Nou stil de viatza (198)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, multumim de ceai, sunt in zona. M-am ridicat de la masa: mamaliga moale cu cascaval ras si branza de burduf, . Se potriveste cu stilul sanatos de viatza, . Si juma de pahar de bere.

Marilena, cand ai timp, poti sa postezi retete. Eu am o tigaie de la Tefal, gatesc in ea, ma intreb daca iese altfel mancarea la wok.

Anda, pur si simplu simteam incordare...
edit: imi pare rau pentru Carina, sanatate!

Mamicadulce, poate vrei si-o medalie, ?

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda nasol,eu va zic multa sanatate.

Carmen la wok mie mi se pare mai buna mancarea.

Tzuni zi si mie daca ma mai iubeste iar puiul e tare dragut.

Eu sunt in bucatarie si mai bag un ochi aici.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzunica, furtuna a trecut, poti sa scoti capul. Draguta bebelusha.

Carina, ce pot sa zic, multa sanatate si sa scapati cit mai curind de belea.

Carmen, eu mi-am luat wok-ul pentru ca vreau sa gatesc in el cu ingredientele taiate bucatele si daca incerc asta cu o tigaie normala s-ar putea sa le adun de pe jos. Wok-ul e bun tocmai pentru ca e mai adinc. Banuiesc ca se mai pot face si altfel de mincaruri in el dar eu special pentru asta l-am cumparat.
Sa-ti fie de bine mamaliga.

Gusta, ce sa zic, la 14 ani e cam devreme sa fii mamica.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, tefalul meu e adanc, are 8 cm, de asta ma intrebam daca are sens sa-mi cumpar si wok.

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anda sanatate Carinei.

Si eu sunt un pic suparata...prietena mea nu mai poate sta cu Dany, trebuie sa mearga la doctor cu fetita. Asa ca maine il iau cu mine la munca si am o gramada de treaba, sper sa stea cuminte, sa nu se plictiseasca.
Tzuni tare simpatica fetita
Eftimie ce faci? Esti bine?

Merg sa pedalez si pe urma intr-o scurta vizita. Pe mai tarziu!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Criscosty nu stiu cum de ai inteles ca eu fac misto de fetele care fac miscare. Mersul in parc si numaratul pasilor, ma rog cu instrumente ori ba e o chestie f buna! si eu merg cu carutul si incerc sa fac din asta miscare de intretinere, merg la pas rapid, tin spatele drept, muschii de la burta mai incordati si dupa juma de ora-45min ajung acasa transpirata. Nu-s ironica cu absolut nimeni, fiecare face ce vrea pe lumea asta eu-s o persoana mult prea open ca sa imi permit sa pun bariere de orice fel cuiva, am zis numai ca idealul meu e sport regulat si un stil de mincat sanatos si ca am incercat si eu diete si a fost aiurea. Si atit. M-a deranjat exprimarea ta cu mincatul degetelor, e la un pas de mincatul palmelor sa dai una ori cum? Eu sunt de fel relaxata cind scriu, ma mira raspunsurile agresive. Mamica dulce sigur mey ca te citesc. Auzi azi sunt slabanaogele alea de modele? La 8.15 pe pro7? Mai tii minte cind scriai la nemtoaice de cura aia cu nesomn, cica trezit noaptea din 2 in doua ore, bauta apa si nu mai stiu ce mai trebuia:)) Aoleoo tineretile noastre:))In seara asta am schimbare de meniu, am luat vinetele coc acum si sa ma gindesc cum sa le fac sa fie bune dar fara grasimi, idei ceva?Si tot uit sa va intreb voi ce creme anticelulitice folositi? Ori cumva n-aveti nici una:) de nu vb pe tema asta?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Pt. Oana - LA MULTI ANI !http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Meniul de azi:ora 13 - pizzaora 18 - 2 felii de pizza Pizza e facuta in casa ,dar tot merit http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Anda,sanatate multa Carinei.
Carmen,sa inteleg ca imi accepti scuzele..sau?
Vikinga, zici ca azi e top model pe Pro,sper sa ajung rapid acasa sa ma uit.
Mah..io folosesc un body lotion anti celulitic cu ulei din seminte de struguri,io zic ca e ok avind in vedere ca si prin saloanele de infrumusetare se fac tratamente cu produse din ulei din seminte de struguri.Acuma sigur ca sint produse gramada,ai de unde alege.
Tu de care folosesti sau esti in cautare de unul?.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput