S-a incheiat un vis...(partea a doua)
Raspunsuri - Pagina 8
aiuras spune:
Cristia ana este frumos ca domnul sot si-a reevaluat prioritatile. Sper sa fie sincer.
Dar inca nu ceda, un pic de nesiguranta, fasoane si disperare nu-i strica.
Cosmarurile tale sunt din subconstientul tau care lupta si lupta!
Nu mi-a placut cand ai spus ca amanta este foarte frumoasa. Daca asa crezi du-te sa o vezi singura, cere o poza, fa orice dar darama mitul superioritatii ei. Vei vedea ca este o banala femeie, cu singurul avantaj ca este ALTA. Tu esti cea mai frumoasa, tu esti unica.
larissa_79 spune:
Cristina, si mie imi place mai mult cum iti sta roscata!
Legat de dat sau nu inca o sansa in acest moment e chiar decizia ta....eu daca as fi as face ceea ce simt si nu ceea ce trebuie! Cam asta...
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
cristina_ana spune:
Aiuras, pai si chiar daca nu e aia mai frumoasa ca mine, gandeste-te ca ea nu a nascut niciodata, iar eu de doua ori in doi ani. Deci nu prea mai suporta comparatie corpul ei cu al meu. Si relatia lor a inceput cand eu eram insarcinata in ultimele saptamani, deci maaaare cat cuprinde () si imediat dupa aceea cand imi atarnau toate alea (burta, piele) ramase fara obiect! Imi vine sa mor cand ma gandesc ce diferenta enorma era intre noi doua!!!
Dar cine are un bebe frumoooosssss!!!!! Si destept, si pufos, si razacios cat cuprinde???? Imi vine sa-l maninc zilnic de drag ce imi e!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
cristina_ana spune:
Larissa, off topic!! Vreau sa te felicit pentru noul apartament!!!! Va doresc din suflet sa fiti fericiti si sa va bucurati din plin de el!!!! Si sa-l umpleti cu cat mai multi copilasi!!!
larissa_79 spune:
Multumesc de urari! Sa dea Bunul Dumnezeu!
Legat de ultima ta postare: eu cred ca daca cineva ti-ar fi zis dinainte ce se va intampla daca o sa il ai pe bebe si o sa te deformezi, eu zic ca tot pe bebe l-ai fi ales. Gandeste-te doar la asta ca ai fi fost in stare sa faci sacrificii mult mai mari pentru el! Si stiu ca erai in stare pentru ca se vedea ca iti doresti cu adevarat!
Asta am zis legat de ultima ta postare dar eu cred ca nu asta a fost motivul adevarat, ca te-ai deformat tu....inclin sa cred ca ceva probleme aparusera inainte.....ca na.....n-o sa avem 20-30 de ani toata viata...o sa ne si zbarcim rau la un moment dat! Cel mult a fost conjunctura dar nu motivul.
cristina_ana spune:
Larissa, bineinteles ca l-as fi ales pe bebe!!! Ca barbati sunt pe toate drumurile, dar un bebelus asa mic si dulcel mai rar! Eu oricum mai vreau sa fac un copil, in maxim doi ani. Cred ca sunt inconstienta, dar asta imi doresc eu cel mai mult.
Si nu am vrut sa zic ca asta ar fi fost motivul celor intamplate. Cred ca m-am exprimat eu gresit. Am vrut sa zic doar ca ma oftic ca in momentul acela nu am putut face fata concurentei. Eu oricum am fost exagerat de mandra de burtica mea. Ma admiram tot timpul in oglinda! Dar vad ca m-am admirat singura, ca sotul era ocupat sa admire altceva!
Noua psiholoaga ne-a deschis ochii la multe lucruri care nu au functionat bine intre noi de-a lungul timpului. Avem mari lipsuri privind comunicarea. Dar ce sa fac daca sotul meu e genul care tine in el si nu spune nimic despre ce il deranjeaza. Si izbucneste cand nici nu te astepti. Si eu am multe lipsuri, se pare ca era nevoie de cineva din afara sa ne dam seama de defectele noastre si sa incercam sa le corectam. Sper sa si reusim.
Astazi sunt optimista!
Teo2rina spune:
draga mea, sper sa ai din ce in ce mai multe zile cu optimism!ma bucur ca acum, odata cu mutarea si orele la psiholog, a revenit un pic pe drumul bun, sper sa faca in continuare tot asa ca asta ar fi de dorit, cred eu.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
claudia_a spune:
Am stat doua zile citind cu sufletul la gura povestea ta de viata din ultima perioada; am trecut prin diverse faze: furie (cand sotul tau nu a fost alaturi de tine la nasterea copilului vostru), ura (cand el era in bratele altei femei in timp ce tu abia stateai de durere), tristete (cand stateai serile si il asteptai nestiind pe unde umbla)... si iar furie... si tot asa...
Nu stiu cum as proceda in locul tau, sa dea Dumnezeu sa nu aflu vreodata, insa cu siguranta la fel as fi procedat si eu... as fi plecat cu copilul meu, poate mai repede decat tine; cel putin pana acum el nu merita nici o sansa... trebuie sa lupte, trebuie sa treaca timpul, incercati sa redeveniti prieteni, sa te cucereasca din nou, sa te indragostesti din nou, sa simti iar fluturasi in stomac... lasa-l sa se osteneasca iar tu sa simti ca el merita sa primeasca sansa asta a ta si a copilului tau...
Parerea mea e sa raresti serile de vizita si sa-ti rezervi si tu macar una doua pe saptamana pentru a iesi cu prietenii si fara a-i da lui explicatie... fa-l sa simta ca nu mai esti doar la dispozitia lui oricand vrea el si nici sa iti faca programul cum vrea el... poate ca doare, poate ca iti vine sa cedezi... insa nu e pacat sa fi suferit atat degeaba??? lasa-ti timp de gandire, de lins ranile, de plans, de simtit viata si fara gandul ca el trebuie sa apara de la servici...
Da-ti o sansa; schimba culoarea parului asa cum iti place tie; nu te-am inteles cand ai spus ca ai stat blonda pentru ca ii placea lui... pai ce? iubirea tine de culoarea parului??? Nu-mi place chestia asta... el trebuia sa te iubeasca si cu parul blond sau negru, si cu burta si fara burta, si cu pijamale di cu desuuri... ca doar v-ati jurat credinta vesnica?!!!
De ce doar femeia trebuie sa faca eforturi sa se mentina in forma???
Daca nu s-a multumit cu ce a avut... acum nu are decat sa lupte... tu esti mai libera ca oricand si macar pentru binele viitorului tau mai tine-l in sah cateva luni...
Si in incheiere, pentru ca nici eu nu as fi avut liniste fara sa o cunosc.... eu cred ca e chiar psiholoaga de la servici... parca chiar se leaga!
Si departe de a fi sadica: o intrebare printre dinti: actuala psiholoaga cum arata?
Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
larissa_79 spune:
Hritos a inviat!
ce mai faci puiule? esti bine?
danut13 spune:
Buna seara
Sunt sotul Cristinei Ana.
Am citit cu atentie tot ce s-a spus la acest subiect si m-am hotarat sa scriu continuarea acestei povesti deoarece parca nu se mai termina. Mai intai respect gandirea lui BalMascat si felul cum a spus-o. Nu incerc sa ma dezvinovatesc pentru ceea ce s-a intamplat si sa caut motive ci doar incerc sa repar atat cat se mai poate raul facut.
