Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Delphinas

Pup si toate fetele care mi-au admirat mandretea de balon, Andreea_and, Moni, si toate celelalte ca sa nu nominalizez si sa uit. Fetelor, cand vad si eu poze cu voi? Asa putine fete au pus poze cu burtici. Cand va aud ca nu se vede burtica, ca nu ati luat kg, ca basca ati slabit, vreau si eu pozici.

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eva: eu as pune, da' nu se vede nik! Doar sunculitele din jurul burticii! Acum ma duc sa umplu cutele dintre ele cu supa de gaina cu galuste si mancare de masline!Da' suna bine si macaroanele Alinushcai! Vreau si io.........

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

felicic, pofta buna!!! Cum e mancarea de masline? Nu stiu...

Eu merg sa fac o salata verde cu oua fierte si ceva branzica.

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ioi, mai fetelor ce spor aveti.
Eu trebaluiesc prin bucatarie, imi fac ciulama de pui cu ciuperci. Ma gandeam sa fac si un spanac (congelat, sa nu credeti ca stau sa curat acu) dar cred ca mi-e prea lene.
Eu poze n-am cu burticoasa... nici una... pana acu nu mi-a venit sa-mi fac. Oricum si la mine a explodat burtica in ultimele doua saptamani, da' io-s rotunda de sub sani pana jos... mi-o mai admir in oglinda si zic ca seamana cu burta de obeza, nu de gravidoasa
Ia sa-mi zica si mie mamicile cu experienta... nu stiu daca e bebelina sau nu, dar uneori cand ma misc, am doua senzatii, undeva la vreo 4 degete sub buric: una ca si cand mi se plimba un balon plin cu apa dintr-o parte in alta si alta ca de gol in stomac... da' stomacu' stiu io sigur ca nu-i asa jos . Si nu prea simt cand stau linistita, doar cand ma misc sau doar daca sunt putin aplecata in fata. Ce sa fie, ce sa fie....?

_
Our future determines our past
Fasolica de S18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Piersicutza yum ciocolata elvetiana...nu ca as putea manca acum dar tare mai e buna! Si sa stii ca in perioada asta nici rosiile noastre nu sunt chiar asa gustoase, ba chiar a luat sotul rosii din Turcia de la supermarket si sunt mai bune ca cele romanesti de sera. Cele din gradina bunicii, alta poveste..

Felicic felicitari pentru dresingul nou, ma bucur ca a iesit bine! Ai fost foarte draguta sa te gandesti la noi, multumesc pentru griji ! Mi se intampla si mie la fel dar nu mai stau sa-i explic sotului cine ce probleme are ca saracu si-asa de-abia le mai tine minte pe ale mele, dar ma gandesc mereu la fetele de pe forum si ma rog sa fie bine toate.
Sper sa nu fie cazul sa merg la camera de garda, deocamdata vad ca s-a oprit de tot sangerarea. Ultima data cand am fost intr-adevar am dat peste o doctorita tanara foarte draguta dar cea de la eco era o scarba si a zis ca ea nu face eco la sarcini mici (aveam 12 sapt). Si cum ma duceam la Municipal nici nu stiu daca ma mai primesc cu summitul asta.
Si vroiam sa te intreb ce e ala "tranc cu lingura"???

Andreutac ma bucur sa aud vestile bune, bravo!
Claudinna felicitari pentru tot!
Eva eu n-am inteles , pana pe 7 aprilie nu iti interpreteaza nimeni DT-ul?
Khristin imi pare rau sa aud de fetita ta, sper ca sunteti amandoua mai bine, multa sanatate va doresc!
July eu n-am experienta dar cum ai deja 18 saptamani s-ar putea sa fie fasolica! S-o saluti din partea mea!

Zicea Eva de poze cu burtica.. eu am doua burtici, burtica de dimineata si burtoiu de seara, una de 4 luni si alta de vreo 6 cred, cu care din ele sa fac poze? Indiferent daca mananc sau nu, seara burtica mea e mult mai mare, voi nu patiti la fel?

16+

Poze

Mergi la inceput

felicic, pofta buna!!! Cum e mancarea de masline? Nu stiu...

eva:este buuuuuuna, se fierbe pui(gaina la mine), se calesc 3 cepe, se fierb maslinele separat sa iasa "negreala si amareala", se unesc componentele adik: ceapa, pui si maslinele, se toarna o cutie de rosii cuburi in suc propriu, se mai fierb un pic toate, un pic de verdeata si se serveste cu mamaliga calda(asta vrea sotu' eu nu-s mamaligoasa din fire).

july: la ciulama da, la spanac ba! Este sg mancare care mi-a facut rau! Copilul meu sigur nu va manca sanac!
Ce sa fie? Ce sa fie? sigur este bebelina care vrea conversatie cu tine. Io asa zic si sper........

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna seara dragelor!
Sper ca sunteti toate bine.
Eu intru mai pe fuga ca vreau sa o rog pe giulianna2 lucruri:
1. sa imi spuna inca o data cum se numea crema de la avon care si-a cumparat-o ea si e tare buna
2. daca a gasit site-ul unde se fac inscrieri pentru gravidute din Timisoara.

Diana
17+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am schimbat si semnatura...avem deja 18 saptamani..oauuuuuu

Diana
18+ sper la un

Mergi la inceput

andreea_and: daca mergi la camera de garda, incearca sa ajungi la o maternitate, uite eu am fost la Bucur(poate si Polizu este aproape de tine)Sunt specializati pe mamici, numai sa nu chemi salvarea, ca nu vine, te duci tu singurica, cu masina sau taxi(chiar daca este noaptea tarziu). Sper sa nu ai nevoie si te rog sa mergi la medic maine dim, nu mai sta dupa progamari. Mie mi-a spus dr. sa o sun la orice ora daca am sangerari, sa nu stau, chiar daca nu este de garda, ma indruma ea.
"tranc cu lingura" sunt gogosi unsuroase(ne plac grsimile, sic colesterol) a caror compozitie este lichida, ca aluatul de chec sau placinta turnata, se ia cu lingura si se toarna in tigaia incinsa. De aici si denumirea.... Si imi amintesc de o vecina care punea flori de salcam in aluat si ieseau o nebunie...

10+

aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Moniwww.salutbucuresti.ro/planoras/swf_map.htm?-8955&-6381.95" target="_blank">Emilia Irza. Daca vrei iti explic si in cuvinte ca nu e greu. E langa Facultatea de Constructii ca reper suplimentar

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput