Mamici de martie-Aprilie 2008!! (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Irina, Ariel, voi stati potolite!!!! Barza nu e pentru voi deocamdata! Putin respect, va rog frumos!!!

Ioana, ! Super dulce David!! Ce pulpitze!!!! Nu ii arat fii-mi pozele, ca se invata la prostii! Eeeee!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

esti o scumpa Ariel!
stiu ca problema este in bibilica mea ca am facut fixatie pe o data PROBABILA!
conditiile de spatiu si chirie sunt bune pentru bebe, lichid optim, placenta grad 2...asa ca isi permite sa mai stea!
nervii mei sunt intinsi pe probleme de temperament coleric, in combinatie cu zodie berbec

40s+2z
Scor: Miha 0 - Luca 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, stiti cumva daca poti sa faci credit la banca daca esti in crestere copil?

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, am sunat un prieten...
poti sa iei credit dar se ia in considerare doar indemnizatia de 600. se face calcul de cheltuieli pe membru de familie 200 si ceva, la fel si pentru primul copil, asa ca ar fi un cuantum mic de cerut. dar in combinatie cu unca un venit, al sotului de exemplu, n-ar fi probleme

40s+2z

Mergi la inceput

Miha, mersi mult de tot! Eu nu vreau sa fac credit, m-a rugat o prietena sa fac in numele ei, ca ea nu poate ca are contract de 4 ore si salariu de 2 milioane si ceva. Deci nu stiu cat ar putea obtine cu un salariu de 6oo RON...

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

draga mea, m-am ars rau ca girant pentru cineva iar acum as recomanda tuturor sa sufle si in iaurt, mai ales ca bagi si familia intr-o treaba ca asta

40s+2z

Mergi la inceput

Miha, nu cred ca m-as arde...dar nu stiu cati bani ar putea lua cu salariul asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

IOANA, ce tare e Davidosu' la masaj!!:))
ariel, nu te gandi la inducere d-aia,ca mai e tiiimp, ci la ailalta inducere, naturala, cand vine momentu'!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cred ca depinde de banca. ar putea sa mearga sa faca tur, cu datele tale si ar putea afla.

40s+2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

editie limitata...poze la 39+ saptamani, daca nu mi s-au rupt acum membranele atunci baremi m-am tras in poza.

Mergi la inceput