Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)
Raspunsuri - Pagina 5
clauclau spune:
M-am emotionat foarte tare vazand-o pe micuta Teo in filmuletul ei de la nastere!!! Mi-am adus aminte de Rebecuta mea cand era in aceeasi ipostaza...
Naty si Luny, imi pare rau ca au fost agitati puiutii azi, stiu ca e destul de deprimant!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
Simo27 spune:
Vai,ce nora minunata am!!!Super filmuletul!!!multumim,cuscru
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Intr-adevar emotionant si frumos fimuletul, Teo e o frumoasa! Sa va traiasca!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
nicol_conte spune:
Felicitari inca o data George pt minunea voastra! Mi-au dat lacrimile privind filmuletul...
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol36+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)
SilviaPop spune:
Ce momente superbe...George, ne-ar placea sa auzim "povestea nasterii" spusa si de un tatic si apoi sa comparam cu varianta mamicii. Apropo, realizezi ca esti tatic?
Imi dau lacrimile cand o aud plangand, micuta
Felicitari pt bebelina!!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Naty, de la ce firma ai luat tu caruciorul care nu se lasa pe spate pana la 180 grade cum promitea in anunt? ca am vazut unul convenabil la "primii pasi" dar e cam ieftin la cate promite. Multumesc anticipat si pt Iulia scumpa!
si celelalte burtici si mamici+ puiutii lor
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
CristinaGoji spune:
Silvia - nu-ti recomand carucior "Primii pasi" numa daca nu cumva ai prea multi bani si vrei sa schimbi des carucioarele. Nu sunt rezistente deloc.
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mstela spune:
Am avut si eu emotii ca orice tatic.Nu am asistat la nastere deci nu pot sa spun cum era.Momentele de dupa nastere au fost super.Eram in al noualea cer.Ne-am dorit mult un copil.
Stela 36+Teodora Traseul in burtica
ULTIMA SUTA DE METRI!!
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"Am intrat, triumfatoare, in mult ravnita luna a 9 a. Doamne ajuta!!"
SilviaPop spune:
Cristina, multumesc mult pt sfat. Ma incanta manerul reversibil dar o sa ma orientez la altceva, cred ca astept targul de bbei.
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
mussara2000 spune:
SUPER FILMULETUL.
Felicitari pentru scumpica voastra George si Stela.
Am avut asa mari emotii cand am privit filmuletul , eu cum am nascut prin cezariana cu anestezie generala l-am vazut pe iulian abia la 2 ore.
Fetelor vreau sa va intreb este ceva regula cand se tund bebelusii?
Iulian are un par f. mare si ni-am gandit sa-l tundem dar oare e voie la 2 saptamani?
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
VioletaH spune:
hai ca eu am scris tot in capitolul vechi...retrimit:
mihatp - eu am un boxer corcit, caine mare, peste 40 kg, mi-a fost tare teama de momentul intalnirii cu bebe, desi e un caine foarte prietenos, care adora copiii. Inainte sa nasc l-am dus la veterinar pentru inca un control desi are toate vaccinurile la zi. Cand eram cu bebe in spital sotul meu i-a adus acasa o camasuta pe care a purtat-o copilul, ca sa-i simta mirosul. Cand am venit cu bebe, l-am lasat din prima sa-l miroasa, sa-l linga pe picioare, dar sotul meu il tinea bine de lesa, urmarindu-l atent, asta pentru orice eventualitate. Cand ne-am lamurit ca nu e nici o problema l-am last liber si desi inca e foarte curios in privinta lui bebe, cred ca il iubeste tare, ca mereu vine la mine cand il tin in brate si il linge pe picioruse sau se duce si il "verifica" daca e in patut.
si da, ia-ti muzica la tine! eu am avut un CD preferat, cu muzica techno de le-am stresat pe asistente
gecko - eu deja am folosit peste 100 de huggies newborn in doua saptamani si un pic (nu le mai calculez pe cele pe care le-am folosit 3 zile la spital, care erau de la ei). astea newborn sunt bune pana la 10 lb / 4,5 kg - maine merg cu bebe sa vad cat cantareste, dar sunt sigura ca voi folosi cel putin 200 de bucati, daca nu 250 pana trec la marimea 1. Daca folosesti huggies, marimea 1 e buna pana la 14 lb, adica vreo 6.350 kg.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
BARZO, HAI ODATA CA TI-O IEI AI AVUT NOROC!!!
MIRACOLUL DIN VIATA MEA