S-a incheiat un vis...(partea a doua)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Iti urmaresc povestea si sper ca Dumnezeu sa-ti arate calea cea buna si sa fii fericita asa cum meriti.

+28apoiSebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piranda spune:

quote:
citat din mesajul lui Contrapunct

Piranda, ai vorbit abslut minunat, echilibrat si, mai ales, adevarat.

Din pacate am avut si eu parte de asemenea momente si nu am cum sa nu vad lucrurile prin prisma cuiva cu "experienta"...
PS> Am realizat ca nu ti-am multumit pentru cuvintele frumoase.Rusinica sa-mi fie. TX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Piranda, ai si de la mine o !

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristina_ana

Piranda, ai si de la mine o !

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Multumesc.
Iti doresc mult curaj si rabdare sa-ti vindeci sufletul si sa vezi dincolo de tot.Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Oare de ce-mi apare "NE MODERATE!!!" sus la mesaj? Am facut ceva gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Nu,nu ai gresit,insa pana depasesti nr de 10 mesaje pe forum,vei fi moderata .

Cristina sper ca sunteti bine,tu si Andrei

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Cristina,

La multi ani ptru bb Andrei-Eric!
Referitor la ce spunea si Piranda despre sfaturile date de familie.la cununia surorii mele, unul din sfaturile pe care le-a dat unul din preoti,care era si unchi al mirelui,a fost :"cand apar probleme in familia voastra ,nu va indreptati catre parinti,frati,surori,acestia vor fi partinitori,indrepati-va catre Dumnezeu si catre nasi,acestia nu-s partinitori,va iubesc pe amandoi deopotriva ,amandoi sunteti copiii lor"

Cat despre cum gestionam o criza in urma unei traume datorata pierderi unui copil.eu am cunoscut un caz cand chiar mama si-a respins bb-ul care a aparut dupa o periaoada indelungata de frustrari cauzate de pierderi de sarcina.

si sotul meu la prima sarcina ma masura,ma fotografia,a afcut carnetel cu toate datele legate de sarcina,cauta disperat mobila ptru camera bb-ului...etc si etc...a fost o deziluzie mai apoi.
cu a doua sarcina a fost rezervat...si bine a facaut..ca a urmat o alta deziluzie.
cu a treia sarcina,parca nici nu vroia sa vorbesaca despre tema..ii era tare teama,ama facut fotografiiabia catre sfarsitul sarciniiii.

de la prima pana la ultima sarcina a fost un interval de 4 ani,ani in care eu am experimentat toate starile de depresie,nebunie,dezinteres ...nu am experimentat infidelitatea,nu ptru ca mi-ar fi pasat despre ce s-ar fi intamplat cu familia mea ,cu sotul meu,nimic numai avea valoare.cred ca nu eram cea mai agradabila persoana in acea perioada si nu aveam iubire nici ptru mine insami dar ptru o alta persoana.
Dardaca,"o a treia roata "ar fi facut sa nu sufar cat am suferit,cred ca ar fi fost "O solutie mai buna" decat "nebunia" in care ma aflam.nu stiu daca sotul meu suferea mai mult sau mai putin decat a suferit...oricum a suferit..o spun eu.

ufffffffff bine ca a trecut, si uite, suntem de 13 ani impreuna si cu un bb de 2 anisori...la bine si la greu..cand ma duce el pe mine in carca ,cand il mai duc eu....

cristina DD sa-ti indrepte pasii pe cel mai bun drum !

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

OFF TOPIC

Piranda, ti-ai putea activa PM?

Multumesc!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Nu,nu ai gresit,insa pana depasesti nr de 10 mesaje pe forum,vei fi moderata .

Cristina sper ca sunteti bine,tu si Andrei

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

A-ha, am inteles. Tx

[size=3][color=red][/color][/size]

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui pitzinuca

OFF TOPIC

Piranda, ti-ai putea activa PM?

Multumesc!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">

Incerc sa vad daca stiu