Mamici norocoase de sept-oct 2008(34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by MMimi
Eva -- m-am mirat asa de tare cind ai scris ca ai 1.70 m. Ti-am vazut pozele si, pe linga sotul tau, nu ti-as fi dat mai mult de 1.55-1.60! O sa aveti o fetita...la inaltime. Si io sper la o fetita mai inaltuta, imi plac fetele inalte (ca sa nu mai zic ca silueta e mult mai usor de mentinut!).

Mimi
15+
Si asteptam...

Buna dimineata !!

M-am trezit si io acush!!! Orele 13h00. Si de jumatate de ora tot va citesc...

Eu sunt bine merci, nicio durere, nicio intepatura, niciun "cioc" de la bebe; asadar, somn de voie pana ff tarziu. Bine ca am depasit trimestrul 1 ca atunci dormeam si la pranz...

MMimi, felicitari pentru !!!
Cat despre remarca ta , sotul meu are fix 2m, de altfel femeile din familia lui depasesc 1m80. Se vede din toate pozele ca este ff inalt. Asadar, pe langa al meu barbatel toata lumea e piticot, inclusiv eu care sunt o femeie destul de inalta. Mie imi place acest lucru la el, impresioneaza ff usor cu statura pe cei din jurul lui, ma simt ff protejata. Bebelina noastra, evident ca va fi fotomodel (glumesc!!!!), toti prietenii zic ca va fi ff inalta. Eu am doar 1m71, dar eu zic ca va fi mai inalta ca mine clar si cu picioare lungi ca taica-su. Vom vedea noi daca ramane bebelina deja, daca nu il face mama jucator de basket.

Andreea_and, ce ti-am zis eu ieri?! Fuguta la medic!!!

Delphinas, si ai grija de tine.

O zi excelenta, fetele!!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Codruta27
Fetelooooorrr, Magne B6, ati luat?

14+ Vlad
Bebe mic

Codrutaaaaaaaa, nuuuuuuuuuuuuu!!!

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

buna burtici,

sunt o burticoasa(sau doar mimez...)noua p-aci
am ajuns la bir de 2ore.....dar am stat sa va citesc mesj
ma bucur ca unele dintre voi nu stiu ce-s alea greturi si dureri de cap,ameteli si alte..avioane.
eu am avut pana acum o saptamana...toate la un loc....dimineata ,la pranz si seara.
acum mi s-au mai diminuat,dar doar greturile....am aceleasi avioane si dureri de cap.
dar nu-i bai,bebelu sa fie bine....care are puta,desi..offfff ce-o mai asteptam pe natasha
si putuloiu meu chiar e bine..mi-am facut vreo 4eco pana acum...si analize si bitest...totul e bine!putuloiu meu e bie sanatos si-l doare-n fundulet de ma-sa...am exagerat putin cu analizele etc..pt ca am avut niste sangerari acum o saptamana...am luat utrogestan pt simptome de avort spontan etc....m-am panicat....sotul meu si mai mult...si de fapt,nu de la putuloi era..ci de la mine...chipurile am (io nu cred...sa nu vreau sa cred) niste "leziuni"...pe uter..col....n-am inteles exact..si doctorasu facu fete fete si ma trimise sa-mi fac papnicolau si colposcopie ca am ectopie periorificiala....acum astept rez la papanicolau si sapt viit imi fac si colposcopie....bleaaaahh....nu sunt ingrozita dca am ceva....cat sunt ingrozita de analiza asta...
stiti ceva..ati facut?...sia fost cum mi-a zis o colega de serviciu"treaba de macelar"?
hai ca deja am sris un roman....asa ca va las....si astept s ama primiti si pe mine....si sa-mi dati sfaturi....ca io-s incepatoare la capitolul burtici...nu prea stiu cu ce se mananca.

va pup pe toate,io,borti de 15s azi....si cu aproape 3kg in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna fetele!
andreea, mergi la dr!
delphinas, ai grija de tine si de bb!
off, fetelor, cred ca stati intr un stres continuu...stau si eu stresata care nu am probleme de genul asta!sper din toata inima sa fiti bine si voi si bbeii vostri si peste un an sa povestim ce nazbatii fac bbeii nostri:P
eu azi am umblat putin prin magazine si nu m am putut abtine sa nu i iau ceva flacaului meu:)).I am laut o pereche de papucei asa scumpei si mici:))
ma uitam ca o tembelica la hainutele de bb si ma amuzam, cred ca vanzatoarea credea ca sunt beata:d, dar nu mai pot eu!
cred ca o sa ma certe sotul, el a zis sa nu iau nik pt bb, e ff superstitios, eu nuuuuu!
mi am cumparat si mie o carte "Ghidul viitoarei mame"M. Greenfield
si sotului i am luat un magnet de frigider in forma de inimiaora pe care scrie "Unui om cu totul deosebit-sotul meu! O singura fericire e in viata: sa iubesti si sa fii iubit"-frumos, nu?
sigur am sa l imbunez cu asta si nu o sa ma mai certe ca am luat papucei lui Sebi:P
Eva, chiar fotomodel sa o faci pe fetita, ca sigur o sa fie o scumpa...ca si mama ei de altfel;)
toate burticile!
16+Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

va pupic dulce. ma bag la nani ca nu mai pot sa-mi tin ocii inchisi. o sa intru diseara sa va spun ce si cum am facut la eco.

poze
9+
Doamne ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Delphi, tinem pumnii pentru diseara!!!

14+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

freshanana nu port tocuri, dar nu din cauza sarcinii. Eu nu purtam nici inainte. Tot timpul am avut o obsesie ca sunt prea inalta si nu mi-a placut deloc.... iar apoi sotul meu are tot 1.75, si as fi mai inalta ca el si nu da bine....

Si la mine burtica e mai mult sunculita, dra s-a rotunjit acuma si ai jura ca sunt gravida in 6 luni si nu grasa, am sa fac maine niste poze si am sa le pun in week-end pt exemplificare.... Eu pana acuma am slabit 3 kg, apoi le-am pus incet incet la loc, si acum dupa 3 luni si jumatate sunt la acelasi nr de kg ca la inceput. Nu-mi fac mari griji caci si in sarcina trecuta am luat doar 9 kg desi luam vitamine centrum materna si mancam la greu...

14+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Daca vrea cineva programare la dr pop pt miine

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118988

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Fetele, uitandu-ma pe listuta sa vad ce modificari au aparut, ce sa fie, ce sa fie?!
ESTE ZIUA MARIEI2004 !!!!

La multi ani, Maria, sa fii sanatoasa si mamica de bebe sanatos si voios!!!

PS: fetelor, am observat ca ff multe dintre noi nu si-au declarat ziua si anul nasterii...Ma mir...Pacat...Asa ne mai felicitam si noi intre noi, nu?

16+

Poze cu noi
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

La Multi Ani Maria!!!
Multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca si mai ales o sarcina usoara cu un bebe sanatos!!!

Petrecere frumoasa!

12+

Piersicutza

Mergi la inceput