Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Azi stau acasa cu copilul si imi amintesc de vremurile bune.

Afara se arata soarele dupa atatea zile triste si innorate.

Dupa o luna de tratament la masea, mi-a pus pansament si ii spuneam fericita sotului ca m-am vindecat. A doua zi ma sculam cu falca umflata. Acum sunt desfigurata.

Anda, multa sanatate Carinei. Nu stiu ce inseamna ce ai zis tu ca are.

Cu dieta lui Monti ma simt bine in sensul ca nu sunt ametita, slabita si nu am pofte.Dar....niciodata nu am avut starile de rau pe care le-am avut si cred ca la pot asocia cu dieta si sunt si constipata.
Mananc legume crude, rontai frunze, fructe pe stomacul gol, grasimi, am luat si smantana in disperare si cu toate astea merge foarte greu.
De parca numai zaharul m-ar fi ajutat si poate alcoolul ca doar pe astea nu le iau.

In sfarsit, eu merg mai departe cu incapatanare.Am scapat de grasimea din jurul taliei si sunt multumita pe moment.Pot sa ma imbrac cu bluzitele subtiri pe care mi le-am achizitionat dar nu ma lasa vremea.

Delia, in tigaia wok stiu ca se gateste cu ulei, la foc foarte iute, in asa fel incat sa ramana legumele si carnea usor crude inauntru.Mi-am luat si eu o astfel de tigaie de la Billa dar nu pot sa o manevrez ca e prea grea. Spor la citit si invatat!

De post mancati si linte. Mie mi se pare delicioasa daca se fierbe impreuna cu cativa catei de usturoi.

Am facut pana acum o cura de urzici, le-am gatit in fiecare saptamana si am baut pahare de zeama.Gatesc separat pentru mine, fara faina si fara usturoi ca nu-l mai suport de cand cu starile de rau.

Ce mai stiti de Cornelia?

Ina, cum iti mai e ? Mie dor de tine!

Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Mamica dulce,spor la amenajat in continuare.Am sa ma uit pe siteul de la Pro sa mai votez o data.

Cu cine votezi?? Si unde se poate vota de fapt?

Carmen, am zis doar ca e ok...si de ce nu mi-a picat bine. Eu una sunt bine dispusa si iti sugerez asemenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Doroty: e un streptococ tare urat, care pare a fi cauza reumatismului cronic si a reumatismului cardiac daca nu e tratat cum trebuie. Singura chestie pozitiva e ca la Carina e asimptomatic, e doar purtatoare.
Claudia: unde esti? ai fugit in lume?
Eu aseara am facut in wok, pui cu sos thai iute. Sotul a mancat mai mult ca eu ma simteam ca naiba de rau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

quote:
Mamica dulce,spor la amenajat in continuare.Am sa ma uit pe siteul de la Pro sa mai votez o data.

Cu cine votezi?? Si unde se poate vota de fapt?

Carmen, am zis doar ca e ok...si de ce nu mi-a picat bine. Eu una sunt bine dispusa si iti sugerez asemenea

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Uite www.prosieben.de/lifestyle_magazine/germanys_next_topmodel/voting/artikel/49825/" target="_blank">aici se poate vota.Data trecuta am votat-o pe Bianca,acum nu stiu..cred ca merg cu ea pina la capat.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Mik ,eu lucrez in spital si pot sa o duc oricand.Eu in general sunt foarte panicoasa si ma duc imediat cu ea la doctor daca are probleme.Nu am dormit 2 nopti,pt. ca a facut febra si am stat sa o pazesc ,dar acum chiar se simte bine.Da ,Anca, sunt asistenta ,dar lucrez la laboratorul de analize medicale si teoretic pot sa mai si dorm,dar practic nu prea pot.Pot sa am analize de urgenta la orice ora si mi-ar fi greu sa ma trezesc brusc,atunci cand suna la usa.Eu lucrez de 9 ani si doar de 3 ani facem si tura de noapte.Acum m-am obisnuit ,dar este foarte obositor,mai ales ca eu nu pot sa dorm ziua iar seara cad franta.http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Anda,ce rau imi pare. Bine ca ati descoperit.E molipsitor? Daca nu, cum s-a pricopsit cu streptococul?Cum se ia?
Sper sa se trateze usor si repede. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Gata, am votat, tot cu Bianca, desi sunt vreo 3 care imi plac. Saraca Gisele, n-are nici un vot, dar e si enervanta rau de tot.
Am ramas tare surprinsa sa vad ca Christina e pe locul 2, mie una mi se pare cea mai uratica,impreuna cu Carolin.
De cate ori se poate vota?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anca: e molipsitor. Il putea lua de la orcine: de la gradi in mod special.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Anda,acuma citesc ca ati inceput cura cu antibiotic,nu vazui mai repede .Sanatate.Cum ati descoperit,a fost pur si simplu un control de rutina ?
Yubi,imi inchipui ca ti-e greu,eu nu as rezista noaptea.
Doroty,ma bucur ca te-ai scapat de "colac" si in curind te vei putea bucura de bluzitele pe care le-ai achizitionat.Bafta in continuare la slabit.

Mergi la inceput

Mamica dulce,dupa cite vad,se poate vota de cite ori vrei.Saptamina trecuta era Bianca pe locul 1.

Mergi la inceput