3 linguri de musli(cu fructe uscate printre) si vreo 3 linguri de iaurt ca sos, sa mearga mai bine:). P1: ca si ieri piine neagra de cereale integrale cu o felie piept de curcan, asezonat cu multe cruditati.Si pina diseara cred ca am sa pap la fel ca ieri: inca un prinz mic si seara o salata mare si imi fac piept de curcan picant la gratar. Printre mai ciugulesc un mar si capsuni.Ieri plimbari lungi in pas rapid, azi la fel si seara mai bag si juma de ora bicicleta si ceva abdomene. S-a miscat deja acul de la cintar!!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Criscosty sananate lui Dani si bine ca au iesit analizele bune.

Mamica Dulce f. tare nu-s luminata nici eu, dar inteleg ca esti suparata din cauza asta.

Nastad La multi ani la printesa si multa sananate.

Anky asa te vreau.

Anda multumesc ca mi-ai zis. poti sa-mi faci oricand observatii oricat are fi de dure, eu cam asa ma trezesc la realitate

Azi am mancat varza calita. Asta am avut asta am mancat. Am cautat sa vad cate calorii are da n-am gasit. N-am mancat mult ca mi-e rau de la ea, nu ca as avea mustrari de constiinta. Purcica din mine e destul de puternica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vikinga

Mamica dulce, ce chestie cu Marc al tau...pai daca logopeda respectiva nu-i da de cap, nu mai bine incerci pe altcineva, ori alta metoda? Nu stiu, dar tot timpul zici ca iesi bucati de acolo, daca vezi ca nu face progrese acolo, schimba ceva. Adevarul e ca e un copil cu care sa te mindresti si deficienta lui nu ar stresa cine stie ce daca nu ar fi conditiile astea rigide de intrare la scoala. O prietena buna, chiar a venit ieri la mine, baiatul ei de 5 ani acum, de pe la 4 ani a mers la logoped pt ca se bilbia. Se vede acum o diefernta uriasa! Doar daca e obosit ori daca incerca sa vorbeasca si mama nush ce face si nu-l asculta si el se repeta inca o data si inca o data, incepe atunci sa vorbeasca bilbiit. Marc al tau cit vorbeste el acolo putin ori mult, vorbeste cit de cit cursiv? ca uite si Aldo la 4 ani le mai amesteca, daca se grabeste si nu-i iese cum vrea. Aldo a auzit de mic 4 limbi straine, a inceput sa vb tirziu, dupa 3 ani cind a mers la gradi si-a dat drumul la vb. A pastrat din 4 limbi doar doua, spaniola o intelege doar, stie sa numere, sa ceara apa, micare, ma rog propozitii f scurte. Dar inteleg supararile astea leghate de vorbit cind tu iti stii copilul si stii ca e inteligent si deosebit. In cazul nostru, Aldo aa vut doar nevoie de mai mult timp.
Sunt cu sufletul linga tine
Anky mie nu mi se pare ca fetele ce adopta un stil de viata sanatos si care au trecut de etapa dietelor sunt putine pe subiect, nu suntem mey in minoritate, poate mai tacute ca suntem ocupate cu abdomenele, cu numaratul pasilor prin parc la plimbari

ce am mincat azi:
MD: salata de fructe(mar, capsuni, grepfruit, portocala) cu 3 linguri de musli(cu fructe uscate printre) si vreo 3 linguri de iaurt ca sos, sa mearga mai bine:).
P1: ca si ieri piine neagra de cereale integrale cu o felie piept de curcan, asezonat cu multe cruditati.
Si pina diseara cred ca am sa pap la fel ca ieri: inca un prinz mic si seara o salata mare si imi fac piept de curcan picant la gratar. Printre mai ciugulesc un mar si capsuni.
Ieri plimbari lungi in pas rapid, azi la fel si seara mai bag si juma de ora bicicleta si ceva abdomene.
S-a miscat deja acul de la cintar!!

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vik ,imi accept statutul de minoritar,zau ca nu am nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anca: in primul rand sa stii ca e normal ca diferenta intre inteligenta verbala si cea nonverbala sa fie mare. Mie mi se pare ceva de genul Hyperlexia language disorder. Exista la polul opus Hyperlexia visual-spatial disorder.
Ce teste i-a facut psihologul? Poate ca ar trebui sa incerce sa ii dezvolte limbajul si inteligenta verbala in general folosindu-se chiar de cea spatiala care la el e foarte bine dezvoltata.
Incearca si tu cu el acasa, sa ii dai "comenzi" simple pentru tot ce vrei sa faca, sa verbalizezi tot ce faci sau faceti impreuna, sa iti explici sentimentele tot timpul (in cazul tulburarilor de limbaj verbal si asta e o problema - constientizarea si intelegerea mai ales a relatiilor cu ceilalti si a trairilor celorlalti).
Ma mai gandesc si iti mai scriu.
Hopes: depinde de cum e facuta varza. POate avea multe calorii (daca e facuta cu mult ulei/ untura sau cu carne grasa) sau putina daca e simplu fiarta intai si apoi cu suc de rosii, piper si data la cuptor. Ce pot sa iti spun e ca varza murata are in jur de 30-40 de cal/ 100g

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: am uitat sa te intreb: cum ma simti incordata? Sunt, dar din motive de serviciu, dar cred ca nu la asta te referi tu.

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Oana, multa fericire si noroc!

M-am intors de la dentist, dupa o ora de stat pe scaunul ala m-au trecut toate caldurile, desi nu m-a durut, nu pot sa stau relaxata. Si ca sa alung viziunile de groaza care ma bintuiau, m-am gindit la www.youtube.com/watch?v=GsqIWeGTeVQ" target="_blank">Ferdinand si ce gales mirosea el florile.

Dordia, te astept sa ni te alaturi. Nici eu nu-ti recomand dieta cind alaptezi, dar merge cum ai zis tu: fara dulciuri, grasimi, etc., stii si tu regulile unei alimentatii sanatoase.

Gusta, frumoasa melodia, numai buna de-un dans.

Carmen, am dat cam 90 lei noi pe wok, e de la Tefal. Urmeaza sa-i fac proba.

Sint prin zona, mai citesc...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput