are cineva copilul la Butterfly?

are cineva copilul la Butterfly? | Autor: Diana33

Link direct la acest mesaj

Buna,
Poate cineva sa-mi spuna cum este personalul de la Butterfly, daca educatoarele sunt OK, cum este gradinita, etc.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Te referi la gradinita Butterfly din Pipera? Daca este vorba despre aceasta, nu ti-o recomand. Iti pot detalia daca vorbim de aceeasi gradinita.

Eu si Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

Da. Te rog, spune-mi ce nu e in regula.
Noi am fost la sediul din Aviatiei ni s-a parut OK si am fi vrut sa-l vedem si pe cel din Pipera.

Mergi la inceput

Ingerasu, voi la ce gradinita mergeti? Intamplator stam si noi in Otopeni.

Mergi la inceput

Intai de toate, vad ca suntem vecine.
Eu nu stiam ca au si un sediu in Aviatiei, in cautarea de gradinita pentru cea mica am ajuns si la Butterfly cel din Pipera. Mie, parerea mea, nu mi-a placut absolut deloc.
In primul rand, se ajunge din soseaua Pipera Tunari pe strada Stefan cel Mare care era in lucrari, cred ca bagau canalizare si era totul cu fundul in sus. Am prins si o perioada in care plouase asa ca ne-a fost destul de greu sa ajungem pana la ea. Cred ca daca am fi mers cu masina mica nu stiu daca m-as fi incumetat.
Legat de gradinita, au curte destul de maricica dar noi cand am ajuns era poarta de la curte larg deschisa si copii in curte nesupravegheati. Nu mi-a placut, orice copil putea iesi foarte usor din curte afara pe strada. La intrare, un holisor mic de primire si apoi o sala mare comuna de joaca, sala prin care trebuia sa treci si daca vroiai sa mergi la toaleta, la bucatarie, la biroul directoarei, la salile de curs. Se vede ca vila a fost construita in alt scop si apoi folosita pentru gradinita. Nu mi-a placut iar ca in sala de joaca copii se jucau desculti, pe jos, cum stau iei cu manutele pe jos iar noi cand am cerut sa ne descaltam si sa primim niste papuci, asa era normal, ni s-a zis ca nu au papuci si ca sa intram asa. Pai copii stau pe jos, pun mainile pe jos si lumea intra incaltata si la directoare nici ca ii pasa.
Ah, primul lucru, sa nu-l uit este ca ne-a intampinat de la intrare un miros groaznic de mancare – deschisesera usa de la bucatarie si sala de mese si tot mirosul intrase in salile gradinitei. Totul mirosea a mancare, salile, copilasii si noi dupa o ora cat am stat acolo. Timp in care doamna de serviciu a plecat acasa, copii s-au des la culcare, dar la plecare am vazut ca sala de mese nu fusese curatata, frimituri pe sub mese si pe mese.
Si caldura mare, cred ca erau vreo 28 de grade pe putin acolo, am iesit leoarca de acolo si eu si cea mica. Chiar am intrebat daca asa este mereu de cald si ne-au zis ca da.
Apoi cat am stat acolo fii-mea a cerut de vreo doua ori la toaleta ocazie cu care am fost la toaletele lor de la parter, mizerabile de-a dreptul. Ambele erau jegoase, chiuvetele nespalate de mult timp, fara sapun si servetele de hartie.
Iar personalul, directoarea cum a ajuns a stat vreo 5 minute cu noi, mai mult dezinteresata apoi a plecat si ne-a lasat pe mana „directorului educational” – o pustoaica care nu cred ca avea mai mult de 21-22 de ani si care nu cred ca avea vreo pregatire in domeniu si vorbea cam din „topor”. Nu m-a impresionat nici partea lor didactica, materiale educative, jucarii, si nici personalul.
Alte aspecte, am vazut copii care nu dormeau dupa amiaza ca stateau in sala joaca si se uitau la televizor, nu aveau doctor si in caz de boala mi-a zis pustoaica ca ii primeau si cu flaconul de medicamente. Cam atat imi aduc aminte acum, se poate sa se fi intamplat o singura data lucrurile acestea dar culmea ca le-am nimerit pe toate in aceeasi zi si nu mi-a placut deloc.
Poate intre timp s-a schimbat cate ceva, poate stiu alte fete din interior sa iti zica mai multe. Eu am expus ce am vazut atunci.
Sunt mai multe, depinde de ce vrei, ce pretentii ai, cat esti dispusa sa dai. Mie una nu mi-a placut absolut deloc cred ca mi-a lasat cea mai proasta impresie din gradinitele vizitate in zona. Oricum gradinite sunt multe in acea zona, nu stiu daca se merita sa o duci neaparat pana in Aviatiei. Este si in Otopeni una particulara, pe partea cealalta in zona Odai.
Noi pana la urma am ales si am si inscris-o sa mearga din toamna pe Bia la Little London, este mai aproape de Otopeni si au curte imensa cu piscina, teren de tenis, sala de gimnastica. Lui Bia i-a placut enorm, si acum ma intreaba cat mai este pana in toamna.

