Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca persoana respectiva a ales sa tina dieta daneza,ok,fine,e problema ei,dar nici nu a stat aici sa sustina dieta daneza.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anky pe bune nu te inteleg, o ti una si buna...este ultima oara cand iti dau replica cu privire la acest subiect, si asta din respect pentru Carmen si celelalte fete care cred ca s-au cam saturat sa citeasca pe aceeasi tema de cateva pagini incoace. Tu ce vroiai de fapt? Sa ne mutam in partea cealalta? Si chiar crezi ca fetelor nu le pasa de noi, nu vroiau sa le mai scriem 2 saptamani? Eu nu cred asta, mai saptamanile trecute scriam ca suntem o familie si au intrat multe fete care nu postau aici sa ne scrie ca ne admira, ca le place atmosfera. Pai crezi ca acum le mai place? In fine, m-am intins prea mult... repet, din respect ptr. Carmen si fete ma opresc aici si daca mai scrii ceva referitor la asta nu-ti voi mai raspunde, la altceva da....Pacat ca stricam atmosfera placuta de aici cu astfel de postari.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara frumoaselor.
Cina mea a constat in 2 bucati de cotlet(nu era voie porc,dar mi-a ramas de ieri) si 2 pulpe la gratar cu o salata mare de rosii si castraveti,ketchup si mustar.Acum beau un ceai de mar verde,mai fac ceva chestionare si merg la nani ca maine am iar trezirea la 5,20 si o zi grea pt ca avem 5 colege in medical si o gramada de lucru.
Aici e iar vreme urata,ploua,e frig si eu ma simt ca o curca plouata cand e vremea asa.M-a enervat azi o nebuna de imi venea sa o strang de gat,dar m-am facut ca nu vad si nu aud si mi-am vazut de treaba.Ma grabeam sa ajung la urmatoarea pacienta,afara ploua,stateam la semafor,era rosu si am vazut in departare autobuzul pe care daca il pierdeam trebuia sa astept 20 de minute pana venea urmatorul,asa ca m-am asigurat ca nu vine nici o masina...nu numai ca nu erau masini la stop dar nici nu se apropia vreuna...si am trecut zebra repede sa nu pierd autobuzul.Nebuna m-a vazut si a inceput sa strige cat o tinea gura in statie,ca sunt o proasta,o dobitoaca,nebuna,parasuta,tārātura si alte cuvinte care imi e rusine sa le scriu aici,pt ca am trecut pe rosu.Se uita lumea din statie la mine de imi venea sa intru in pamant pt ca probabil nu facusera legatura de ce urla nebuna,cine stie ce se gandeau ca i-am facut?!? Zile din astea sa tot ai

V-am pupacit,somn usor si vise placute va doresc.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by anky

Daca persoana respectiva a ales sa tina dieta daneza,ok,fine,e problema ei,dar nici nu a stat aici sa sustina dieta daneza.

Ba a stat si din doua in doua sapptamani zice ca vrea s-o reia.Intr-o perioada o tinea si nu ne-a spus, dar am recunoscut meniul(si nu numai eu).
Stii ceva, sunt deja satula si cred ca si restul fetelor.Uite, pentru tine, nu mai tin Scarsdale.Acum poti sa ne lasi in pace?
Eu chiar nu am nimic cu tine si as vrea sa nu o lungim la nesfarsit, macar de dragul fetelor, carora eu le cer scuze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

quote:

Ba a stat si din doua in doua sapptamani zice ca vrea s-o reia.Intr-o perioada o tinea si nu ne-a spus, dar am recunoscut meniul(si nu numai eu).
Stii ceva, sunt deja satula si cred ca si restul fetelor.Uite, pentru tine, nu mai tin Scarsdale.Acum poti sa ne lasi in pace?
Eu chiar nu am nimic cu tine si as vrea sa nu o lungim la nesfarsit, macar de dragul fetelor, carora eu le cer scuze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

POZE
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Puteai sa ma ignori si de data asta

Mergi la inceput

quote:

[quote]Originally posted by CRISCOSTY

Anky pe bune nu te inteleg, o ti una si buna...este ultima oara cand iti dau replica cu privire la acest subiect, si asta din respect pentru Carmen si celelalte fete care cred ca s-au cam saturat sa citeasca pe aceeasi tema de cateva pagini incoace. Tu ce vroiai de fapt? Sa ne mutam in partea cealalta? Si chiar crezi ca fetelor nu le pasa de noi, nu vroiau sa le mai scriem 2 saptamani? Eu nu cred asta, mai saptamanile trecute scriam ca suntem o familie si au intrat multe fete care nu postau aici sa ne scrie ca ne admira, ca le place atmosfera. Pai crezi ca acum le mai place? In fine, m-am intins prea mult... repet, din respect ptr. Carmen si fete ma opresc aici si daca mai scrii ceva referitor la asta nu-ti voi mai raspunde, la altceva da....Pacat ca stricam atmosfera placuta de aici cu astfel de postari.

Crys si Dany

Nu era nevoie sa va mutati,doar sa nu sustineti Scarsdale in partea asta.
Stai linistita,se pare ca am gresit eu subiectul.

Mergi la inceput

Ok,am inteles ca fiecare isi alege stilul si modul de viatza,apreciez atat sfaturile cat si criticile scrise de fete,de asta nici nu m-am bagat in discutzii si mi-am vazut de ale mele,dar totusi nu inteleg de ce,daca eu(asa de capul meu si nefiind obligata de nimeni)am ales sa tin 2 saptamani dieta asta,nu am voie sa fac schimb de idei cu fetele care tin acelasi regim???
Sunt chiar de la inceputuri pe subiect,am legat prietenii frumoase aici,ne-am sustinut intotdeauna,ne-am ajutat cu un sfat,cu o vorba buna,ne-am varsat oful,am vorbit despre copilasi,catei,boli,grasimi,celulita...vrute si nevrute...am tinut tot felul de diete,incepānd cu cele sanatoase si pana la cele de gen:mere toata ziua,sau 3 banane si lapte...sau eu mai stiu ce...si nu inteleg de ce acum deranjeaza ca intram si scriem la subiectul care ne este drag,meniul regimului pe care il tinem???

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ce sa zic? suntem fete...cred ca asta spune totul, .
In alta ordine de idei, cui place subiectul, atmosfera, va ramane. Cui nu...io nu pot sa-l tin cu fortza.
Imi sunteti toate dragi.

Ioana, ce incident stupid, zau asa!

Liris, parca e prea mult 1l de ceai verde. 3-4 cani/zi sunt destule.
Ca pomeneai de soia, face maica-mea niste tocanitze cu legume si soia de mori, nu alta. Si snitele sau salata orientala cu cc cuburi de soia si maioneza de post.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Carmen,aha...acum am inteles de la cine ai mostenit tu priceperea in ale "bucätäritului"
Chiar stupid incidentul.
Ce fac puii mici,i-ai pus la nani?

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

daa, dorm de mult, de la 9,45.
Delia doarme si ea? Ai bagat chestionare si azi?

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput