Gravidute si mamici de Cluj- 70

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex- si pe TIADRIS,
PAPA mama ,papa fata

ioana13-pofta la papanasi si mai lasa-mi si mie

Daca as fi eu acasa v-as face eu frizurile,stau si ma gandesc cu atatea cliente poate i-mi deschid un coafor hihihihihi.

puisor-si cu parul cret poti acum sa faci o gramada de lucruri.
m-am uitat la poze,nu ai un par cret sa nu se poata lucra cu el,eu ti-l-as rari un pic si ti l-as tunde la varfuri,schimbat culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany ma inscriu la schimbat look

Puiul meu doarme.Soper sa nu cobesc.Imediat fug la somn.Saptamana viitoare cand e intalnirea?

Ioana mersi de pont, eu am folosit din Austria si sunt ok.

va doresc noapte buna.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare

Intalnire 8 martie

Mergi la inceput

nicoleta-primavara mama draga primavara face sa fiarba sangele .Tre sa fi mandra ca ai admiratori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

unde sunteti fetelor...........ca numia scrie nimeni de dupa masa.??tot la papanasi?au fost buni?ma mir cum nu-i mai nimeni prin zona,sau va culcati puiutii si reveniti?poate mai vb....Sara e tot cu nasucul in pioneza,si nu sta nici cum sa il desfund.cand era micuta ,de fapt pana pe la 8 luni n-am avut nici o problema de genul asta...si acuma chiar n-o pot tine deloc sa il desfund,face niste crize de nervi ca ma si sperie.oare s-o fi speriat deja de pompita?eu ma din aia de trag eu cu gura....am auzit ca cele care se ataseaza la aspirator sunt f bune,e drept?numa daca as sti ca sta i-as lua.....dac anu m-i buna si asta.folositi craeva din aceea?eu mai stau ca n-am somn...daca mai e cineva,vb......

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, cum e Pampersul de care zici ca nu stiu. Si nr 5 nu sunt?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ioana mami de Sara, pompita atasata la asirator e foarte buna si rapida, eu cu cea clasica nu am reusit niciodata sa-l desfund, in schimb cu asta nu am avut probleme. Sunteti bine tu si Sara?

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

ioana-si eu sunt pe aici,
Eu sti cefa ii pun apa marina sau ser fizioplogic in nasuc si las sa iasa singur,muculetul.
Cum mai esti?Cum ti-o trecut ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Adriana nu stiu daca sint alte numere, dar 5 folositi voi? CA mai este de la 4 maxi-plus. Oare trebuia sa iau si eu alte numere?

Sara eu de aia la aspirator am. Cind era de vreo 6 -7 luni era tare incintat cind ii desfundam nasucul, acum la 10 luni(de o saptamina a fost racit) urlaaaa.

Nopate buna

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Al meu se uita la meci,asa se sulfura pe aici,asa ma distreaza
Eu aici pe forum si ma mai uit la un film serial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

au fos buni papanasi??? imi pare rau k nu am ajuns dad de o spatamana iau pastile pt oprirea lactatiei si asa rau masimt dpa ele, mai ales k azi am incepu cu 3 pe zi, imi scade tensiunea, mi rau, great,,,,,,,,,,,nasoal simptome insa am avut norok cu nasa mea k l-am dus pe Dragos la ea si eu am putut sa stau in pat sa imi revin .
iar acum avem musafiri pana maine , alcum ma simt nu am chef de nimik dar voi trece si peste asta numai k ma gandesc cu groaza k voi fi insarcinata si voi avea aceste simptome, numai de acest lucru mi groaza in perioada sarcinei si cu Dragos primele 4 luni au fost foarte nasoala 10 kg am slabit apoi luna 5, 6 a fost ok iar apoi din nou rau rau rau, pana nu am fot insarcinata nu am vomat delok nici macar ns ce ii aia, insa in 9 luni am vomat kat pt restul vieti, inclusiv apa o dadeam afara, groaznic dar a meritat si merita pt un sufletla care ii dai viata. ii cel mai frumos si mai minunat cadou din viata unui om sa dea nastere unui copil.

sara2007 dezamagita total, nu pot sa cred,e greu sa dai sfaturi cuiva dar cand esti in situatie e si mai greu, parerea mea e ca tu esti cea mai mare vinovata deoarece iai permis prea multe si te-ai lasat calcata in picioare de la bun inceput iar el a profitat pot spune de bunatatea ta, insa nu dispera ca exista cineva acolo sus care e cu tine si te va ajuta cu siguranta. sa stii k nu eti singura ne ai pe noi toate si mai ales ai o familie minunata adika mama, tata ,bunica si printesacare te ajuta , te sustin si usnt mandri de tine, fii tare si udeva cineva te asteapta si te va face fericita, sa ai grija de fetita ta minunata si de tine, incearca sa gandesti cu mintea nu cu sufletu sau inima si fii tare pe pozitie.
oricans poti apela la mine si te ajut cu cel mai mare drag, imi pare rau k s-a intamplat dar decat mai tarziu mai bine acum.

noapte buna si sper k aceasta noapte sa iti fie un sfesnic bun, Dumnezeu sa iaba grija de voi si sa va lumineze calea.

Elena si minunea ei Dragos

Mergi la inceput