De la inceputul anului si pana pe 5 aprilie am avut probleme la servici si am ajuns foarte tarziu acasa(chiar si la 2 noaptea) si in luna martie am fost plecat in fiecare weekend de dimineata pana seara cu probleme de servici... Cristina stia ca am o perioada grea si nu puteam de multe ori sa-mi justific lipsa de acasa. Din aprilie am incercat sa repar raul facut anul trecut asa cum a scris si cristina. Veneam aproape zilnic mai devreme, ieseam impreuna dar dormeam separat. Asta pana pe 21 aprilie cand ne-am mutat impreuna. Lucrurile au decurs relativ normal (cu mici certuri de care eram constient ca nu o sa scap mult timp de acum incolo) pana pe 1 mai cand am plecat 4 zile la Brasov. La intoarcere in saptamana 5-8 mai iar am intarziat seara cu motive intemeiate pe care ea le stia(intr-una din zile chiar a insistat sa mearga cu mine unde aveam treaba si am mers impreuna). In data de 9 mai am mers impreuna la targul de turism ca sa ne gasim oferte de plecat in concediu. Aici ne-am intersectat cu "amanta" total intamplator, ea fiind cu prietenul(Cristina nu o stia cum arata). Mai pe seara ne-am pregatit sa plecam la Brasov la sora ei pe weekend moment in care m-a sunat "amanta" cu nr. ascuns si am vorbit cu ea cateva minute chestii uzuale(ce mai faci, unde pleci in concediu... ca doar ne-am vazut la un targ de turism). Am ajuns la Brasov seara tarziu(era vineri), ziua de sambata a trecut relativ fara incidente si am inceput sa ne certam pe marginea telefonului primit undeva dupa miezul noptii duminica dimineata... Dupa cateva ore de cearta am fost nevoit sa plec la Bucuresti(pe la 3 noaptea). Ea a ramas la Brasov la sora ei. Am sunat-o dupa cateva zile dupa ce mi-au trecut nervii si am continuat sa ne facem planuri de concediu. Am sosit inapoi in Bv vineri 23mai. Joi 29mai pe la amiaza iar m-a sunat "amanta" cu nr. privat dar de data asta am ripostat si i-am spus de fata cu Cristina ca nu vreau sa mai vorbim. Ele au apucat sa vb(Cristina a sunat-o) si au avut un schimb de replici dure. Iarasi am plecat din Bv deoarece cearta escaladase orice limita pe care o mai puteam suporta. Am plecat totusi(Cristina mi-a zis sa raman acasa si sa o las in pace) 8 zile in Grecia la inceputul lunii iunie. La intoarcere lucrurile au decurs in conditii acceptabile pana pe 15 iunie cand in urma unor chestii asemanatoare am decis sa o sun pe nesimtita si sa-i spun sa inceteze definitiv deoarece aceste telefoane ale ei `nevinovate` ne fac rau. Duminica seara am crezut ca am scapat de cosmarul asta care ma urmarea si care a fost din vina mea deoarece nu am stiut sa rezolv lucrurile (am discutat mult cu Cristina si i-am raspuns la toate intrebarile la care am refuzat sa-i raspund in trecut). {Psiholoaga mi-a zis ca degeaba sunt bine intentionat daca pe moment nu stiu cum sa actionez.} Insa luni dimineata iar au vorbit intre ele dar de data asta "amanta" a dat din ea tot ce a putut: ne-a vazut impreuna in Bv de 1 mai si i-a zis Cristinei ca am urmarit-o!?!(ea era cu prietenul si eu nu am vazut-o) si multe alte chestii urate si multe dintre ele neadevarate ca sa se razbune pe mine pentru ceea ce am facut candva. Problema e ca a convins-o pe Cristina ca spune adevarul.
In urma acestui ultim telefon Cristina a plecat cu Andrei la Bv si a depus actele de divort.
Stiu ca dupa cele intamplate din august anul trecut lucrurile intre noi nu o sa mai fie la fel niciodata dar vreau si pe aceasta cale sa-i spun Cristinei cat de mult imi pare rau si cat de mult as vreau sa dau timpul inapoi si sa repar tot ce a fost urat in viata noastra. Din aprilie dupa o discutie cu psiholoaga am constientizat anumite probleme si am incercat (se pare ca fara reusita) sa redevin cel care eram. Problema intre noi a fost o lipsa de comunicare(si nu numai) cel putin dupa moartea copilului din 2006 si care a facut sa ne indepartam unul de celalalt incet-incet. Asa cum a spus si BalMascat nu am mai avut puterea de a mai continua cu inca un copil dupa 2 esecuri si cu cat se apropia data nasterii in 2007 eram foarte neincrezator in sansa de a avea asa o splendoare de copil. Am inceput sa-l iubesc la cateva luni dupa nastere cand incet am inceput sa revin la realitate. I-am recunoscut adevarul in ianuarie deoarece am avut si inca am mustrari de constiinta pentru faptul ca nu am fost atunci acolo langa ea si copilul pe care mi l-am dorit la nebunie. Sunt multe de spus dar cel mai important este ca va iubesc pe amandoi foarte mult si viata fara voi pentru mine nu mai are farmec. Imi pare rau de toate cuvintele grele spuse la nervi dar sper ca de acum incolo sa te conving de ceea ce simt si imi doresc. Timpul le va rezolva pe toate...