Brailaaaa (2)
Raspunsuri - Pagina 14
why_not109 spune:
Offfff...am scris 2 mesaje si imi tot pica netul si mi le sterge...
Va scrisesem ca Andrei are program de parc astazi,cu soacra mea si cu verisoara lui (mai mare cu 2 ani)...
Eu am program de cumparaturi pentru plecarea de sambata la Sarata Monteoru...
Iar in privinta dietei...ma consoleaza ideea ca daca n-oi slabi,macar am facut putina curatenie prin organism...
maria_bunica ,bafta la echo!!!
dianalaura , spor la torturi!!!
Sper sa-l pot posta p-asta!!!!
dianalaura spune:
Maria, bafta la eco! Tocmai am aflat si eu ca fina mea din Braila va avea baiat, ieri a fost si ea la ecograf.
Why_not, ce frumos ca plecati de Paste in statiune...Andrei vine cu voi sau ramane acasa cu mamaia?
Eu acum am facut 5 minute pauza, ultimul blat e in cuptor, strang un pic prin bucatarie si ma apuc de aperitive. Vreau sa fac ceva rulada, ceva tarta cu spanac, ceva saratele...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Fetele multumesc!!Bebe e bine dezvoltat si are toate organele in regula...a fost foarte activ,ne-a scos si limba
,a stat cu manuta la gura..si e un grasan,are deja 2,600-2,700kg!!
Lichidul e normal si placenta gradul 2..deci totul in regula!!![]()
Why_not..spor la cumparaturi!!
Dianalaura..sa fie sanatos finutul si mancacios!!
33+
Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Paste Fericit si lumina in suflete si in casa!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Cum ati petrecut de Paste?
Noi pe acasa, cu musafiri, am fost si pe la rude, pe la tara...acum sotul meu e la munca, eu cu Stefan acasa.
Why_not, ati revenit la braila?
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
why_not109 spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Ce fac fetele? Noi aseara ne-am intors din plimbare, a fost si Andrei cu noi,niciodata nu lipseste...
...a fost foarte frumos, vreme buna,soare,Andrei a zburdat pana a picat lat...nu i-am refuzat nimic, s-a jucat in praf,a flocait pisici, a mancat si inghetata, desi nu era foarte cald...ce mai? lumea a fost a lui...am mers cu inca o familie cu un baietel de varsta lui...s-au inteles foarte bine...s-au jucat foarte frumos...
Cat priveste masa de Paste...in saptamana mare am slabit vreo 3 kg si apoi m-am ingrasat vreo 5
...exagerez,bineinteles...dar nu foarte tare...hahaha
Acum avem programat pentru sambata asta sa iesim la Dunare cu barca, speram sa fie vreme frumoasa...
Voi cum ati petrecut?
maria_bunica spune:
Adevarat a Inviat!!
Noi am petrecut acasa la noi,am invitat familia din partea sotului(sora lui_)ca e si ea aici..am mancat,am glumit ..ne-am simtit bine!!Mi s-a terminat imediat toata mancarea si am fost laudata,iar eu in culmea fericirii!!![]()
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Eu am lipsit din zalau zilele astea, azi ne-am reitors. Am fost..ia ghiciti unde: la BRAILA! Am avut un program destul de incarcat, vizite la cumnata, la fini, la tara....am simtit si cutremurul, e primul din viata mea, la noi nu se simt cutremurele, de abia s-a simtit f. putin cel din 1977.
Va las ca am mult de scris dar va astept maine la o poveste!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
maria_bunica spune:
Buna seara!!
Dianalaura...ce misto ca ati fost la Braila..de-ai sti cat te invidiez
,sa va fie de bine plimbarea!!S-a simtit tare cutremurul?![]()
35+
Darius Nicholas
AMR 4 saptamani
Buburuza noastra