Sper sa faceti cea mai buna alegere, copilul este cel mai important. Spor la cautari.

Eu si Bianca Maria

Mergi la inceput

Buna,
Este ingrijorator ce-mi spui. Noi am fost la sediul din Aviatiei (deschis recent) si mi s-a parut OK. Aveau material didactic, carti, jucarii, era curat, dormitorul era separat, mobilierul nou. Ca puncte in minus am constatat: curtea mica si scarile interioare destul de inguste si cam abrupte (aveau o balustrada de sustinere ce-i drept si urma sa se monteze porti in capetele scarilor)
Pretentii am, evident. Nu poti sa-ti dai copilul oriunde. Este important sa fie in siguranta, sa manance sanatos, sa se joace in siguranta si nu in ultimul rand sa invete lucruri adecvate varstei. Bine, sunt multe de spus pe tema gradinitelor, mai ales cand vezi multe si poti sa faci comparatii (intr-una de exemplu nu am vazut nici o carte, iar copiii nu lucrau nimic, nu se jucau, stateau pe scaunele si se uitau pe pereti - poate am nimerit intr-un moment prost).
Cand ai un copil bun, de care te-ai ocupat si care stie destul de multe pentru varsta lui, ai pretentii de la gradinita si educatoare, mai ales daca este privata.
Vom merge totusi sa vedem si sediul din Pipera, dar vom cauta in continuare si altceva.
Multumesc din suflet pentru atentionare

Mergi la inceput

Eu iti recomand sa vezi cat de multe gradinite poti pentru ca in zona gasesti suficiente, incepand de la cea din Otopeni (vad ca ai intrebat si despre aceasta), sunt vreo cateva pe langa Zoo si plus cele de-a lungul soselei Pipera pana sa ajungi in Aviatiei. Unele din ele au si scoala. Poti da cautare pe net si cauti in zona sau iti pot trimite si eu o lista pe la care am fost in acea zona.
Este posibil ca ceea ce am vazut eu sa sa fi intamplat doar in acea zi dar pentru noi au fost prea multe adunate la un loc si nu am fost deloc impresionati. Cel mai bine este sa mergi sa vezi tu cu ochii tai, depinde si de ce vrei tu de la o gradinita - ce sa invete copilul tau, cum sa se ocupe, deci pretentiile pe care le ai dar si daca ii place copilului pentru ca este posibil sa iti placa tie dar el/ea sa nu se simta bine acolo.
Voi ce varsta aveti?

Oricum bafta multa.

Eu si Bianca Maria

Mergi la inceput

Pe cele de langa Zoo nu le stiu, dar, ai dreptate, pana in Aviatiei mai sunt destule (am o lista destul de lunga de pe net). Ar mai fi doua in zona Pipera care ar corespunde cerintelor noastre si tocmai la ele nu am ajuns inca.
As fi vrut sa cunosc si pareri din interiorul gradinitelor ca una e ce vezi si poate alta se intampla acolo (au fost cazuri de copii agresati verbal sau fizic sau care stateau in fata televizorului ore intregi, lasati nesupravegheati etc)
Bineinteles ca tin cont si de dorintele si reactiile fetitei, nu as putea sa o duc acolo unde nu-i place. Are 2 ani si 7 luni dar stie exact daca ii place sau nu ceva sau cineva. Sa nu crezi ca ma las condusa de dorintele ei sau ca sunt mama pentru care ce spune fata e litera de lege, dar mi se pare normal sa fie luata in calcul si parearea ei (i se da de ales intre ce trebuie).
Pt. gradinitele din zona trebuie luat in calcul si un alt aspect, de ex. aglomeratia de dimineata de pe Iancu Nicolae si Pipera - Tunari mai ales ca in curand vor incepe lucrarile la soseaua de centura.
Bine, noi mai mergem la inot si la cursuri FasTracKids, fapt ce ne mai rapeste din timp (dupa amiaza ce-i drept).
Multumim si sper sa facem o alegere buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Buna ziua,

