Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Adela Achim! Sanatate si numa' bucurii alaturi de bb Stefan!
si mai hai si la noi...sa ne zici de bb cacacios si colicos...ca banui ca nu ai scapat nici tu.

blankar bine ai revenit pe crenguta.

violeta mersi si tie de info cu pampersii. un lucru e cert...nu trebuie sa mai cumpar alta cutie...chiar daca acum este super oferta la ei...dar intrebare...tu ai gasit din aia ce zic fetele cu orificiu pentru buric?? ca eu nu am vazut aici.

gata...ma duc sa sun la clinica...sa le spun ca m-a lovit lenea si azi nu ma duc la consult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera alina spune:

Neata randunici!

mai este careva treaza la ora asta? eu sunt in fiecare seara ,pentru ca avem colici si cred ca o sa mai avem cateva luni ...., am inteles ca tin pana pe la 3-4 luni.

Voi burticutzelor ce mai faceti? cum mai stati cu somnul? cred ca va este f greu acum pe ultima suta de metrii.... Mai e putin si o sa ne mutam la " Clubul scutecelor2

PUPICI PE BURTICI

Mergi la inceput

am sunat si m-am reprogramat pentru marti. atunci imi e termenul...si am sa ma duc sigur...ca sa povestim de inducere.

vera alina....poate scapi mai repede de colici. si nu ne compatimi pe noi gravidutzele...ca noi ne trezim noaptea doar pe motiv de pishu...si ala il facem cu ochii inchisi...deci nu se calculeaza ca si trezit. tu in schimb ai doi colicosi si cu asta e mai greu....dar las' ca trece...si te faci tu soacra cu doua nurori.

ccris_ccris...pai asta e motiv de suparare...zgarietura la masina. chestiile astea materiale nu trebuie bagate in seama. tin minte ca in ro, in parcare la kaufland da unu inapoi pana in masina noastra. sigur, s-a oprit doar dupa ce si-a afundat sotul mainile in clanxon. se dau soferii jos, lumea adunata ca la urs, ala vine cu plecaciuni la sot ca i-a spart bara si suportul ala de numar...sotul calm..asta e...viata e dura...s-au inteles..si-au dat mana...spre dezamagirea celor gura casca. imi place de el ca e tare calm...compenseaza nervii mei.

Mergi la inceput

hmmm....inca dormiti...ma duc si eu atunci sa imi fac somnul de frumusete.

Mergi la inceput

iar mi-am amintit ceva...mussara eu nu am mai auzit pana acum ca se tund bebeii. am auzit ca le cade parul. nepoatamea s-a nascut flocoasa si neagra...si cred ca dupa vreo luna, doua s-a facut bec...si asa a stat pana pe la 18 luni cand i-a aparut un carliont in spate. sarmana de ea si acum spune ca atunci cand a fost bb ea a fost baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata, randunici cu sclipici!
Scriu ca sa va asigur ca va iubesc pe toate, fara exceptie! Doar ca mi s-a activat brusc ieri hormonul de nesting si simt ca imi face bine sa imi bag nasul in toate hartiile si maruntisurile, sa aranjez diverse, sa pun tara la cale si sa receptionez diverse achizitii.

sovi 36+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna dimineata mamici si burtici
sper ca ati dormit bine...eu cu cat ma apropiu de momentul 0 dorm tot mai bine

Gecko, de mai mult de o saptamana nici pe mine nu ma mai deranjeaza durerile de bazin si alte cele, doar burta o mut destul de greu de pe o parte pe alta, si desi ziua merg destul de des la baie, noaptea nu merg deloc
sa te auda DD cu sfarsitul de saptamana, ca in bruma de infantilitate ramasa la cei peste 30 de ani, n-as vrea sa-mi petrec ziua de nastere in spital, asa fara cadouri, tort si atentie maxima...oricum vor fi astea si acolo, dar parca tot e altfel acasa

Sovi, bine ai (re)venit...zic eu abia venita...dar mi se permite sa zic ca-mi esti tare simpatica si am tot asteptat ieri sa te "vad" din nou

40s+1
Scor: Miha 0 - Luca 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mi-am schimbat si profilul...am intrat in ziua a 2-a de prelungiri, s-a schimbat scorul

of, tare greu merge net-ul, nu reusesc sa deschid poze si filmari! asa ca felicit pe "NeVe" taticul si mamica de Teo de minunea aparuta in familie, si mai insist

la multi ani sarbatoritei din aceasta zi

fetelor...am o intrebare...aseara am avut asa ca o scurgere dar foarte abundenta, alb galbuie, nu cu firisoare de sange sau maronie cum stiam ca in principiu ar trebui sa fie. sa fi fost dopul?! ca prea mult a fost, nu a semanat cu nimic de pana acum. mai mult m-a dezorientat decat m-a ajutat. nu putea sa fie "ca la carte", maronie, si cu eticheta daca se putea, sa stiu si eu clar?!

40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Vad ca incet incet ne reintregim, asa si trebuie
Stela si Geo sa va traiasca buburuza, Doamne ce frumoasa e....mi-au dat lacrimile cand am vazut-o, mi-am dat seama ca nu peste mult timp o s-o tin si eu pe a mea in brate, foarte emotionant....
Soviiiiii!!!! bine-ai revenit!!!!! Ce mai face burtica?
Eu azi raportez 103 cm in jurul buricului si 70 de kg, deh, am schimbat prefixul adica 15 kg in plus
De dormit noaptea deja de atat timp cu somn in reprize m-am obisnuit si inca o sa mai dureze ceva vreme tot asa.
In weekendul asta montam patutul ca nu se stie niciodata

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,

mi-am facut o cafeluta mica! Doriti, poftiti? Va rog...
Raportez o noapte linistita cu bebica cumincioara, mancat la orele ei fixe si nanica din nou.

Gecko, deci fara nascare deocamdata?? Bine, mai asteptam putin...
Am uitat sa-ti raspund ieri la intrebarea cu manusile la bebei. Eu ii tai unghiutele la 4-5 zile, dar raman colturile care sunt tare ascutite si se brazdeaza pe fata imediat. Unghiilei le tai drept, nu ma bag si la colturi caci asa mi-a zis din maternitate si de altfel nici nu as putea altfel deocamdata. Asa ca o sa astept sa-si controleze putin manutele si apoi o sa renunt la manusi.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput