Bucurii de sept-oct 2006 (117)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Pufy, imi pare rau de pufisori ca iar sunt bolnaviori! Ii cu tot dragul sa se faca bine cat mai repede.
Adriana, eu nu-i dau Mariei supliment de calciu si-ti spun si de ce: bea 3 biberoane de lapte in 24 de ore, fiecare de minim 250 ml si mananca aproape zilnic cate un iaurt. Dupa parerea mea este suficient cat calciu ia, nu stiu daca e chiar asa dar eu am si temeri mari pentru ca stiu ca (virgula) calciul se poate depune si in locuri nedorite.
Alexuta, multumim!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
CristinaGoji spune:
Nu stiu ce-au patit astia de pe DC dar mie nu-mi apar mesajele, imi scrie ca vor aparea dupa aprobarea unui moderator!
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
alexutza_26 spune:
Fetele - am vb acum cu Cristina si m-a rugat frumos sa va transmit...ca inca nu a nascut, e inca acasa, e bine, doar ca este moderata nu se stie cauza, a scris si la probleme tehnice , dar se pare ca i se raspunde ff greu....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
MamiLili spune:
Faine bancuri!
Pufy, uf, sanatate multa lui Nicolas! Sper din suflet sa nu fie vroba de o enteroviroza pacatoasa.
Eu nu-i dau lui M nici un fel de supliment nutritiv, doar Vigantolul cel de toate zilele, de care n-o sa scapam curand.
Lexi, M papa la cina mancaruri consistente gen piure, mamaliguta cu branza, gris cu lapte...chestii din astea mai satioase. Frumoasa Maria in poze!
beatrix spune:
lexi, i=ai luat rochitza de printesa?
eu seara ii dau mancare gatita, tocanitza d elegume, piuree de cartofi cu branza, uneori ii mai pun si ou, spaghete cu branza, ton, de fapt mancare gatita ce mancam si noi! daca n-am gatit apelez la paine cu unt sau bornas de legume!
apropos, voi cum faceti orezul si gris-ul cu lapte? cu sau fara zahar si cat?
eu recunosc ca nu i-am dat deloc pana acum din cauza zaharului! m-am gandit sa nu-l energizeze zaharul daca ii dua in jur de 17-18 seara! dar parca as incerca sa-i dua dimineatza in week-end!
Lili, daca am inteles eu bine de la voi vigatolul acela e vit. D! de asta si noi luam si am inteles ca pana pe la 3 ani!
alexutza,!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor. Multumesc pentru ceai Monique, si pentru cafea, Ramo.
Am citit din urma si m-au amuzat bancurile lui Pufy, dar si Itzy, terorista Mi-a placut si Teodor al Mephalei.
Tare simpatic a fost si Gabriel, cu metoda lui de a face pisu.
Sanatate pufisorilor!
Gety, si la noi ploua, e asa urat afara...
Lexi, mie imi place cum a iesit Maria in poza aceea, cu Cristi, chiar foarte mult.
Mira, eu de guma de mestecat m-am lasat de ceva timp, eram si eu dependenta. Felicitari lui David cel vorbaret.
Tanima, felicitari, in curand scapati de pampers cu totul.
Lili, iti doresc si tie sanatate, sper sa te refaci cat mai repede.
