Buna zina :D. STIRI din Summitostan

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mai dar de ce sint asa multi suparati pe aici? Macedonenii sint suparati, ucrainienii declara ca Base a www.hotnews.ro/stiri-esential-2718305-boris-tarasiuk-fost-ministru-externe-ucrainei-comentariul-lui-basescu-dauneaza-relatiilor-bilaterale-timp-romanii-nu-stiu-tot-adevarul-despre-problemele-romano-ucrainene.htm" target="_blank">dat-o in bara (de parca noi nu stim ca o face mereu). Parca numai Bush e very very happy ..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

E cel mai dulce si relaxant subiect de mult timp incoace…fara pic de incrancenare, mi-ati facut ziua frumoasa cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Multumim EvZ ca ati schimbat poza! Insa macedonenii is inca la Palatul Parlamentului

evz ul tasta iute,
cum te prinde cum te...minte

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by papadie

Multumim EvZ ca ati schimbat poza! Insa macedonenii is inca la Palatul Parlamentului

evz ul tasta iute,
cum te prinde cum te...minte

ba chiar se-ntalnesc www.realitatea.net/168546_NEWS-ALERT--Delegatia-Macedoniei-se-intalneste-cu-presedintele-George-W--Bush-.html" target="_blank">acush cu bush.
da de bomba www.ziare.com/Panica_NATOSticla_incendiara_din_Baneasa_eraun_fier_de_calcat-281106.html" target="_blank">asta stiati?

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Obsedatul de pe Otopeni loveste din nou!

ProTv moare dar nu se preda. Din nou acelasi reporter agitat si obsedat de erforsuan ne loveste sub centura. Astazi Rashianforsuan:)) Care cica- crede el din -atansion- SCAPARILE serviciilor secrete ruse!!!! (HAHAHHAAHAHAHA icon cu ne tavalim pe jos si ne tim de burta)- ca ar avea la bord o capsula. Pt ca Putin sa amerizeze in caz de ceva. In caz de ceva mai degraba americanizeaza, mei. Si data viitoare zi-ne stirea completa. Cica la bordu' lu' rashianuan se afla si Laika. Imbalsamata pe "principiul Lenin". Si cica o data la zece ani este tunsa si castrata. Iar o data in viata - recte in senzationala si nemaipomenita zi de 3 april 2008- scapa printre latraturi de dincolo si vesti in exclusivitate pt. reporterul cu pritzina. poi ori ne zici tot, ori ne lasi. Ori ne lasi!

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

pe mine va rog sa ma tineti la curent cu ce aberatii scoate Voronin, ca de cate ori deschide gura imi crapa obrazul de rusine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

pe mine ma streseaza tanti ce face traducerea din fr la antena3 ("sa avansam map pentru Ucraina")e asa de afectata ca ti se face paru' maciuca..si pe de alta parte l-am pierdut si pe gabi molotov anarhistul-sef de ieri, nu mai stiu ce e cu el si pe unde o fi....ce neliniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu nu mai zic nimic de dumele traducatorilor ca se mai lucreaza si sub presiune.... dar nu m-am putut abtine ieri cand chiar ono translatoarea sefa a lui Bush a tradus "am urmat consiliul presedintelui Basescu" ....'aide zau???

si ca pi es: ma enervati ca ati avut azi timp sa cititi toate stirile si le-ati dat pe tpate alea bune [:P].... io intre trei validari nu am apucat sa ma uit pe ziare. ntzzzz, nu ma mai joc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

da, si pe mine ma enervati ca ati avut net tot timpul asta, spre deosebire de mine .
Si de azi dimineata tot vreau si io sa zic ca:

quote:
...imaginile de la fata locului aratau clar un protest impotriva igienei personale!

Aoleu. (Xeno, tu citi ani ai, maica, 80??? :)))
...Mie mi s-au parut haiosi muppets-ii ceia "anarhisti" si multicolori....
Nu le impartasesc deloc convingerile, da' parca nu m-as grabi sa calific drept "nespalat/a" orice pusti cu parul lung si pulovar pestrit sau orice fata cu par rosu si inel in nas...

Iar situatiunea a fost de un penibil absolut.
Militziiia romana, deasemenea.

Oricum, ca o reparatie morala :)))), azi militia s-a straduit www.realitatea.net/168467_Militantii-anti-NATO-s-au-intors-in-hala-din-zona-Timpuri-Noi-.html" target="_blank">sa-i bage inapoi in hala de unde-i scosesera ieri.

Nah, acuma ma pot duce linistita sa vaz ce-i cu Laika

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Parjoliti recoltele, otraviti fantanile, ascundeti femeile si copiii caci a venit ministrul de externe al...Rusiei

papadie, zen-sei

Mergi la inceput