Mamici de martie-Aprilie 2008!! (141)
Raspunsuri - Pagina 14
clauclau spune:
Ursuleata, super fain! 

Ia sa descarc si eu pozici proaspete caci azi avem zi de vizionare!!!! Va anunt cand sunt gata..., sa vedeti cum doarme pitica mea pe burtica!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
pucca spune:
Pozici!!!
In albumul - Bebelina
Bianca Maria
Minunea mea!
http://community.webshots.com/album/562758273eqTdlw
CristinaGoji spune:
Pucca - in mod normal bebelusii nu trebuie treziti cand dorm, stiu ei mai bine cand li-i foame si cand nu, dar daca tu ai sanii plini si te deranjeaza, poti incerca sa-i dai in somn sa suga,adica iti apropii sanul de obrazul ei, mai aproape de coltul gurii si poate deschide gurita din reflex si suge. Unii copii sunt mai mancaciosi, altii nu, unii sug mai intens si o cantitate mai mare, si atunci raman satui pe o perioada mai mare de timp, altii sug mai putin cantitativ si mai des. tu nu ai cum sa-ti dai seama cat a supt, ea insa stie cat are nevoie. Nu te stresa, ca flamanda nu ramane. O asistenta in maternitate mi-a zis ca un nou-nascut nu ramane niciodata flamand, pentru ca are instinctul de supravietuire foarte dezvoltat si stie sa ceara
.
De mancat - in primele luni sa te abtii de la alimente ce pot balona, varza, fasole, cele care pot schimba gustul laptelui - ceapa si usturoi, alimentele afumate sau cu un continut mare de conservanti/coloranti. La unii bebelusi daca mama bea lapte, ii poate deranja la burtica. Incerci sa mananci diversificat si sanatos, mai putine prajeli. Dupa 3 luni poti incepe sa introduci treptat in alimentatia ta alimente noi, ca sa se obisnuiasca cu ele.
Mami
38+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
clauclau spune:
Pucca, eu zic sa nu o trezesti, daca nu era satula si linistita cred ca nu dormea atat! Sau incearca sa-i dai sa pape in somn daca vrei tu neaparat. Mie personal nu mi s-a intamplat caci Rebe e fomila rau si se scoala ceas la 3 ore noaptea sa manance, dar nu m-ar deranja sa doarma vreo 5 ore deloc! ![]()
Mai incearca sa pui poze , sunt nerabdatoare sa o cunosc pe Bianca!
POZE
POVESTEA NASTERII
ursuleata spune:
Eu nu am nascut dar din cate stiu trebuie sa o lasi pe ea sa se trezeasca si sa ceara;
E superba! 
quote:
Originally posted by pucca
Bine v-am regasit randunici!
Eu tot incerc sa va pun poze cu bebelina, dar vad ca nu ma lasa.
Am intrat si eu pe fuga sa va intreb cate ceva, pe cele cu experienta. Bebelina mea a dormit ieri noapte de la 23, cand am terminat cu baitza si papica, pana la 4.00, cand am trezit-o eu, ca sa-i dau sa pape. Eram speriata ca nu se mai trezeste sa pape, si trecusera deja 5 ore decand dormea. Voua vi s-a intamplat? E normal? Ce sa fac, s-o trezesc sau s-o las pe ea sa se trezeasca?
O alta problema a mea este ca nu stiu ce sa mananc si ce nu?
Va rog sa-mi raspundeti si mie, cand aveti timp, mamici cu expperienta!
Bianca Maria
Minunea mea!
Alina
36+
Vlad Alexandruhttp://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 15 zile!!!
ariel_7000 spune:
hei fetelor, ce v-a apucat!!! tropaie hormonii in disperare pe aici! ce aveti??? asta-i buna!!! naty si sovi, luati-va in brate si pupati-va, olgutza cu kya, la fel! vad ca echipele sunt echilibrate:o mamica cu o gravida, hahahaha.ce mamica vrea sa se cu mine, cat mai sunt gravida? cine se baga??? ca altfel ma duc si ma iau de niste mamici care sigur ar sari la parul meu :))) luny stie cine!!!
so miha, multumesc ca te-ai ingrijorat pt mine:)))) dar deocamdata nu e cazul de majorete! sa vedeti ce va fac daca ma lasati fara majorete si dansuri din buric!!!
am avut o noapte tare nasoala...contractii extrem de dureroase, la 20 minute si foarte lungi, cam 2 minute/bucata si schimbat protege slip-uri la 15 min...
dimineata am fost la dr. care m-a suit frumos pe masa
, eu care visam sa scap de asta si mi-a zis ca am avut un frumos travaliu fals, care se poate repeta inca de 100 de ori pana voi naste, dar ca poate trece foarte usor intr-unul real. a zis ca am colul deschis si mai tare, ca intra un deget, dar ca e inchis la interior...dopul s-a dus si eu tot nu stiu cum arata "ala ca la carte"...
a vrut sa ma opreasca in spital, sa stau pana nasc, dar m-a intrebat cat de departe stau si cabd a auzit ca la 15 min. mi-a zis ca nu ma mai chinuie si ma lasa acasa si daca nu intervine nimic pana miercuri ne vedem atunci...
am ajuns acasa si direct in pat m-am bagat, ca m-a apucat o sangerare, parca sunt la ciclu....si am dormit pana acum....
deci, concluzie!!! naty, eu iti multumesc din suflet pt sfaturile medicale si nu numai pe care mi le-ai dat. de multe ori ti le-am cerut chiar eu si iti sunt recunoscatoare.
sovi, eu m-am bucurat enorm cand am vazut ca si tu si gudinde si bitza si alte burtici de pe aici sunteti adepte ale homeopatiei (aaaaa, aporpos de asta, cum sa faca oscillo ficatul praf???? e facut din praf de ficat de gasca, asta e alta poveste...mihos, parca tu ziceai ca ti-a zis dr de familie sau am inteles eu aiurea? daca asa ti-a zis:) te rog eu sa nu mananci ficatei de pasare, never!)....sa revin...eu mi-am zis de multe ori parerea. am incercat si tratamente alopate si homeopate....in unele cazuri s-a rezolvat alopat, in altele homeopat. eu am ales sa incerc homeopatia in urma experientei care m-a facut sa ma conving de virtutile ei, cand nimeni nu credea asta si toti imi radeau in nas....si anume la inceputul sarcinii cand am tratat hipotiroidia cu care ma chinuiam alopat de 2 ani!
eu oricum m-am obisnuit sa se uite lumea mai stramb, de cand sotzul meu a devenit vegetarian si muuuuulti au ras de el, au comentat, etc....so what??? e alegerea lui! eu nu sunt vegetariana, am ajuns sa mananc fara carne in sarcina pt ca dau la boboci daca o vad in fatza mea:))
luny, despre pm-uri, cred ca cel mai simplu e sa sesizezi un administrator. ii trimiti o copie a pm-ului si ii zici ca te deranjeaza. el poate lua masuri, sa avertizeze persoana in cauza. eu am primit un singur pm de la o fata, pe care am luat-o la rost pt ca l-a trimis dupa ce am stat 3 ore intr-o seara si am votat toate pozele...mie chiar mi-au placut:))) si m-a deranjat ca nici macar nu s-a uitat sa vada cine a votat la pozele ei...i-am zis asta si si-a cerut scuze....imi pare rau, totusi, ca am vazut poze superbe in concurs, care chiar meritau votate, dar din cauza "campaniei" nu vor avea nicio sansa. pacat! pt mine oricum ideea de concurs este sa particip, nu sa castig....eu am trimis cele 2 poze, ca sa ma LAUD ca cioara cu puiul ei:)) asta e, imi place sa ma laud cu puiul meu si cand va aparea si teo, ma voi lauda la dublu:) ce sa-i fac daca fac copii frumosi??? asta e frustrarea, eu nu am fost frumoasa niciodata, asa ca ma laud cu puii mei frumosi:))) glumesc, normal! (mai frumoasa ca mine, nu exista alta:)))
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
12 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
clauclau spune:
Aaaaa, intre timp a aparut poza cu Bianca. E superba, sa-ti traiasca. Ce perisor negru are, foarte frumos! Dar de ce esti asa zgarcita si ne-ai pus doar o poza??? ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Gata si eu cu pozici noi!!!!! Ce, eu sa nu-mi laud mandretea de fata??? 
http://community.webshots.com/album/562914068bXCYnd
POZE
POVESTEA NASTERII
pucca spune:
Fetelor vad ca a mers doar cu 2 poze, pe care mi le-a pus unde a vrut el. Oricum o sa mai incerc.
Apropo, spanac am voie?
Bianca Maria
Minunea mea!