Sunt putin dezamagita ca cineva care a venit in vizita pentru 15 min. la gradinita isi permite sa catalogheze intreaga nostra activitate!
Daca ati fost primita incaltata in interior, a fost cu totul intamplator, si sunt convinsa ca ati fost rugata sa circulati pe parchet! Pentru ca, dupa cum descrieti, ati venit imediat dupa masa de pranz. Deci, urma sa se curete tot spatiul si sa se dezinfecteze!

Copiii de jos din sala isi asteptau parintii, nu se odihneau! Din acest motiv era si poarta deschisa, veneau parintii!!! Ingrijitoarele erau sa schimbe copilasii pentru somn, din aceasta cauza inca nu se facuse curatenie dupa masa de pranz nici in sala de mese, nici in toalete (care se curata si se dezinfecteaza de doua ori pe zi).
Directoarea Educationala are liceu pedagogic, facultate, este masterand si a lucrat peste 8 ani cu copiii ca educatoare si invatatoare! Puteati cere dovada, daca va pripeceti la profilul educatoarei si ghiciti dintr-o privire nivelul studiilor, exista copii ale actelor de studii la dosarul fiecarui angajat.
Peste 90% din gradinitele particulare functioneaza in cladiri care au fost construite cu alta destinatie. Totusi, o sala de joaca de 60 metri patrati si o gradina imensa ar trebui sa satisfaca pretentiile unui parinte, cel putin in comparatie cu ce spatiu am mai vazut eu in gradinite.
In privinta noroiului, este o situatie care ne afecteaza pe toti, ni s-a comunicat ca se asfalteaza in acesta primavara, dar totusi mi se pare de preferat sa fie noroi pe strada dar linicte si lipsa expunerii la zgomot, cu care se confrunta o cladire care este situata in strada principala.
Este normal sa miroasa a mancare dupa masa de pranz cand copiii au intrat si au iesit pe usa salii de mese.

Doamna draga, eu va astept cu drag sa vedeti sediul nostru din Pipera si va pot pune in contact cu toti parintii care au copiii la gradinita si pot emite cu adevarat o opinie pertinenta.

Sper ca am raspuns punctual la toate nemultumirile doamnei.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Salutare ,
Eu am baietelul la Gradinita Butterfly si sunt extrem de multumita de aceasta gradinita , de felul in care este organizata activitatea acolo , de mancare , de felul in care copilul meu este ingrijit , educatoarele sunt experimentate si dragute ...
d-L Pufulescu este acolo de aproape 1 an ..si in timpul asta a stat acasa doar de 2 ori bolnavior ...ce dovada mai buna ca este curatenie si problemele de sanatate nu sunt tratate su superficialitate ???
era un copil timid cand l-am dus ..acum a devenit sociabil . si-a facut prieteni ... a evoluat mult ... si asta datorita educatoarelor ...care deja ne sunt ca niste prietene .Claudia , Flori , Gabi ...copilul meu este de-a dreptul indragostit de ele .. merge cu placere acolo ..si eu sunt foarte multumita
chiar am fost uimita cand am citit postul de mai sus ...m-am gandit ca nu este vb de aceeasi gradinita ... sunt prea mari diferentele de opinie ...
nu am niciun interes sa aduc aceste argumente pro gradinita B dar chiar mi se pare o gradinita deosebita ... si ca organizare in primul rand ...
primim pe mail info in fiecare inceput de sapt cu meniul pregatit , activitatile desfasurate ... Problemele ridicate de parinti sunt discutate si se incearca rezolvarea lor dupa caz ...
si as mai putea sa scriu foarte multe lucruri bune despre aceasta gradinita ... dar ma opresc aici sa nu fiu inteleasa gresit ...
numai bine

Simona si Luca
http://www.flickr.com/photos/lucadinu

Mergi la inceput

Buna,
Imi pare rau daca prin intrebarea pusa am provocat anumite neplaceri si nemultumire. Nu mi-am dorit acest lucru.
Eu mi-am format o impresie dar am vrut sa aud si parerile altora si in special al mamicilor care au copiii in aceasta gradinita. Cred ca oricine ar face acest lucru.
Multumesc

Mergi la inceput