are cineva copilul la Butterfly?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Este firesc sa va interesati si sa intrebati, oricine face acest lucru cand alege locul in care copilul va petrece cel mai mult timp.
Eu doar m-am necajit ca, repet ce am scris ieri, cineva care a venit in vizita, care si-a facut o parere fara legatura cu realitatea (pentru ca daca ar fi cerut lamuriri ar fi inteles exact de ce se intampla lucrurile pe care le-a vazut) isi permite sa terfeleasca munca unei echipe care isi face treaba pe un forum public.

Duminica placuta,
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

Multumesc.

Mergi la inceput

Va doresc si eu o duminica placuta (chiar daca ploua) si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mima74 spune:

Buna seara.
Am vazut aceasta discutie si imi permit sa intervin pentru ca intamplator am copilul la gradinita despre care vorbiti. Vreau sa va spun ca am vazut foarte multe gradinite pana sa iau o decizie si ca, atat prin comparatie cat si ca urmare a colaborarii ulterioare in calitate de parinte, gradinita Butterfly mi se pare o gradinita foarte buna. Baietelul meu merge acolo din oct.2007 si pot sa va spun ca a evoluat foarte mult atat ca si comportament (a devenit mai dezinvolt, mai sociabil) cat si din punct de vedere al cunostintelor acumulate. Merge cu placere la gradinita pentru ca se simte foarte bine acolo, se distreaza, nu este deloc timorat ceea ce mie mi se pare foarte important...Este foarte atasat de educatoarea lui, dar si de celelalte educatoare. Chiar de multe ori cand merg sa-l iau acasa imi spune sa-l astept ca mai are de terminat o plansa sau ca au inceput un joc pe care vrea sa-l termine. Eu cred ca atitudinea copilului spune multe despre calitatea oamenilor de acolo, pentru care eu, personal, nu am decat cuvinte de lauda.
In ceea ce priveste spatiul, mie mi se pare adecvat, salile sunt mari si aerisite, spatiul de joaca este foarte mare, iar in plus curtea este minunata si copiii chiar sunt scosi afara in fiecare zi cu vreme buna, uneori chiar si de doua ori pe zi.
Mancarea este buna, copii au gustare de fructe in fiecare zi si prajituri de casa, sunt dusi la spectacole sau este adus teatru la gradinita si au tot felul de activitati interesante. In concluzie, este o gradinita pe care as recomanda-o oricui, cu cea mai mare caldura.

Mergi la inceput

Multumesc,
Va doresc o zi buna si o saptamana linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_2006 spune:

Buna!
Eu am fetita inscrisa la sediul din Aviatiei. Pana in momentul de fata sunt multumita. Educatoarele sunt foarte respectuoase, deschise la discutii si cooperante. Fetita mea abia asteapta sa mearga la gradinita si nu a plans in nici o zi la plecarea mea, iar eu consider ca acest aspect este destul de relevant in ceea ce priveste modul cum sunt tratati prichindeii. Ca un copil de nici doi ani sa nu planga dupa parinte cand este lasat printre straini, in conditiile in care a stat numai cu mama pana la aceasta varsta, pentru mine a fost o bila alba pentru gradinita.
Pana sa ma hotarasc sa-mi inscriu copilul la aceasta gradinita, am vizionat mai multe locatii. La una dintre ele erau numai jucarii scumpe, de firma, dar educatoarele fumau in salile cu copii,nu aveau spatiu de joaca extern amenajat,se intra incaltat, la alta curtea pentru joaca era super amenajata iar in interior mirosea groaznic, iar directoarea nici nu a inteles bine de ce am intrebat-o in privinta mirosului deoarece a raspuns ca este foarte curat, aerisit si placut. Am vazut gradinite si mai luxoase decat aceasta, mai curate si cu spatii si dotari mult mai bune si in acelasi tarif, dar erau foarte departe de locul unde ne desfasuram activitatea si de locuinta. Asa ca . . . fiecare alege ce crede ca este mai bun pentru copilul sau. Gradinite sunt pentru toata lumea. Cel mai mult conteaza cum se simte copilul nostru cand isi petrece timpul acolo, ce invata si sa- stim in siguranta.
Din punctul meu de vedere consider ca este o gradinita buna, cu spatii luminoase, curate, copiii sunt ingrijiti. Am recomandat-o si altor parinti care si-au inscris deja copilul acolo si o voi recomanda in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Blue Angel, spune-mi, te rog, unde ai baietelul, la sediul din Pipera sau la cel din Aviatiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
citat din mesajul lui letitia maria

Baietelul meu va incepe gradinita in toamna si pe lista noastra de gradinite se afla si aceasta. Noi o sa optam pentru sediul din aviatiei care este deschis doar de cateva luni asa ca informatiile care pot exista sunt vis a vis de sediul lor din pipera deschis de doi ani.
Va multumim pentru ajutor.

Letitia cu Luca 22 iulie 2005 si Matei 17 august 2007

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Salut!

Eu am doua fete cucuiete care merg de doua saptamani la Butterfly, sediul din Aviatiei.

Ce sa zic, poate e prematur sa dau sfaturi, insa motivele pentru care le-am inscris si situatia pana in prezent imi dau sperante ca lucrurile merg bine.

Pe puncte:

- Sediul este nou, o vila pe 4 niveluri, ultimul fiind o mansarda 'ca-n povesti' unde e camera de dormit.
Fiecare nivel are cel putin o baie, la etajul 2 unde sunt grupele de copii mari sunt chiar doua bai, pentru fete si baieti separat. Mi s-a spus ca la varsta asta dumnealor incep sa se descopere si e mai indicat sa aiba bai separate. Sincer, nu m-am gandit, dar mi se pare fain ca s-au gandit cei de la gradi.
Baia celor mici-mici are toalete de pitici, cei mai mari au dreptul la toalete normale.

- Cineva spunea de scari, ca sunt inguste. Mie mi se par foarte ok, nu sunt scari tip melc, sunt multe ce e drept, dar au balustrada si mi se par mult mai lejere decat cele de la mine de la bloc, de exemplu. In plus, am primit asigurari ca cei mici nu merg singuri pe scari. Mai mult, am vazut poarta de protectie, cel putin la etajul unde sunt grupele mici. Ceea ce e un mare plus.

- Camerele sunt mari, spatioase, luminoase, mobila noua (de la Ikea, dupa cum au remarcat capritele mele), jucarii frumoase.

- Curtea este micuta, intr-adevar, dar atata cata e, e plina de jucarii si folosita la maxim. Ce folos ca la alta gradinita am avut curte mai mare si parcul la 500 de metri, daca pe copii ii scoteau afara maxim de doua ori pe saptamana? Aici ies zilnic, sunt mereu afara si pe mine asta ma bucura mai mult ca orice altceva.

- Personalul mi se pare super-ok. De fapt, unul din motivele pentru care am asteptat cu nerabdare sa le duc pe fete aici este felul in care am comunicat cu directorul educational, mi-a placut mult ca au idei, ca vin cu propuneri (incearca sa organizeze cursuri de inot, sa aduca Fastrackids o data pe saptamana).
Programul educational este destul de lejer acum (spre fericirea mea), fiind vacanta, si cu toate astea fetele au venit cu opere de arta, desene, un colaj, picturi, ba au invatat si expresii si cuvinte noi in engleza.

- Nici macar la capitolul mancare n-am nimic de reprosat, desi cucuietele mele nu mananca mereu, pentru simplul motiv ca au preferinte foarte clare. Dar atunci cand le place mancarea, primesc si supliment, nu o data mi-au zis ca au cerut si au mai primit o portie.

- Un mare, MAAARE plus, este ca primim meniul pe mail la inceputul saptamanii (precum si programul 'de lucru' pe toata saptamana). Asa stiu si eu de la bun inceput la ce sa ma astept cu mancarea si cum sa ma pregatesc acasa. Spre exemplu, azi au avut varza calita, stiu sigur ca nu le place, dar acasa le-a asteptat bona cu supliment. Sa vedem cum reusesc sa le educ pentru vremea cand nu vom mai avea bona.

Poate sunt eu la inceput si prea entuziasmata, dar deocamdata e totul ok si asta se vede in primul rand dimineata cand tre' sa ne imbracam pentru mers la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Multumesc Roisin pentru informatii. Si mie mi-a placut foarte mult gradinita. Curtea e cam mica, dar pana la urma important este, asa cum spui, ca ies afara des si este folosit spatiul la maximum.

Mergi la inceput