Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 7
doroty spune:
Dordia, bine inteles ca ne gandim la tine si de abia asteptam sa ni te alaturi in forta.Nu pot sa uit cat ai sustinut tu subiectul asta.
Iti doresc nastere usoara, sanatate multa tie si lui bebe2.Te-ai gandit ce nume sa ii dai?
Cred ca daca nu ai probleme cu stomacul ai putea sa tii o usoara dieta de acum.Sa renunti la fainoase, dulciuri si sa mananci separat glucidele de grasimi.
Anky
Va pup pe toate!
carina spune:
quote:
Originally posted by Hopes
http://dieta.romedic.ro/calculator_dieta.php
Nu stiu daca a mai fost postat linkul. Poate va foloseste.
Ankyyyyy stai aici nu umbla cu prostii
Hopes si minunea mea - Eduard
Hopes: sper sa nu te superi pe mine, dar e unul din cele mai slabe site-uri de profil pe care le-am intalnit si periculos mai ales.
Mi se pare o tampenie sa spuna cineva ca eu ca sa ma mentin, daca fac efort extrem am nevoie de doar 1537 cal/ zi. In plus, daca is sedentara si vreau sa ma mentin recomanda ei 932 de cal/ zi ceea ce e periculos si anorexic.
Te rog eu frumos, cauta alt site mai normal ca sa te documentezi
SI inca o data te rog sa nu te superi pe mine. Simt nevoia sa ma repet tinand cont de atmosfera de pe subiect
Carmen: mi-am si luat azi analizele si m-am distrat de ce inseamna valori normale la ei. Pe mine ma intereseaza calciul ionic care era 2.8 ultima oara fata de minimul de 3.82. Ei acum e bine, e 3.83.
Dar asta din pacate nu e influentat de dieta sau alimentatie, ci doar de memoria mea (sa nu uit sa imi iau calciul zilnic - 1g/ zi).
Meniul de azi:
quark cu coacaze negre, capsuni cafea
peste la cuptor cu orez si salata de varza
mamaliga cu branza si smantana, cheescake
Va pupic si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
Salutare!
nastad, la multi ani Oanei, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! iar lui tzuzu multa sanatate si salutari!!!
hcclara spune:
...am dat drumul prea repede mesajului anterior...
Dordia, sigur ca ne gandim la tine si iti facem galerie!!!
Marilena, mi-a placut melodia!
Eu plec in vizita la prietena cu bebelina roscata acum, iar dupa-masa la nasa noastra de casatorie, care e si ea gravida cu bebe 2, si probabil numai despre asta vom discuta!!! Vreme naspa la noi!
pupici si o zi buna!
Crys, sigur ca nu!!!
extra fetele ambitioase cu S!!!( au si ele nevoie de sustinere, nu???)
mamica dulce spune:
Neata si de la mine dragelor...acu' am prins de veste ca s-a lasat cu scantei si am citit tot subiectul, dar la capitolul trecut n-am mai intrat. In mare am inteles despre ce e vorba, sunt de acord cu fetele cvare spun ca fiecare poate tine ce vrea muschiu' ei si daca o ia prea tare pe aratura o tragem de maneca, ca d-aia suntem aici.
Mai devreme sau mai tarziu toate ajungem la celebrul stil de viata sanatos si echilibrat. Unele mai devreme, altele mai tarziu, dar intr-un final e ...automat.
Eu am tinut ...de toate. Eram grasa cat balena de 100 de kile acu 3-4 ani si am tinut de toate ca sa scap de kile.Acum am 74 ,arat bine,mai am pe ici pe colo ceva captuseala pentru zile negre si deja am lasat-o moale tare cu dietele gen daneza,Monica Anghel,disociate si altele. Pentru ca am ajuns in punctul in care ma simt relativ bine in pielea mea, intru in masurile pe care mi le-am dorit si la inaltimea mea de aproape 1.80 arat bine proportionata.
Asa ca usor-usor aplic metoda sanatoasa, fara excese,fara prajeli,prajituri si neamul lor.
Pentru ca mi-a intrat in reflex, pentru ca nu vreau sa-mi bat joc de munca mea de pana acum. Si sunt convinsa ca si alte fete procedeaza exact la fel, avem desstule exemple cu fete care aici pe subiect au slabit si 20 de kile si se mentin zvelte si mladioase.
Si nu s-au ingrasat la loc ce au dat jos cu atata greu si vointa..
Bineinteles ca s-ar putea sa ma 'nerfez si sa mai bag o daneza mica ca sa ma vad odata sub 70...ei si??? Mai am 4 kile si nu le mai sufar si pentru mine mentinerea nu e dieta, e stil de viata, adica noul stil de viata,esenta subiectului la care sunt activa de atatia ani!
intr-un fel sau altul, mai repede sau mai tarziu, toate ajungem la acelasi principiu si in asta sta valoarea subiectului nostru.
Dar fiecare dintre noi trebuie sa dea cu capul de pragul cel de sus, altfel poate sa ne spuna Carina si Delidana si Anky nonstop despre avantajele stilului de viata echilibrat. Pana nu ajunge fiecare in punctul in care vede singura ca asta este calea...degeaba.
Acum 15 kile,nici nu concepeam viata fara dieta strasnica,acum nu ma mai vad mancand doi cartofi pe zi.
Deci, daca o fata din categoria grea baga regim strict eu o inteleg ,am trecut prin asta si o sustin atata timp cat nu sare calul.Daca o fata de 50 de kile face aceeasi chestie, zic si eu ca-i dusa.
gata ca m-am lungit prea mult si am o tona pe cap, nici nu voiam sa comentez la discutie de fapt.
Azi dimineata am fost la gradi, edinta cu educatoparele si logopeda si am bocit un ceas in hohote dupa aceea, treaba e nasoala si se pare ca acasa sunt chioara. Sunt asa de suparata de vad negru inaintea ochilor,imi vine sa ..nu stiu, sa-mi iau lumea in cap.
Astazi am mancat o felie de paine cu muschiulet de porc(absolut fat-free desigur) cu mustar si diseara probabil paste cu salata ca de altceva n-am timp.
Va pup si sa auzim de bine.
Zuzilici-ce faceti? Cuim se simte soacra ta? Tu si fata v-ati insanatosit?
carina spune:
Anca: de ce ai plans? Ce se intampla? Nu face Marc progrese? Hai spune, poate te pot ajuta cu una alta, macar asa sa imi folosesc si eu logopedia ce am invatat-o la scoala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
CRISCOSTY spune:
Ziua buna fetele!
Dordia iti tinem pumnii inca de pe acum si dabea sa vedem poze cu noul membru al familiei.
Delia bafta la stomatologie.
Cuscra multumim ptr. melodie si o zi cat mai buna
Carmen ce fac baietii? Pe Iustin l-ai dus la gradi sau si la voi este inchisa gradi?
Claudia acum o jumatate de ora am vb cu pediatra lui Dany. Au venit analizele si sunt bune, si fierul, calciul de care imi era teama. Mi-a zis sa nu-i mai dau nimik. Doar leucocitele i-au iesit marite, 10.000...a zis ca nu este nimik grav, are o infectie...deja a inceput sa tuseasca. Asa ca azi sunt tare fericita, nimik nu ma mai poate supara O zi buna si tie
Va salut pe toate si va doresc o zi cat mai buna...fug la treaba.
Crys si Dany
mamica dulce spune:
Anda...e de rau in sensul ca acasa sau aiurea e foarte bine, vorbeste binisor , e bine, dar la gradi la orele de logopedie nu prea.De fapt ies traumatizata de fiecare data cand ma duc pe acolo.Nu il recunosc si ma doare de innebunesc.Daca incep sa scriu despre asta nu mai termin, nici nu stiu de unde sa incep,nu stiu daca ai vazut vreodata, dar de-a lungul anilor am postat de cateva ori subiecte despre Marc, despre vorbire...Marc al meu e foarte...vizual.Orice vede intelege, spune, e mult peste varsta lui,si dicrepanta crasa e ca daca il iei teoretic e pierdut, nu asculta,nu intelege,nu stie ce vrei de la el. Exemplu...orice film ce-l vede il intelege,traieste..absolut normal,dar o poveste pe cd nu.Nici nu are rabdare sa asculte.La fel,l-am invatat sa citeasca ceasul intr-o seara si o face fara gresala, dar daca ii spui teoretic sa faca o chestie..iar am surprize neplacute.Sau a invatat 30 de flash-cards la engleza in 10 minute,mai bine decat copiii care fac engleza de un an,dar la o comanda teoretica nu reactioneaza bine. As putea continua asa la infinit,cu exemple de cand avea 1 an si a invatat alfabetul in doua zile,numerele la fel si imi citea tot pe toate gardurile..la extrem,nu exagerez cu nimic,discrepanta e imensa,pe de o parte e capabil de chestii mult peste varsta lui,citeste,scrie,socoteste,lucreaza pe calculator,scrie niste chestii in word de raman masca,jocuri pt scoala deja,face niste chestii la care raman blocate si educatoarele si psiholoaga, dar daca ii spui pune ghetutele sub calorifer-pauza. Sau trebuie repetat de multe ori,pentru ca nu asculta. E testat si ras-testat,de la urechi la psiholog,peste tot acelasi verdict-diferenta e prea mare,nu e normal,dar nu stie nimeni de ce.Problema actuala si super stresanta e ca in septambrie e testat(ca toti copiii de varsta lui) pentru scoala,si daca gaura asta nu se umple repede si bine pana atunci s-ar putea sa nu fie acceptat la scoala normala, desi pute de inteligenta.Deci 6 months to go. Chestia asta ma ucide pur si simplu,e un copil atat de dragut,de vesel,iubitor,prietenos,de inteligent...de normal din toate punctele de vedere,pana se ajunge la vorbit,unde mai e mult de lucru.Sigur ca vorbeste copilul,povesteste,intelege doua limbi,spune de toate,la prima vedere nu are probleme,(decat ca deh,nu vorbeste chiar asa de bine ca alti copii de 5 ani,dar nici de groaza)cand povestesc ce zice logopeda de el se crucesc si spun ca e nebuna, dar uite ca nu e.
Inca o tona de spus, dar nu vreau sa rapesc prea mult spatiu vital pe forum.Pe 15 avem programare la centrul la care a fost si anul trecut,unde or sa-mi spuna la fel ca si anul trecut ca e incredibil ce tare poate fi pe o parte si in urma pe alta.
CRISCOSTY spune:
Mamica te inteleg si imi pare rau ca ai astfel de problme cu Marc
Nastad cum se simte sotul tau? La multi Oanei, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Crys si Dany
mephala30 spune:
Nastad, La multi ani, Oanei! Sanatate si impliniri
Anda, hai mai, recunoaste ca e si meritul alimentatiei, nu numai al memoriei, . Si nu mai sta incordata...(asa te simt!)
Cryscosti, felicitari pentru analizele bune! Si noi suntem bine, Iustin merge la gradi, Teo se reface dupa boala...stau cu inima stransa, am inteles ca sunt 15 cazuri de scarlatina in gradinita.
Marilena, faina piesa, te astept la ceaiul de la ora 5.
Mamicadulce, io n-am inteles mare lucru din exemplele pe care le-ai dat. Sper numai sa-i dati de cap si Marc sa aiba o viata normala. Si tu sa te linistesti.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me