curiozitate de sezon

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, da' ce multe vedeti voi "la prima vedere"!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Da, Rufus ca avem ochiul format.
Vai Qsar yahtul,florile si parfumul fin ,masculin.....cum Doamne iarta-ma le-am omis?Foarte bine punctat!Nu,e clar ,imi merit soarta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by qsar

Pasul 1
www.antiquorum.com/eng/press/2007/05_12_07/patek_2524.jpg" target="_blank">Pasul 2
Pasul 3
www.starmotorcycles.com/assets/content/images/600/08rstds_gray_1_361d7df0.jpg" target="_blank">Pasul 4
www.pateyhats.com/wp-content/uploads/hjharness.jpg" target="_blank">Pasul 5
www.pateyhats.com/wp-content/uploads/tallblacktopper.jpg" target="_blank">Pasul 6
www.show29.it/Img/Tainui03_small.JPG" target="_blank">Pasul 7
www.dieselstation.com/wallpapers/Jaguar-S-Type/Jaguar-S-Type-016.jpg" target="_blank">Pasul 8
www.mimifroufrou.com/scentedsalamander/i/Cravache_Piguet.jpg" target="_blank">Pasul 9
www.myosotis.co.uk/Myosotis.jpg" target="_blank">Pasul 10

Honi soit qui mal y pense...

pasul 1
macar sunteti cinstite
pasul 2
e clar ma fac calugar ca nu tin pasul cu cele enumerate...
pasul 3
da Doamne sa castig la loto
pasul 4
trebuie sa ma apuc de jucat la loto first...
pasul 5
si daca voi castiga.....
pasul 6
....atunci v-am rupt...
pasul 7
jap-jap 2 palme ca visez cu ochii deschisi
pasul 8
beeep
pasul 9
beeep
pasul 10
mai bine ma culc

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Cei zece pasi cred ca sunt ale unui tataie bogat... Care a murit si are flori de nu-ma-uita pe mormint...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

qsar , super fantasy !
noroc ca toate alea se gasesc si de cumparat ....
da io cred ca subtil ai vrut sa zici ca preferi pe unul care se pricepe la scris(stiloul) , nu pierde timpul(ceasul) , e romantic(florile) , are gusturi bune(vin si tutun) si e elegant (masina)...deci , baieti , nu va panicati , e mai simplu decat pare...

chiar , baietii au trisat la subiectul asta ...si era asa de instructiv ... mai ales ce nu suporta ....

eu la prima vedere sunt atenta la privire si atitudine . si apoi la restul , care de preferinta sa fie asemanator mai degraba cu Brad Pitt decat cu Woody Allen , dar aici mai incap ajustari pt ca nici eu nu-s Angelina Jolie

peste 20 de ani , ce sa zic , sper sa nu-si schimbe personalitatea , altfel are dreptul sa piarda , par , dinti , bani , sau sa castige ,kg , minte, bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

www.mensvogue.com/images/arts/2007/10/arsl01_clooney.jpg" target="_blank">Pasul 11

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

La prima vedere: fizic agreabil si ingrijit( inclusiv unghiile)si cu papucii facuti, sa zimbeasca frumos, punctualitatea daca e vorba de o prima intilnire.
La a doua vedere: sa fie inteligent, responsabil, cu simtul umorului,sa iubeasca copii, animalele, sa-i placa sa calatoreasca, sa danseze...as mai adauga dar imi sar barbatii de aici in cap
Nu as tolera: minciuna( decit cele necesare ), lipsa de motivatie si ambitie ( sa devina un mos morocanos care se vaita toata ziua fara sa faca nimic), igiena necorespunzatoare, violenta si infidelitatea.

scumpii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

eheee daca ati sti voi ce minuni face un portofel bine dotat....cu ochii la ala se trec cu vederea multe.

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala

Mergi la inceput