Brailaaaa (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns why_not109 spune:

Buna tuturor brailencelor! Ma bucur ca ne-am inmultit...
maria_bunica, se apropie momentul......asteptam cu sufletul la gura...
dianalaura incet-incet o sa auzi cuvinte pe care nici nu le cunosti (mi s-a intamplat mie)
klumea_blondy bine ai venit!
stefaniya bine ai revenit!
Dodo-pui , desi nu esti braileanca,te primim cu drag la noi!

Mergi la inceput

la Braila a plouat tot weekendul asta, n-am putut iesi nicaieri...poate sambata viitoare...Eu ma pregatesc de vacanta, pe 16 ne luam zborul...speram sa se mai potoleasca gripa pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Why_not, hai povesteste cum a fost la SArata Monnteoru. Venind de la Braila am vazut la un moment dat indicatorul spre Sarata Monteoru, si m-am gandit la tine, ca nu ne-ai spus cum ati petrecut.
Maria, o sa fie bine...ct despre picioare, ce sa iti spun..eu purtam inainte de a fi gravida 38 la papuci, iar spre finalul sarcinii eram incaltata cu adidasii lui sor-mea, ce poasta 41, asa ca....stiu cum este.
Despre Stefan, ce sa va spun, acum in fiecare zi mai zice cate ceva: aide, opa, ute...ada apa...aba zice la badon / satul bunicilor / inainte zicea badn, dar cred ca i se pare mai usor aba. Maia si teia sunt mamaia si tataia, la bunici (mama si tatal meu) le zice iaia, desi incerc de mult cu el sa zica buni...dar eu zic bu-ni..iar el rade si zice iaia... Ieri m-am tot chinuit cu el sa zica Ianis...zicea dupa mine, Ia-ni....sau Eni...o sa isi dea el drumul si mai mult in curand...
Sambata o sa ii tin ziua, caci sambata viitoare daca mergem de nasi nu o sa am timp de facut petreceri.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui why_not109

la Braila a plouat tot weekendul asta, n-am putut iesi nicaieri...poate sambata viitoare...Eu ma pregatesc de vacanta, pe 16 ne luam zborul...speram sa se mai potoleasca gripa pana atunci

La noi in oras s-a detectat deja un caz..Sper sa nu aveti probleme si sa se linisteasca apele pana pe 16!!
Dodo_pui..e tot braileanca

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Dianalaura..cam asa am auzit de la toate femeile insarcinate,ca au avut picioarele umflate...asta e..mai e putin si scap de toate!!Ce pregatesti bun pt ziua lui Ianis?

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

De ziua puiului mic o sa avem invitati vreo 12 adulti si 3 copii, am restrans cat am putut randurile, mai putin nu se poate...sunt 2 familii de prieteni cu 2 copii de 4 ani, un unchi de al meu, (dar care e doar cu 10 ani mai mare ca mine) cu sotia si fiul lor de 5 ani, o verisoara de a mea cu bebe in burtica si cu sotul ei si viitorii fini (ea imi este tot verisoara), si parintii mei. Si m-am gandit sa fac la aperitiv ceva vinete cu maioneza, salata boeuf, branza, ceva mezeluri...apoi supa de taietei, pulpe la cuptor cu garnitura de cartofi piure si/sau legume trase in ulei si tortul, bineinteles.
Vreau sa ii fac tortul sub forma de locomotiva, acum tot studiez pe net poze cu torturi de genul asta, sa vedem ce o iesi.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,
va multumesc pt urarile de bun venit

Dianalaura - ma bucur ca ti-ai permis sa scrii aici,ca uite braileanca din mine cat a mai scris
Abia astept sa vad tortul pe care il vei face la ziua lui Stefan
Sa stii ca si Carl tot cateva cuvinte detine in vocabular.Cinci in daneza,vreo trei in romana(in afara de partile corpului pe care le spune) El repeta dupa mine multe cuvinte,si chiar pronunta bine unele cuvinte,dar singur nu face legatura cu ele,sa faca propozitii sau sa incerce.Vorbeste toata ziua,dar pe limba lui

why_not109 - parerea mea e ca gripa are media si nu po****tia Nu e asa grav cum arata ei,de-asta au si schimbat numele in gripa A.Si aici s-a depistat un caz,un danez care a venit din America a avut ghinionul s-o incerce.Si la tv au spus ca doar pasagerii care au stat in fata si spatele lui vor fi contactati pt a le da tratamentul.Daca era asa grav,baga in carantina toti pasagerii avionului.

maria_bunica - si eu am fost la fel,pe ultima suta de metrii nu mai reuseam sa ma inchid la ghete.Si burta era prea mare ca sa ma mai aplec,si picioarele si mainile super umflate...Sfaturile care mi s-au dat au fost sa nu mai mananc sarat,si sa o iau mai usor cu lichidele.

Mergi la inceput

buna dimineata tuturor...hop si eu!
ce sa va spun? la Sarata Monteoru a fost frumos...am stat la o pensiune cu o curte frumoasa,cu mese,cu umbrelute,cu gratare,loc de joaca pt.copii...am fost 4 familii...si a fost distractiv
in privinta gripei...stiu ca se fac mai multe valuri decat e cazul...dar ma gandesc ca plecam in vacanta si pe teren strain e altceva...am vrut sa cumparam medicamente sa luam la noi, si am actionat prea tarziu,ministrul sanatatii a retras tot din farmacii ca sa fie suficient pentru spitale...asa ca...poate se mai domoleste in astea 10 zile...speram
Dodo_ pui imi cer scuze,nu stiam ca esti bastinasa de-a noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui why_not109

Dodo-pui , desi nu esti braileanca,te primim cu drag la noi!

Am locuit in Obor iar sotul in Chercea-am devenit constanteanca din bine cunoscute de anumite persoane pe DC.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Dianalaura..cam asa am auzit de la toate femeile insarcinate,ca au avut picioarele umflate...asta e..mai e putin si scap de toate!!Ce pregatesti bun pt ziua lui Ianis?

36+ Darius Nicholas
AMR 3 saptamani

Buburuza noastra

Maria ai spus-o inaintea meaBR
Picioarele umflate nu-s o problema daca nu-s impreuna cu o tensiune arteriala ridicata.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput