S-a incheiat un vis...(partea a doua)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

cristina sper ca povestea ta sa aiba un final fericit.
eu ti-am scris aici doar pt a te sfatui sa ai grija cu anxietatea ta, ca sa nu se inrautateasca in timp. Daca acum poti sa faci fata starilor de anixietate (atacuri de panica), mai tarziu s-ar putea sa trebuiasca sa stai pe medicamente ca sa functionezi normal. Medicamentul pe care l-ai primit Xanax parerea mea e ca e f tare. Eu te sfatuiesc sa mai consulti si alti medici sau sa te documentezi despre anxietate pe internet. Anxietatea nu este o boala, e o stare, e un dezechilibru chimic la nivelul creierului si e cauzata de stres sau de socuri nervoase.
Eu nu sunt de specialitate dar am avut anxietate si vorbesc din experienta. Eu aici am primit un medicament care e mult mai slab decat xanaxul si se numeste Alprazolam 0.25mg un fel de distonocalm. E un medicament care are efect rapid circa 5 min si care nu vindeca anxietatea, doar ca te face sa te simti bine pt un timp. Nu e bine sa il iei in cantitati mari pt ca poti deveni dependenta dar daca il iei doar in caz de nevoie si il raresti in timp atunci nu e nici o pb. E bine daca ai putea sa iti scrie cineva medicamentul asta, pt ca apoi in timp, daca viata ta o sa aiba un curs normal, anxietatea o sa treaca de la sine. Totul e sa nu o neglijezi. Eu m-am tratat de anxietate cu sedinte de acupunctura si bineinteles odata ce am ramas insarcinata si minunea s-a intamplat.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Off topic: pentru Almo.
Xanax si Alprazolam sunt acelasi medicament, cu mentiunea ca Xanax este numele de brand iar Alprazolam este generic, deci mai ieftin. In plus difera si strenght-ul (0.25mg, 0.5mg etc) si normal ca iti da batai de cap cu cat este mai "tare".
Aici in US astia sunt dependenti de medicamente, la orice junghi alearga la dr pentru prescriptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by Carolyne

Off topic: pentru Almo.
Xanax si Alprazolam sunt acelasi medicament, cu mentiunea ca Xanax este numele de brand iar Alprazolam este generic, deci mai ieftin. In plus difera si strenght-ul (0.25mg, 0.5mg etc) si normal ca iti da batai de cap cu cat este mai "tare".
Aici in US astia sunt dependenti de medicamente, la orice junghi alearga la dr pentru prescriptie!

merci pt infomatie. tot timpul am fost convinsa ca nu e acelasi lucru cu Xanax. eu nu am luat la inceput de frica sa nu devin dependenta si starea mea s-a agravat, ca puterea subconstientului nu prea functioneaza asa cum vrei in acele momente. Oricum daca tu zici ca e acelasi medicament, eu zic ca ar fi bine sa continue macar cand are nevoie. eu luam jumate de medicament, deci jumate din .25mg doar in momentele nasoale, de ex cand simteam ca nu pot respira suficient si mai luam peste cateva zile iar in timp s-au rarit. dar din experienta spun ca cristina ar fi bine sa le iei. Poate doza ta e prea mare dar eu cu jumate din .25 ma simteam excelent.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Tot off topic: nu stiu in R cum este, dar aici Xanax este trecut pe lista narcoticelor, deci se prescrie cu strictete si trebuie respectate anumite conditii.
Nu poti lua medicamente din astea asa cand crezi ca ai nevoie.
Sunt unele care dau dependenta sau poti face alergie, stop respirator, etc nu stii niciodata, de aceea sugerez ca sa consulti dr-ul intai.
Almo cauta pe internet echivalentul medicamentelor brand si generic si vei stii cine cu cine este echivalent (intotdeauna generic este mai ieftin).

Cristina ce mai faci? Te-ai mutat?
Am vazut ca a mai deschis o fata un subiect cu un mariaj distrus dupa 15 ani cam in aceleasi conditii ca al tau (sotul a plecat dupa alta).
Am si eu o f. buna prietena si sotul ei si-a gasit pe alta. Dupa 14 ani de mariaj. Ea de abia este la primele formalitati pentru divort.

Pur si simplu ma intreb o fi ceva in atmosfera ???

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Este ceva in atomosfera clar, si eu sunt cam tot in aceeasi situatie, dupa 12 ani de casatorie...domnul e mai linistit cu "cealalta". Noi inca suntem in perioada de o sa vedem, poate o sa revin...avem discutii peste discutii, una calda, una rece. Speram sa se rezolve cu bine pt toata lumea...si eu am inceput sa fac atacuri de panica din nou, am mai avut probleme si in trecut cu asta dar acum, din cauza stresului, a fricii, am inceput iarasi. Eu am intotdeauna MagneB6 la mine si cand simt ca ma apuca iau repede unul. Si incerc sa ma motivez, sa ma gandesc ca totul e doar in mintea mea si ca nu am ce sa patesc. E greu, e foarte greu...cateodata reusesc, cateodata nu. Inca mai sper ca va fi bine pt noi

Cristina scuza-ma daca am deviat cumva discutia...iti doresc tot binele din lume, stiu prin ce treci, daca ai nevoie de o mana de ajutor, cu toate ca si eu sunt cam pe fundul gropii acum...sunt aici, poate reusim sa iesim la suprfata . Oricum, esti mult mai puternica decat mine, si te admir pt asta, eu n-am putut sa fiu "rea" in ceea ce-l priveste, inca il mai astept.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

madau, sa nu-mi zici ca si tu!!!!
Nu ca te-as cunoaste dar ti-am prins unele postari si te stiu "din scriere". Ti-am admirat acum si pozele din apartament. Superbe.....poate ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi, arhitect ceva ca noi acusi acusi ne apucam sa il facem. Acum finalizam actele.
Superb apartamentul facut vreau si eu!!! Sper sa isi bage sotiorul tau mintile in cap sau sper sa fi inteles eu gresit primele fraze din postare!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Cristina_ana,

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

madau, sa nu-mi zici ca si tu!!!!
Nu ca te-as cunoaste dar ti-am prins unele postari si te stiu "din scriere". Ti-am admirat acum si pozele din apartament. Superbe.....poate ma ajuti si pe mine cu niste sfaturi, arhitect ceva ca noi acusi acusi ne apucam sa il facem. Acum finalizam actele.
Superb apartamentul facut vreau si eu!!! Sper sa isi bage sotiorul tau mintile in cap sau sper sa fi inteles eu gresit primele fraze din postare!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Din pacate ai inteles bine primele fraze din postare , si al meu a luat-o razna, povestea e destul de asemanatoare cu a Cristinei, singura diferenta este ca inca nu si-a dat seama ce pierde, poate pt ca eu n-am fost asa de hotarata ca si Cristina si nu am pus piciorul in prag cand a plecat...am incercat sa-l inteleg, ca are si el motivele lui, ca s-a simtit neglijat dupa ce am nascut-o pe Miruna, si cat timp am fost gravida cu ea (eu am avut cerclaj de la 4 luni), ca si inainte au mai existat discutii, ca in orice cuplu de altfel...si uite ca intelegerea mea nu a fost apreciata, ba din contra. Poate daca i-as fi dat un sut in fund, ar fi dat cu capul de pragul de sus si pana acum ar fi fost inapoi acasa. In prezent oscileaza, isi da seama ca i-ar fi bine acasa cu noi, dar ii e teama in acelasi timp, ca poate lucrurile n-or sa fie bune....asa ca odata zice ca nu poate sta langa mine, odata promite ca va veni inapoi, sa vedem ce-o mai fi.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, ieri bebele meu a umblat la firele de la calculator si mi-a deconectat internetul. Si eu nu am stiut, si am stat toata ziua fara forum, de-mi venea sa ma urc pe pereti!!!!
Madau, eu ti-am citit povestea. Am sa-ti spun ceva. De cand am inceput sa scriu aici, multe fete mi-au scris povestile lor, in special pe PM. Si in absolut toate cazurile, sotii au inceput sa se trezeasca la realitate numai dupa ce ele au devenit indiferente, cand au vazut ca lumea nu se termina fara ei. Cu cat reusesti sa-i arati ca te poti descurca si singura, ca nu stai toata ziua sa plangi dupa el si ca iti poti reface viata oricand, cu atit o sa se intoarca mai repede la tine. Cu atitudinea pe care o ai acum, nu o sa reusesti sa-l aduci definitiv acasa. Ia incearca sa fii putin mai indiferenta, sa vezi ce multe obtii. La mine a mers de minune.
Si fa-l gelos. Asta functioneaza la sigur.
Eu de trei saptamani mi-am facut cont pe un site din ala de matrimoniale si mi-am pus poza. Nu va spun cate mesaje am primit, doua sute si ceva!!!! Si toti vroiau sa se intalneasca cu mine si-mi ziceau ca ce frumoasa sunt, bla, bla, bla. Sotul a vazut si a innebunit de gelozie (asta era si scpul). Chiar mi-a zis ca daca ma mut singura, e sigur ca o sa ma culc cu jumatate dintre ei, si el nu ma lasa! Deci, Madau, fii tare, nu te mai lasa umilita si ai sa vezi cum se intoarce mielusel la tine!!!
Carolyne, Almo, eu xanax nu mai iau indiferent ce-o mai fi. Medicamentul asta te face sa nu mai stii pe ce lume esti, si eu luam doza minima. Bebele meu are nevoie de o mamica cu mintea limpede. Si asa l-am neglijat mult in ultimul timp. Deocamdata rezist si fara antidepresive. Noroc cu voi ca imi ridicati moralul cand am nevoie!!!
Vanessa, foarte frumos ai spus-o!!! Sa vedem ce se face cand trece hormoneala!!! Dar deja simt eu ca e cam pe duca....
Ileana, daca e sa fiu sincera cu mine, trebuie sa recunosc ca sunt de acord 100% cu ce ai scris tu. Dar deocamdata prefer sa merg pe mana si parerile psiholoagei. Mi-a facut o impresie foarte buna si am sa fac ce imi zice ea, ca altfel o iau razna de tot!
Eu azi dimineata am facut iar o criza si am inceput sa o sun pe amanta, care nu mi-a raspuns, dar am schimbat cu ea cietva mesaje din alea acide si ridicole. Si i-am trimis si sotului un mesaj mai dur, care l-a speriat si a sunt-o pe psiholoaga sa o roage sa vorbeasca neaparat cu mine, ca am nevoie de ajutor, cica. Si saraca femeie m-a sunat si m-a linistit. Dar mi-a zis sa ma mut cat mai urgent. Eu am tot lalait-o, recunosc, ca mi-e groaza rau sa raman singura, dar deja nu se mai poate. Trebuie sa-mi fac curaj, stau cu valizele facute de cateva zile. Doar ca acolo nu mai am internet ca fostii chiriasi nu l-au platit si s-a reziliat contractul. Trebuie neaparat sa rezolv asta azi, ca eu sunt distrusa fara forum!!!!
Psiholoaga a stabilit cu sotul sa se vada marti. Eu i-am zis clar ce vreau de la ea. Nu vreau sa incerce sa ne impace, nici macar de dragul copilului. Nu vreau sa raman cu el in orice conditii. Eu vreau sa-mi spuna daca omul asta mai poate fii ce-a fost. Daca e omul cu care sa imi pot continua viata, sau nu mai e decat un mare mincinos.
IreneCAM si eu te

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Cristina, ce Dumnezeu iti scrie nesimtzita aia?!!!!! Sau ... ce iti raspunde???

Da-ne si noua numarul

Te rooooooooooooog

SI MUTA-TEEEEEEEE. Muta-te femeie, nu mai sta si te denigra singura acolo. Te umilesti singura si o sa-ti para rau.
Dar nu fara forum, nu fara ajutor!!! Asta sa fie clar! Daca vrei facem o echipa de interventii care sa te sustina sa treci peste primele zile pt ca in mod sigur va fi totalmente de kko. Eu sunt membru al acestei echipe!!! Cand te muti ta caut pe PM sa-mi dai tel, imi zici unde stai si fac io terapie intensiva cu tine de nu-ti mai trebuie nici o pisicoloaga, nici un sotz si nici o amanta .

24S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput