Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Asa la final de capitol.
Pentru Eva uite www.flickr.com/photos/mirunajovin/2385138751/" target="_blank">Miruna si BB2

Si pentru voi toate ca sa stiti cu cine stati de vorba www.flickr.com/photos/mirunajovin/2169973082/" target="_blank">Noi

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

muuh, ce burtica frumoasa !!!
danucu, super pozele
si eu am inca stari de oboseala, mai ales seara, se da comanda "culcat" si pur si simplu cad, daca nu ma intind in momentul ala (nu stat in fotoliu ci orizontala in paaaat) ma apuca pandaliile
azi nu stiu ce am avut, am tot simtit niste junghiuri, in abdomenul inferior, dar pe laterale, cand pe stanga cand pe dreapta ...
si mie pana seara mi se umfla rau burtica, dar dimineata inca nu se vede din avion
sambata ma duc sa vad daca dau de un medic bun la filantropia, mi-a fost recomandat ca parand dragut (comunicativ adica, asta vreau eu, sa pot vorbi cu omu' )
este vreuna din voi urmarita de cineva de la filantropia?

somn usor tuturor!

guguloi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Maria2004 cu intarziere si eu te felicit!La Multi Ani!!!!!!!
O sarcina usoara si un bebe sanatos!

Codruta si eu am luat magne B6 dar numai pana la 14s si nu seara,si eu am inteles ca nu s-ar lua seara.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Maria, La Multi Ani si din partea mea, sa ai un bebelus sanatos si frumos

Mmimi, ma bucur tare pt. tine ca vei avea fetita . Noi sintem prin zona de vreo 7 ani si cu cetatenia luata, personal n-am de ce sa ma plang de sistemul de sanatate de aici din contra as putea spune chiar, pt. ca nici n-am avut probleme sau complicatii, intr-adevar acum 6 ani aproape la prima sarcina mi se parea grav tare sa nu fac nspe mii de ecografii , acum mi se pare normal sa ma multumesc cu 3 mari si late, chestie de obisnuinta probabil Stiu ca nu platesc pt nici una din appointment-uri, nici ecografii, iar asigurarile de la serviciu ne asigura un coverage mai mult decat multumitor Dar in US fac vizite dese

Andreea_and si Delphinas, dati fuga la doctor

Piolica, ai revenit din Tailanda? Da-ne un semn cand revii

Danucu, tare reusite pozele, si voi doi ca niste protagonisti din film . Am recunoscut parca cateva locuri din Bruxelles, sau ma insel? Am ajuns acum vreo 10 ani prin Belgia, am stat mai mult in Gent....i-am si spus sotului ca mi-ar place o vacanta in Brugges

Eu abia azi incep sa-mi revin cat de cat dupa boala, nici in picioare n-am putut sta, asa ca se pare ca maine va fi a patra zi cand nu voi ajunge la serviciu . Am fost si la doctor si bblui ii batea inimioara bine si in acelasi ritm, m-am linistit cat de cat ca nu stiam daca il afectase raceala mea sau nu...se pare insa ca e bine

Va pup,

Cristina

le bébé

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna dimineata fetele!!!
O zi buna tuturor!!!

Muuh, felicitari pt baietel!! E o frumusete!!Are ochii migdalati Eu am ochii destul de migdalati ( sunt tataroaica) dar sotul meu ii are cat se poate de rotunzi, eu sunt f. bruneta, el e cat se poate de blond ( ten, par..), eu ma ochii negri el ii are verzi deschis.. Ideea e ca bebele meu vreau sa fie ca al tau : brunetel, cu ochii putin migdalati si negri si baietel!!!!(dar cum noi suntem atat de diferiti nu se stie) Felicitari si sa-ti traiasca amandoi bebeii!!

viitoare mamica de septembrie 2008

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, fetelor!!

Azi va invit eu la un ceai sau o cana cu lapte, poate chiar pentru cine mai serveste...

Haideti fetelor, unde sunteti??!!! Nu face nimeni stup nou? Eu nu am parola, asa ca...

O zi excelenta tuturor!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Haideti ca fac eu stupul.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

STUP NOU

Mergi la inceput