1 aprilie-ziua pacalelilor
www.ele.ro/1_Aprilie_Ziua_Pacalelilor_--a3849.html" target="_blank">1 Aprilie
Mai tine cineva cont de ziua aceasta?
Cand ati fost ultima data pacaliti sau cand ati pacalit ultima data pe cineva?
Eu imi amintesc ca in perioada adolescentei faceam farse in fiecare an de 1 Aprilie, insa in ultimii ani abia imi aminteam de semnificatia acestei zile.
Raspunsuri
Ramonika spune:
nu prea ma incanta ideea farselor. probabil se mai tine "obieciul", dar la o anumita categorie de varsta...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
papadie spune:
eu deja am sesizat una bucata pacaleala pe forum. si o multime de oameni care tocma au fost pacaliti. si de-abia a inceput ziua :-))
papadie, zen-sei
Clover spune:
Ultima data am fost pacalita in 2003, deci nici o pacaleala in ultimul cincinal... Cred ca e o zi cu succes la copii.
If all else fails, look cute.
Claudelu spune:
si ultima data cand am fost pacaliti a fost acum 4 ani cand fiu meu n-a vrut sa iasa decat intr-o mare zi. Pe toti ne-a pacalit placut
Votati-ne si pe noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
lorellay spune:
quote:
Originally posted by papadie
eu deja am sesizat una bucata pacaleala pe forum. si o multime de oameni care tocma au fost pacaliti. si de-abia a inceput ziua :-))
papadie, zen-sei
Care?zi si noua....
Lorellay 5+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
afibebe spune:
am uitat ca astazi e ziua pacalelilor si am muscat....
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
ANDREEA11 spune:
eu am fost pacaliat rau acum 12 ani
aveam 15 ani si varu meu student, ne-a zis (mie si verisoarei ) ca -maine ne duce la discoteca! Maine era 1 aprilie. Asa ca ne-am trezit la 6.30 dimineata ne-am imbracat, ne-am machiat, ca de era o discoteca de studenti, aia nu se duceau dimineata la cursuri si chiuleau acolo. Si cand sa-l trezim gasim mare bilet: 1 Aprilie!
Ne-am enervat tare rau.
Si acum am furat-o. Sotul lucreaza la un hotel unde sunt cazati toti astia.
Si mi-a zis ca pe perioada sumitului ii tine acolo sa nu divulge informatiile! Am halit-o putintel,insa mi-am dat seama!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
sinzi_ana spune:
Si io am tras o pacaleala......dar am avut si ceva "sugestii"
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
angipangi spune:
am fost pacalitape forum dar am ras cu lacrimi
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
papadie spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Si io am tras o pacaleala......dar am avut si ceva "sugestii"
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati[red]D-ale lui David
[icon cu hmmmmmmmmmm hmmmmmmmmmmm]
papadie, zen-sei