Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Buna Braila oriunde te-ai afla![]()
Poftiti la
si 
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Dodo..wow deja botezul..ce repede trece timpul ![]() |
Da vrem sa o botezam repede caci daca mai asteptam se bate cu popa
Isabella a "lovit" de f mica cand nu-i convenea ceva iar spre sfarsitul sarcinii lovea de trebuia sa ma opresc din ceea ce facea si ma "taiau" toate apele...dar am uitat durerea acum e suuuper
Bodo isi iubeste f mult sora,daca ar fi dupa el ar pupacio non-stop
si ar mangaia la ea.Da il duc la gradi ...am reinceput dupa Paste imediat si-i tare fericit si mandru(normal ca iau fata cu mine)a prezentato colegilor"bebe mit a mea
"sau"Bella mea"La inceput a fost f greu cand o alaptam pe Isabella urca si Donu' pe mine
.Nu puteam sa-l gonesc ci asa cu ambii pe mine a trebuit sa explic ce face bebe,de ce...
Acum el da "tate"la plusuri
iar pe Isabella o trimite la "nani" sa creasca repede ca sa se poata juca amandoi
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dianalaura spune:
wow Dodo ce frumos povestesti de copii...si eu imi doresc o fetita, daca ne ajuta Domnul ne gandeam sa o concepem undeva prin toamna - iarna anului viitor, sa aiba Stefan 4 ani trecuti cand se va naste bebe (si daca va fi fetita cu atat mai bine). De faza cu tate, Stefan e pur si simplu indragostit de ele, de fapt de toate, si ale mele, si ale bunicii...cand ma schimb e musai sa vina sa le pupe, le da cate un pupic la fiecare, isi aseaza capusorul pe ele, le mangaie..si apoi zice gata! (eu ma plang ca le e frig la tate in tot timpul asta, ca altfel ar sta non stop cu ele la mana
), iar cand e obosit, sau suparat, sau il doare ceva, se alina bagandu-si mana la tate, pe sub bluzele mele..toate hainele imi sunt largite la gat, cum isi baga el mana si isi face loc pana la tate. ![]()
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna!!
Dodo..ms de cafea,tare buna...imi place tare cum povestesti despre puii tai..se vede ca esti implinita si fericita!!Cred ca te-am prins intr-o pasa buna de ai povestit atat..
,de obicei esti foarte scurta!!
Ma bucur tare sa aud ca Bodo se implica cu surioara...
era de asteptat,dragul de el!!
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
why_not109 spune:
Buna dimineata,fetele! Poftiti la cafea!
Zilele astea sunt ceva mai ocupata,am de facut un proiect inainte sa plec in vacanta...ajut un prieten...poate-mi merge bine si nu ma intalnesc cu gripa procina (ca rasplata)
Voi ce mai faceti?
dianalaura am vazut costumul...super...parca putin "prea" sexi...o sa fure aia nuna in loc de mireasa...
maria_bunica sanatate multa la mamica si pui!
dianalaura spune:
Why_not, multumesc de cafea!
Nu e prea sexi, e doar cu corset in partea de jos, iar fusta e pana la genunchi, deci nu e nici o problema
. Am purtat eu pe vremuri de rochii mulate, cu spatele gol..alea da sexi...insa varsta si sarcina si-au spus cuvantul, acum m-am ingrasat iar, am 63 de kg, dar orice as fac mai putin de 60 de scadea cul cantarului...
Si eu sunt tare ocupata azi, ne pregatim pt maine..aseara am copt blaturile pt torturi (fac si un tort pt duminica, pt verisoara mea, care e cu o zi inaintea lui Stefan), azi tre sa pregatesc carnea pt snitele, cred ca o sa le si prajesc azi, sa fac cremele pt toprturi, sa le asemblez, vinete cu maioneza, sa ma si vopsesc pe par, sa mai fac si ceva mancare pt azi si sa spal niste haine...o groaza....sa pun cocosul la fiert, ca fac supa de taietei pe cocos de tara...
Pe maine vreau sa imi las dora ornatul si finisatul torturilor si sa fac platourile, si bieninteles curatenie, ca am jucarii imprastiate peste tot.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
buna!!
Why_not..multumesc pt cafea si pt gandurile bune!!Succes cu proiectul!Mai aveti putin si veniti in vacanta..sa stii ca s-a incalzit foarte mult in ultimele zile!![]()

Dianalaura..uff,ce harnicuta esti..spor la treburi!!
Dodo..
Restul fetelor?Iarasi nu mai scrieti?![]()
36+
Darius Nicholas
AMR 3 saptamani
Buburuza noastra
Dodo-pui spune:

daca ieri dupa cum s-a prins Maria eram in toane bune...azi....

dar va trece
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maria_bunica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() daca ieri dupa cum s-a prins Maria eram in toane bune...azi....![]() ![]() ![]() dar va trece![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dar ce s-a intamplat?Sunteti bine?

36+
Darius NicholasAMR 3 saptamani

Buburuza noastra
Dodo-pui spune:
Buna BR,oriunde te-ai afla![]()
Poftiti
si 
Pentru dimineata si 
Maria
multam' de intrebare.Suntem bine,ieri eram ffff obositamandra avusese "ore sexuale" cu creierii mei-dar noaptea.Azi noapte a/am dormit si azi e soare pe "strada mea"![]()
haideti la vorba...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
maria_bunica spune:
Buna!!
Dodo..multumesc pt cafea si tratatie...imi place tare prima propozitie
Uff...stiu ca va fi greu cu bebe,se aduna si multa oboseala daca nu doarme noaptea..dar mai stiu ca va fi cea mai mare implinire pt noi..
Asa ce imi faci "pofta" sa imi tin puiul in brate..![]()
si sper sa te lase printesa sa te odihnesti mai mult!Are colici?
Dianalaura..tu esti in pregatiri acum..spor la treburi si distractie placuta,sa aveti o zi reusita!!
37+
Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra