S-a incheiat un vis...(partea a doua)
Raspunsuri - Pagina 14
Luna1 spune:
Larisa din punctul meu de vedere cand nu esti in stare sa iti accepti trecutul si sa iti asumi responsabilitatea incepi sa arunci cu noroi. E foarte urat. Aruncand cu noroi in trecut te mocirlesti pe tine.
Mama mi-a dat un sfat: barbatul care isi vorbeste de rau fostele prietene este lipsit de caracter. Sincer e adevarat, orice poveste are doua variante, sunt sigura ca "nesimtita" ar avea si ea ceva de spus despre promisiunile de iubire ale lui Dan. Mai ales ca citind din urma am vazut ca Dan nu vorbeste de o simpla aventura, nu s-au vazut doar o data, ci de o femeie de care a fost indragostit nu? Daca vorbeste asa de ea ma intreb (fara a dori sa invart cutitul in rana) cum i-a vorbit amantei de Cristina?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
A_Iulia spune:
quote:
citat din mesajul lui Luna1
Larisa din punctul meu de vedere cand nu esti in stare sa iti accpeti trecutul si sa iti asumi responsabilitatea incepi sa arunci cu noroi. E foarte urat. Aruncand cu noroi in trecut te mocirlesti pe tine.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Trecand peste afirmatia asta (cu care sunt absolut de acord), si peste faptul ca e in natura umana sa gasesti alti vinovati pentru greselile facute de tine, cred totusi ca a sosit timpul sa mai conteze si ce simte Cristina.
Ea e singura in masura sa decida pentru viitor.
Cred ca le e foarte greu amandurora (si Cristinei, si lui Dan), sa ia decizii la rece. Istoria este foarte proaspata. Ceva timp ar ajuta sa priveasca amandoi situatia mai obiectiv, sa-si evalueze starile.
Cred ca nu este important acum ce i-a legat in trecut, nu faptul ca-i aducea flori si bomboane conteaza, ci linistea ei. Cristina are probabil nevoie de o perioada de singuratate - de ce ar trebui sa accepte acum, imediat, impacarea? Ce i-ar putea impiedica pe viitor, in cazul in care sunt suflete pereche, sa fie impreuna? Este randul lui Dan acum sa-i demonstreze Cristinei ca poate fi barbatul pe care aceasta si-l doreste. Insa demonstratia asta nu se poate face cu forta. Si nu acum.
Adina + Olivia Q1.04
violeta69 spune:
Adinutza,ce mananci tu de le stii pe toate?!
nu de alta...da' zic sa mananc si eu poate ma mai destept...aa nu te superi pe mine....era doar un fel de-ati spune ca sunt de acord cu ce scrii tu
fetelor si ....batieti,scuzati de ...deviatia de la subiect
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
szivarvany spune:
Iris, ai scris exact lucrurile despre care eu am vorbit cu Cris.
[Poate asa se lumineaza si restul de fete care au sarit in apararea unuia precum e el ...
Cris, suntem alaturi de tine in orice decizie ai lua .
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
crisseis spune:
Cristina, fii tare.Nu te lasa indusa in eroare de un astfel de om.
Daca vrei, iti pot trimite un articol despre "terorishtii emotionali". Eu l-am identificat cu usurinta pe fostul meu sotz.
Cred ca se aseamana in parshivitate cu al tau.
crisseis spune:
Cristina, fii tare.Nu te lasa indusa in eroare de un astfel de om.
Daca vrei, iti pot trimite un articol despre "terorishtii emotionali". Eu l-am identificat cu usurinta pe fostul meu sotz.
Cred ca se aseamana in parshivitate cu al tau.
carla2005 spune:
contrapunct...nu zic sa isi vorbeasca amanata de bine aici, dar mie una nu mi-au placut niciodata oamenii care i-au vorbit de rau pe cei cu care odata au avut o relatie (am considerat ca oricand poate vorbi si despre mine la fel, nu-mi inspira incredere), par genul de oameni care nu respecta nimic! Putea sa vorbeasca despre ea la modul neutru, ca pe o simpla relatare a fapteleor, oricum pe Cristina nu o intoarce din drumul ei daca pune o postare pe net in care-si face amanata "nesimtita!"
