Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
quote:
Originally posted by i_fotache
:( Incerc sa stau calma, dar ideea e ca am 34 de ani...sunt la prima sarcina si-mi doresc din tot sufletelul acest bebe! Astea sunt poate circumstantele atenuante pe care le gasesc pentru nelinistile mele!
Si tinand cont ca mai am cam o sapt pana merg la primul control...unde sper sa ma linistesc...va crizez pe voi!:)
Pupici4+
O sa fie totul bine! Trebuie sa gandim pozitiv!
![](pupic.gif)
ginye
![](gravida.gif)
Ingerasul nostru
Asa a inceput totul
O minune
Primele poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maryb spune:
i_fotache imi pare rau ca esti nelinistita, dar sa stii ca si la mine au existat zile in care nu mai simteam sanii durerosi sau simteam ca nu ma mai doare burtica si avand in vedere ca eu am pierdut o sarcina in decembrie, oprita in evolutie de pe la 5s iti dai seama ca si eu deveneam paranoica. Apoi dupa vreo zi doua reveneau si simptomele si iar ma calmam....pana la urma este cum vrea Dumnezeu. Pana la urma cu toata paranoia mea bebe era bine la 7s+3z cand am fost eu prima data la dr. Eu iti doresc sa te linistesti si hai ca o saptamana trece repede. si incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv.
maryb 9+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
gata, eu am terminat supita de pui, am papat si acum ma bag la somnic.
vorbim cand ma trezesc.
maryb 9+
marea mea iubire sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Fetelor va tot citesc..si vorbiti de bebe la 5-6 saptamani....LA mine la 6 sapt si 3 zile abea se formeaza embrionul...S-a vazut f bine sacul embrionar...dar embrionul f fff slab....si in anumite pozitii...
Lorellay 5+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
BraveGirl spune:
I-Fotache-stai linistita. Nu e bine sa te agiti atata. Mai bine bucura-te ca te simti bine. si eu ma plangea ca nu prea mai am simptome si cand m-au lovit niste greturi si stari de ameteala imi doream sa ma impuste cineva
Alinushca-pai voi sunteti mari. Acum se fac 40 se saptamani.
==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu
Alexa.1983 spune:
www.tickercentral.com/view/9jaj/2.png" target="_blank">...Vine unla mami...
...TESTELE MELE!!!...
LAURA 7+
BraveGirl spune:
Voi ce sucuri mai beti? Eu azi mi-am facut suc de morcovi, mere, portocale si grefe. Alte idei? Ce mai e bun?
==========
Corina 5+
My baby
Albumul meu
Maria_K spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Voi ce sucuri mai beti? Eu azi mi-am facut suc de morcovi, mere, portocale si grefe. Alte idei? Ce mai e bun?
==========
Corina5+
My baby
Albumul meu
eu zic sa nu amesteci legumele cu fructele (mai ales mar cu morcov), desi e foarte sanatos, pt ce asocierea asta baloneaza si favorizeaza constipatia.
Maria, mamica
![](gravida.gif)
bebitzul nostru
leeloo5979 spune:
Fetele sa va intreb ceva: e normal ca de acum sa inceapa raul? Eu sambata intru in 7 saptamani, iar in primele trei saptamani de cand stiu m-am simtit bine, starile de greata erau fff rare si fara probleme, ei bine de ieri incepand...mi se face constant greata, ba ieri in lift, am zis ca nu mai raspund de actiunile mele, iar acum vad ca nu pot sa mananc si ca imi vine sa vars ... e ok? adica pana acum nimic din starile obisnuite unei gravide, si de acum sa inceapa ce e mai nasol???
Leeloo
6 +
http://community.webshots.com/album/562902143JedOlt