Net pt laptop la tara-Cum?

Net pt laptop la tara-Cum? | Autor: crangutalil

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, am si eu o intrebare.Mi-am achizitionat un laptop cu care vreau sa intru pe net la tara, undeva intre Rosiori de Vede si Caracal.Ce abonament sa iau pt internet cat mai ieftin?Mentionez ca merg la tara cam un week-end pe luna, iar acasa la calculator am net de la RDS si cu un router as rezolva si pb netului la laptop.Sau daca iau abonament de net de la vodafone de ex cu trafic nelimitat, n-as mai avea nevoie de router, ca as folosi acest abonament, dar sigur am oriunde in tara net?Acolo e semnal de telefon, dar mi-a zis cineva ca exista riscul ca totusi sa nu am semnal pt net.Ce ma sfatuiti?Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

daca ai semnal la telefon ai si la net.daca esti client gold la voda au oferta la abonament de internet+modemul gratis.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_p spune:

Daca ai o linie de Romtelecom, te poti conecta simplu cu un cablu de retea la clicknet. Fara abonament, cat stai conectat atata platesti. Dar merge cam inceeeeet........... Dar sa-ti citesti mailurile, sau alte info de pe net merge, mai ales daca e doar un week-end pe luna.
Info: http://www.clicknet.ro/index.php?sv=2&sc=1&ro=1

www.flickr.com/photos/cristina_pop/" target="_blank">Cristina 21+

Don't cry because it's over; smile because it happened!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

sau un modem zapp+router wireless

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Nu am linie de romtelecom,nu am decat o casa veche unde n-am nici macar televizor sau radio.Am mobil pe abonament si la Orange si la Vodafone.Atat.Deci?Inteleg ca Vodafone ramane principala optiune,cu trafic nelimitat, abonament in jur de 10 euro pe luna, si am oriunde in tara net la laptop, chiar si in Chitila unde mai plec, sau la mare, sau mai stiu eu pe unde.Laptopul are wireless.Am inteles bine?Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Eu am internet pe vodafone pe laptop..e bun si vorba ta ai oriunde acces la net, munte, mare...

Si eu tot la tzara il folosesc, semnalul la mobil nu e asa grozav , dar netul merge bine. Cit despre romtelecom e o optiune, dar trebuie sa vezi daca au acoperire pe clik net...la ai mei la tzara unde folosesc netul vodafone nu au inca reteaua facuta...si daca nu ai romtelecom Vodafone e o optiune buna...
vezi si la zapp, dar vezi sa ai acoperire acolo. din ce stiu eu vodafone isi imbunatateste semnalul , si va fi acoperirea din ce in ce mai mare.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput