Costume/Costumatii serbari

Costume/Costumatii serbari | Autor: Catal1n

Link direct la acest mesaj

Cred ca cu toti am trecut prin momentele cand trebuia sa le luam celor mici acele costumatii pentru serbari..si ne-am saturat de improvizatii si adaptari k sa le spun asa. Piata din tara noastra s-a dezvoltat destul de mult in ultimul timp, incat sa putem gasii costume intregi, frumoase..de care cei mici cu siguranta se vor bucura. Am tot cautat astfel de magazine, tot ce am gasit sunt cateva accesorii, cu care intr-un final reuseam sa fac ceva, insa sincer sa va spun nu eram multumit...poate exagerez, dar consider ca ar trebui sa avem si noi asa ceva, adik am tot vazut prin filme la copii, costume de superi eroi sau de diferite personaje, costume intregi si foarte frumos realizate...trebuie sa existe si la noi si chiar nu cred ca acestea costa extraordinar de mult. Am deschis acest subiect cu gandul ca nu sunt singurul care vrea asa ceva si nu are de unde sa cumpere...asa ca va rog mult, daca cineva dintre voi a gasit astfel de magazine, sa ne spuna si noua, va vom fi cu adevarat recunoscatori..si sincer chiar consider ca vorbesc in numele multora.
Va multumesc si astept cu nerabdare propunerile voastre.
Multa bafta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Sunt cativa producatori in Romania (poti sa-i numeri pe degetele de la o mana) si apoi importatorii. In hipermarketuri, in apropierea evenimentelor (Halloween, Craciun), se gasesc astfel de costumatii, in special din import.
Eu am un magazin specializat pe asa ceva (colaborez cu producatorii de care vorbeam mai sus), dar sunt in Pitesti. Cred ca aproape in fiecare oras incepe sa se gaseasca asa ceva.
Nu cred ca pot sa dau numele producatorilor cu care colaborez, ar fi reclama. daca vrei mai multe detalii, activeaza-ti PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

In Bucuresti sunt mai multe firme care inchiriaza, dai un search si gasesti.
De cumparat, stiu ca e un magazin in Unirea la etajul 3, aveau costume dragute.

Eld, mami de printesa si (35s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Noi am mai luat de aici: http://www.partyfactory.ro/ro/inchirieri.htmlau o groaza de costume, iar preturile sint f rezonabile.Mami de Ilinca 15.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Eu am cumparat de pe www.fabricademagie.ro.
Nu chiar ieftin, dar livrare prompta si a fost frumos costumul.

Who is the more foolish? The Fool, or the Fool who follows him?

Mergi la inceput