Aveti fobii?
Raspunsuri - Pagina 2
catutza spune:
Mi-e frica de:
1. serpi
2. gandaci
3. soareci/sobolani
4. sa stau singura in casa noaptea (urasc sa ma duc la baie noaptea )
5. liftul
6. sa merg la inmormantari (am vazut in copilarie o fata care sa aruncat de la geam si de atunci nu mai suport sa vad morti)
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Alé spune:
1. De cutremur si de chestii care se misca nenatural - de ex. sunt prin unele magazine rafturi de sticla suspendate prin fire de otel. Daca le atingi cit de putin se clatina de mi se face rau.
2. De materiale textile din plastic - poliester 100% cum le spun eu.
3. De figurile anormal de mari - de ex. oameni imbracati in animale/ obiecte - din aceia care fac reclama la diverse chestii.
4. De apa - dar doar la vedere lucirile acelea ale apei, atit de descrise de poeti mie imi fac rau fizic. Daca sint in apa n-am nici o problema.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |
ana maria spune:
Am citit ce ati scris si m-am mai linistit. Credeeam ca doar eu....
Mi-e frica de soareci, sobolani si alte razatoare.
Si de oamenii beti, am o criza de panica daca vad pe cineva clatinandu-se. Am facut si terapie pt asta, fara succes insa. M-a trimis sotul meu cand, intr-o seara, vazand un individ beat mort la usa blocului a trebuit sa ne plimbam 3 ore in noapte ca sa il ia cineva de acolo si sa putem intra in casa. Terapeuta a zis ca am mania controlului si ca de aia nu suport oamenii care isi pierd controlul.
PatriciaArdeleanu spune:
Am avut si eu o fobie mare dar mi-a trecut, nu stiu cum: paianjenii.
vedeam oriunde numai paianjeni, cind mergeam prin curte eram atenta sa nu calc pe unul sau cind treceam pe sub copaci aveam impresia ca o sa iau o pinza cu paianjni in cap (asta mi s-a intimplat odata in copilarie, la munte fiind). ii vedeam oriunde ar fi fost ei, imi atrageau atentia. Acum pot sa ma uit la documentare, la filme, nu am decit o repulsie.
de ape adinci nu cred ca imi va mai trece vreodata. aceeasi chestie o am si eu, ma simt confortabil atita timp cit simt pamintul/nisipul sub picioare.
anky spune:
Nici mie nu imi plac insectele si nici reptilele.Imi place sa inot,in general nu mi-e frica de apa linistita,mi-e groaza de apele involburate.
Anca,mami de doi nazdravani
maria_bunica spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
adra_bell spune:
Ma tem foarte tare de viermi, cel mai mic vierme care iese dintr-o fructa ma face sa o iau la goana. Am cumparat odata faina de la supermarket si era plina de viermi, unul iesise si se tara pe un prosop pus pe masa si am avut o reactie absolut anormala, am luat matura si izbeam cat puteam in masa. Apoi mi-am sunat sotul care lucra la televiziune si am cerut isteric sa trimita televiziunea la supermarket, OPC-ul, pompierii, tot ce se poate si sa vina acasa, sa ma scape de "viermii care colcaie"
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
mephala30 spune:
-Mi-e frica de soareci, sobolani, gandaci, carabusi, insecte in general.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii,
multumim,
CHOWPERSA spune:
De inaltime(acrofobie).Nu pot sa traversez nici macar un pod mititel.Bine ca stau la parter fiinca daca statea mai sus cred ca "muream".Cand merg in vizita la cineva care sta mai sus de etj.3 nici nu pot sa ma apropii de fereastra iar in balcon nici nu pun piciorul.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
fianna spune:
Paianjeni! Orice miscare vad cu coada ochiului pare un paianjen. Si dc ma gandesc sau vorbesc de ei si apoi simt nevoia sa ma scarpin am impresia ca e unul pe mine. E horror!