O astept pe Cristina cat mai repede aici, la noi.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Beatrix, asa e cum spui, Vigantolul e vitamina D.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Fetelor, asa de tare m-am entuziasmat cu somnul lui Rares ca azi dimineata iar mi-a dat trezirea de la 6.30, in conditiile in care seara se culca dupa orarul vechi, adica la 23-23.30.Asa ca sunt chiauna de somn mai ales ca pe mine m-a prins ora 1 noaptea, dar sa va spun si de ce: ma laud eu cu fi-miu ca face la oala, dar toate ca toate, pana la KK. Pe asta nu mai vrea sa il faca nici macar in scutec, se trage de el sa il dea jos, dar nici in oala nu vrea. Aseara pana sa il culc imi tot spunea:"mama kk, mama kk, mama kk!!!!!" asa ca pun copilul pe oala. Nu vrea sa stea iar eu il las fara pantaloni si chilotei ca trebuia sa il schimb de noapte. Mi-am adus aminte ca lasasem ceva la bucatarie, acolo mai iau o cana si o pun in dulap, mai iau o farfurie si o pun si pe aia (ca asa sunt eu obsedata de ordine si curatenie) cand vine fi-miu fuga la mine si cu ochii cat cepele imi spune :"kk?" si o ia la fuga spre dormitor lasand in urma produsul finit din bucatarie, prin hol, in dormitor pe parchet dar si pe covor ca abia acolo l-am prins.Eu fugind spre el nu am vazut unul si am calcat in el si nu va spun cum arata casa mea. Il duc in baie si incerc sa strang cat de cat, fi-miu iese si in spatele meu o ia la fuga si spre birou continuand opera (nici un oma mare nu cred ca face atata fratilor, am crezut ca nu se mai opreste), a mai calcat si el intr-unul, a cazut si pe spate asa ca am lasat totul balta si l-am bagat in cada, a mai continuat si acolo si el harnic sa il adune cu mana, a alunecat....Ce sa va spun ca mai aveam un pic si plangeam cu 3 camere pline de ...., holul si baia de asemenea, cada parca era un camp de lupta. Asa ca am spalat copilul, l-am lasat in cada cu jucariile sa pot sa strang cat de cat si dupa ce l-am culcat la ora 12 noaptea spalam parchetul cu apa si apoi cu pronto ca simteam ca miroase numai a kk si covorul cu vanish. La ora 1.20 am facut un dus si m-am culcat cu un miros intepator de kk in nas de si azi tot asta aveam impresia ca miroase la mine in casa asa ca am mai bagat o tura de spalat toata casa.
Lexi tare frumoasa Maria ta, are niste ochisori superbi (apropos sunt albastri sau verzi sau gri?, ca mie mi se par asa tulburi, parca ar fi din toate trei la un loc). In ce privesc pozele sa se ia de mana cu Rares care nu sta la nici o poza.
In ce priveste masa de seara si noi tot felul doi servim, iar daca de la gustarea de la 6 ramane ceva ii mai dau si ceva dulce, un pandispan, putin gris/ orez cu lapte care i-l fac cu zahar, dar nu f dulce. in schimb pun totdeauna scortisoara.
Pufy multa sanatate lui Nicolas, noi ultima data am atacat mucii cu ser efevrinat. Chiar a facut minuni, cand nici colargolul nu mai mergea. Ce e drept a avut numai mucisori clari, nu din cei puroiosi de raceala.
Adriana si eu i-am dat ca, de fapt acum e a treia luna de 10 zile ca, 10 zile fe, de cand i-a iesit la analize la limita inferioara. Altfel, asa dupa ureche nu am vrut nici eu sa ii mai dau desi dr ma tot batea la cap sa ii dau, dar eu am tinut mortis sa ii fac analiza.
Fug sa dorm si eu putin ca sunt rupta de somn, desi am de facut ceva mancare ca imi vine barbatul acasa si nu avem ce manca diseara, dar voi vedea eu ce gatesc pe fuga pe seara.
Va pup si sa aveti o zi buna.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
Mirabelac spune:
Itzy esti de belea, nu alta!
Lexi m-am indragostit de Maria ta, pe langa ca e frumoasa foc, mai are si niste ochi... si-i sta f bine cu frizura aia, ce mai, frumoasa rau, nu asa! David papa pe la 18 mancaruri gen felul 2 sau sandwich-uri cu unt, branza, cascaval si rosii, lapte cu diverse (orez, paste), compoturi.
Adriana ii dau calciu in lunile cu "r", vigantol nu-i mai dau de la 1.6 ani.
Beatrix laptele cu orez, ca de asta fac mai des, il fac cu zahar, dar nu mult, putina sare si un zahar vanilat, ii place la nebunie.
Pufy mishto dictionarul si bancurile. Sanatate la pitici!
Tanima ce m-am amuzat cu Rares al tau, imi dau seama ce nervoasa ai fost! Eu nu-l las mult dezbracat de frica sa nu faca asa, la noi e mai nasol ca nu mai face deloc kk daca-l pun pe olita, desi vad ca incepe sa faca in pampers, iar cand il pun... nik...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
mephala30 spune:
Lexi, n-am vazut de mult timp poze cu Maria, e atat de frumusica!
Si ochisorii aia albastri cenusii m-au dat gata.
Ioana, mersi pentru momentul de voie buna, .
Sanatate baietilor! Ceva poze cu ei?...n-am vazut de mult timp.
Ce mananca baietii mei la cina? De regula, fulgi de porumb (cereale Nestle) cu lapte, iaurturi, cuburi de cascaval/sunca de pui, piure de cartofi, banane sau alte fructe.