Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

apropo de zambete, Mufa in somn aproape rade! cu gura pana la urechi!!..cand e treaz, ia o moaca serioasa, putin incruntat, cu o mana la falca, si botic, asa, zici ca e intelept, si judeca el sensurile lumii! mor de ras cand il vad!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

oare unde e amina marina?... ca nu a mai scris de zile bune...si nici in lista de gravide nu o vad. stie careva cand are DPN-ul?

pai vezi numeioana cum m-am agitat degeaba. ale mele sunt pana la 5 kg. sigur ca daca il nasc ca Il Barosano sau imi creste ca Fat-Frumosul de RoxanaClaudia atunci imi raman...dar altfel ma incadrez in grafic.

pai kitzy...cand pleci de la marime sub nivelul marii...si le faci asa cat un mar copt bine atunci trebe musai sa te lauzi. sotul zice ca musai sa ii dea o bere la bb...pt ca datorita lui in sfarsit a vazut si el tzatze pe pieptul meu...si pt partidele de amor ghebos din astea 9 luni.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gecko

pai kitzy...cand pleci de la marime sub nivelul marii...si le faci asa cat un mar copt bine atunci trebe musai sa te lauzi. sotul zice ca musai sa ii dea o bere la bb...pt ca datorita lui in sfarsit a vazut si el tzatze pe pieptul meu...si pt partidele de amor ghebos din astea 9 luni.

SUBSCRIU!! la fel si la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, la fel si David...rade in somn si face si cu ochiul dar in rest e f serios!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si acum plec la o tura de terapie de inducere prin shopping...parca vad ca mi se rup membranele in public...si atunci sa vedeti cap bagat in asfalt de rusine.

Mergi la inceput

ioana daaa, sunt durere, ma!..al meu mai si ridica coltul buzei, zici ca e Godfather!
gecko, ar fi misto, ca-n filem, asa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hai Gecko!!! Hai cu apa aia rupta!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

in sfarsit am reusit si eu sa deschid pozele
foarte dragalasa Rebeca, cred c-o pupacesti toata ziua!

ma uit la pozele voastre si ma ia asa o stare...n-am fost niciodata campioana la asteptare

m-am dezumflat si ca n-a fost ala dopul, dar m-am speriat acum ce-a fost cu scurgerea aia ca asa ceva n-am mai intalnit! dar cred ca acum mi-as face griji din orice

dintre voi mamicilor a fost careva dupa termen cu nasterea? mult nu poate sa mai intarzie, dar statul la vanatoare de semne e dezastruos. stiu ca e ultimul lucru care ar trebui sa-l fac...dar na, parca pot face alceva. si zecile de telefoane...desi le-a zis Dan sa termine, c-o sa dea anunt la ziar cand se intampla.

Ariel imi pare rau de "pacalelile" astea de inceput de aprilie, macar de n-ar fi dureroase, dar se pare ca nu te iarta, sper sa se domoleasca.

40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

HAI GECKO!
HAI GECKO!
HAI GECKO!

ca zau ca nu mai conteaza unde se intampla, numa' sa fie!

40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2

Mergi la inceput

eu am avut 2 zile peste termen, cf eco, iar cf CM, 5 zile peste!..asa ca asteapta-te!..nu ca ar fi o regula!:))

Mergi la inceput