Nou stil de viatza (198)
Raspunsuri - Pagina 6
anky spune:
Vikinga,asa o fi,insa nu are sens sa vin sa spun niste chestii pentru ca marea majoritate oricum nu le accepta.In fond eu ti-am scris mesajul ala tie si culmea ca mi-au sarit alte persoane in cap ,so...
Anca,mami de doi nazdravani
Hopes spune:
http://dieta.romedic.ro/calculator_dieta.php
Nu stiu daca a mai fost postat linkul. Poate va foloseste.
Ankyyyyy stai aici nu umbla cu prostii
anky spune:
Din partea mea puteti sa veniti sa va scrieti meniurile Scarsdale,majoritatea decide defapt,aveti dreptate ,doar nu o sa va impiedicati de una, de mine.
Anca,mami de doi nazdravani
louisea spune:
Neata si o zi frumoasa la toate fetele
Va ofer niste www.nkatsura.com/images/lipton/lipton2.jpg" target="_blank">ceaisau www.frberg-hf.dk/kursus/images/kursus/kaffe_webkomprimeret.jpg" target="_blank">cafea la alegere
dordia2000 spune:
Mai fetelor....cu disputa asta....nici nu ma mai bagati in seama....
Va anuntam subtil...ca in 2 saptamani nasc...si voi nik!!! Nici o reactie!!!
Deci...am fost la dr...si de azi in 2 saptamani nasc. Mai exact pe 17 Aprilie daca nu intervine ceva pana atunci.
So...in curand ma voi alatura voua si voi posta meniurile zilnice. Voi adopta pt inceput o dieta a la Delidana, adica un stil de viata sanatos...cu care sa nu afectez alaptarea lui bb, iar dupa alaptare reiau stilul sora'mii...
Acum va poop si sper sa va mai gasesc pe subiect cand ma intorc de la nascare!
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
buna dimineatza.
Louisea, eu aleg ceaiul, multumsc.
Liris, vezi ca cere ceva mestesug sa prepari soia. Trebuie pusa de cu seara intr-un vas cu apa si condimente multe (cimbru, busuioc, oregano, menta, boia dulce, piper, tarhon, rozmarin si ce mai vrei tu). A doua zi o storci, o fierbi 3-5 min. si o folosesti in mancare.
De Robert nu mai spui nimic?
Delia, in dimineatza asta am lenevit mai mult in pat, adica pana pe la 8 jumate, ca de regula ma trezesc la 7.
Bafta la stomato, am de facut si io un drum la cardiolog.
Si sa stapanesti sanatoasa yokul, cat a costat?
Anda, sa stapanesti sanatoasa parfumul si felicitari pentru analizele bune. E semn ca te alimentezi corect si sanatos.
edit: Dordia, o sa-ti facem galerie atunci, ca sa nu uitam, o sa trec pe prima pagina evenimentul.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gusta spune:
Sa inteleg ca sunteti suparate pe mine ca nu v-am servit cu ceai si cafea.
Poate daca va pun o muzica va imprieteniti din nou cu mine
http://www.youtube.com/watch?v=IgFwiCApH7E&feature=related
Dordia fac galerie de acuma.Multa bafta si sa treaca repede timpul pana ma marea intalnire.
Marilena si Mara Augusta
dordia2000 spune:
Gusta...supertare melodia!!!
Mephala...!
Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
doroty spune:
Neata!
LA MULTI ANI,Doina! Sa-ti traiasca Onita, sa fie sanatoasa si vesela! Sa-ti aduca multe bucurii! Sanatate multa lui Tzutzu!