Iar faptul ca toata lumea da vina pe problemele care le-au avut, eu nu cred ca au relevanta, mai devreme sau mai tarziu el tot calca alaturi, gasea motive, ca nevasta isi petrece prea mult timp cu copilul, ca e greu sa cresti un copil...motive sa gesesc mereu, iar sa faci si sa cresti un copil nu e floare la ureche, faptul ca au fost si celelalte probleme (nu vreau sa le amintesc fiindca mi se pare prea dureros) au facut ca lucrul asta sa se intample cand s-a intamplat!
Si imi sustin parerea, iar ce a scris sora Cristinei vine sa-mi confirme, Dan este un barbat imatur, un om slab,care poate nu a trecut prin anumite etape, nu stiu, poate Cristina nu a vrut sa vada mai devreme ce fel de caracter are, sau poate fiind intr-o relatie de atat de mult timp, evoluand impreuna nu s-au mai regasit unul pe altul...in orice caz, un BARBAT nu ar fi facut ce a facut el, nu s-ar fi comportat asa nici fata de sotie, nici fata de amanta!
mama din 16 nov 2006
andruka spune:
Daca intr-adevar tatal face eforturi sa-si iubeasca copilul, adica sa-l suporte mai bine zis pt ca nu inteleg cum poti sa faci un efort ca sa-ti iubesti copilul, atunci cristina lasa-l cu fitele lui, cu amanta lui, chiar nu ai nevoie de el, mergi mai departe cu divortul, da-l afara din casa. Gandeste-te la baietel, acum e mic, nu-l poate rani din vorbe dar va creste si va simti ca tatal lui face eforturi sa-l iubeasca.
Eu am citit subiectul tau cam din perioada in care l-ai inceput dar d'abia acum m-am hotarat sa-ti scriu pt ca am citit ce a scris iris. Ti-am vazut si pozele, esti f frumoasa, ala mic e dulce foc, fii fericita ca ai un copil sanatos si frumos si fii sigura ca o sa gasesti un barbat care sa va iubeasca pe amandoi. Sotul tau a facut niste greseli de neiertat, nu a fost alaturi de tine nici pe perioada sarcinii, nici dupa ce ai nascut, a fost mai importanta amanta decat familia, nu recunoaste nici acum ca a avut o relatie cu ea, nu se simte atasat de copil si mai mult, are pretentia sa treci peste toate astea si sa-l primesti inapoi.
Toata lumea e alaturi de tine, ce a fost mai greu a trecut, fii optimista !
camicreata spune:
In primul rand vreau sa-i zic lui Irisbv ca are tot respectul din partea mea si ca are perfecta dreptate.E normal ca nu cunosc bine ce este in familia voastra dar ai dreptate ce atata compatimiri pt Dan.Eu am avut in fam un asemenea element era tatal meu si stiu foarte bine cat teatru poate juca astfel de oameni.
Eu va doresc multa sanatate atat voua cat si ingerasului.
Si sa stiti ca si eu sunt din Brasov chiar daca stau in Italia.
+27apoiSebastian
Poze Vacanta
adi_dalma spune:
Cristinainainte de culcare voi spune o rugaciune pentru tine si copilul tau,
Fie ca Dzeu sa va ajute..sa iti lumineze mintea si sufletul si sa alegi ce este mai bine pt voi.
Nu pot sa ti spun sa il lasi pe Dan...dar nici sa ramai cu Dan.
Singurul lucru care ti l sugerez este sa va dati timp si daca nu e prea mult ...sa incerci sa iesi DOAR cu el la o cafea...de acteva ori ...fara sa stie nici mama, nici sora nici un prieten... poate doar noi ;)
Indiscutabil sora ta e de partea ta si banuiesc ca si prietenii tai dar sincer doar TU sti ce e bun pt tine. Degeaba faci ce este bine cand nu e ceea ce sufletul tau vrea....
Eu ma declar de partea ta si a copilului..si chiar a lui Dan atata vreme cat TU vei hotari ca il vrei...Daca nu ,,,,Arrivederci Dan!