Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
danuta36 spune:
Danielle multumim Si mie imi place mult hanoracul galben,avem si pantaloni,e costumas...
Nana la mine nu merge linkul..
Myral ma bucur ca a inceput sa pape Elisa..
Roxana ce figura esti!Asta-i pacaleala de 1 aprilie,nu?
myral spune:
Eram sigura ca am uitat pe cineva, binenteles ca am vazut-o si pe Miruna la 6 lunite ce mutrite simpatice face si ce scumpa e cu baticut rosuMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ma duc sa culc micuta sper sa nu se mai trezeasca si noaptea asta urland ca nu mai pot nu stiu ce are de 3 nopti, cred ca colici ca am citit ca si alti bebei mai fac de la suculet, acum ce sa fac ca nu as renunta la el si nici amestecat cu cereale nu il vrea.Noapte buna in caz ca nu mai intru, e sotul acasa si stau cu el la schimbul 3Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
Roxana stai linistita ca si eu am patit-o azi, am fost intr-un magazin, in loc sa o iau pe banda de urcare am luat-o pe cea de coborare si ma intrebam de ce nu urc paseam si stateam pe loc, eram tare nelamuritsa, noroc cu sotul ca m-a intrebat de ce am luat-o pe acolo..........rau am ajuns, macar la tine se vede o luminita la capatul tunelului, pleci si te relaxezi, dar eu raman singura cu Cris, pleaca tatiiiiiiiiiiii, offfffff m-am saturat de delgatiile astea......pana sa nasc nu ma deranja chiar atat de mult ca pleaca in delegatie, dar acum chiar si acele cateva ore cat sta cu noi ma ajuta enorm.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Eu am pus la nani micul terorist, tati viseaza si el( cica se uita la meci)asa ca merg si eu la nani......
Sim, tu cum esti, parca ai fost si tu la stomatologie, Stefan s-a imprietenit cu Mihutu????
Teo nu ne mai spui nimic, chiar asa te-ai ascuns dupa canapea si tu?????
Aniast dane vesti despre voi, sper ca ati scapat de raceala????
Anisia, super tare poza lui Yanisucu, se pare ca te-a pacalit baiatul.....se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi, parca am vazut figura lui Cristi......ce frumos se uita ei dupa marginea patutului.
http://good-times.webshots.com/photo/2367650360101313810dzKJmU
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
bikmaria spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Maria, dar nu vrei sa spui ce ai facut de iti sta asa bine parul? Imi place si culoarea si tunsoarea si in special cum iti vine tie. Daca zici ca asa e el natural ma impusc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ROX ,nu am facut nimic deosebit la par ,sunt vopsita din noiembrie ,de la botez ,iar la sfarsitul lui februarie mi-am facut cateva suvite ,pt ca-mi crescuse si se vedea diferenta de culoare la radacina ,eu ma vopsesc c-am de doua ori pe an ,nu este mare lucru ,am mai pus cateva poze ,mai de aproape ,poti sa vezi mai bine ca nu este nimic deosebit ,spre norocul meu el se aseaza asa cum vreau eu ,acolo este pur si simplu pieptanat cu peria .
Roxana_G spune:
Bine ca v-am amuzat. Eu sunt acum oarecum amuzata si oarecum vinovata. Chiar nu e pacaleala Danuta!
Cecilia, deci mai sunt si altele zapacita. Te inteleg cu delegatiile. Iaca si eu sunt singura toata saptamana, pana vineri cand plec. Si am 2 pe cap.
Maria, imi place foarte foarte mult cum iti sta. Cred ca e norocul tau ca se aseaza, eu nici dupa 2 ore de coafat nu arat asa, si chiar daca arat imediat dupa, pana seara e varza.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
ROXANA sa sti ca aseara citeam o postare de a ta si chiar ma gandeam ca nu ai realizat ca este ziua lui Andrei ,tin minte ca si in ziua de revelion i-am urat la multi ani micutului si mi-ai spus ca abia cand ai vazut urarea ai realizat ca este ziua lui ,stai linistita se mai intampla ,in cazul in care uiti ca este ziua lui cand o implini un an ,atunci poti sa-ti faci probleme .(glumesc )
bikmaria spune:
voi ce parere aveti copii astia seamana?
http://good-times.webshots.com/photo/2664505590102550981GjKaLC
http://good-times.webshots.com/photo/2859802430102550981PZKHTy