Piticodromul de Sept - Oct 2005 (203)
Raspunsuri - Pagina 4
RalucaN spune:
Ce fac fetele?
Da mah, e tare misto cu summitul asta. Eu ajung repede oricum, caci sunt oarecum aproape de casa (ies in afara orasului, dar oricum sunt aproape), dar pe al meu sot nu l-am mai vazut la ora sase acasa de un secol. Ei, zilele astea tot devreme a ajuns. Ce bine e….
Astazi mergem la vaccinul de 2.6 ani si Catalina mea nu mai poate de nerabdare. De dimineata imi aducea hainele sa o imbrac sa mergem la “dotou”. Cand i-am zis ca abia dupa ce vin eu de la serviciu a inceput sa urle prin casa ca ea vrea vaccin….. Daca ar fi asa curajoasa si cand o vedea seringa..... ce bine ar fi…..
Offff, e abia joi? Vreau un concediu....
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
tangerine spune:
si noi am facut ieri vaccinul de 2.6 ani; m-am saturat de atatea rapeluri si apeluri; ma tot gandesc la ce zicea mary ilie de doctorul ala italian care s-a minunat de doza de vaccinuri pe care medicii romani o baga in copii:0 chiar, ce o mai face mary?
azi noapte m-a trezit MAria cu un marait ciudat care s-a dovedit a fi semn de febra; am dat nurofen si a trecut; e prima data cand face reactie la vaccin; si eu am refuzat sa ii pun novocalmin preventiv
maria a urlat la greu, dupa care a cerut sa i se faca un vaccin si in celalalt picior, asa , pentru simetrie:)
pentru cei care tin statistici are 14.8 kg si 96 de cm masurate oficial
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze
b_irina_c spune:
neata la amiaza,
Si noi suntem in trendul cu vaccinuri... dar Vlad a facut rapel la havrix acum... a fost curajos ca de obicei, la sfarsit a marait putin.
Innaa
Ioana momentan n-am de gand sa iau tractor... poate la vara, astept sa ma conving ca-i place pedalatul .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Si eu astept sa fie lichidare de stoc la tractoare, haha!
Dinu face in continuare la wc dar sa stiti ca nu-i place, se abtine pana nu mai poate sau pana cand ii pun pamper la ora de somn. Asa ca mai mult de 2 ori/zi nu face la wc, in rest e afara sau doarme la pranz sau se abtine. Haha, ce mai succes!
b_irina_c spune:
Tonnia esti sigura ca se abtine pentru ca nu-i place? Vladut si acum se abtine si il mai pun eu fara sa ceara el. Are momente cand il vad ca se "tine", dar nu cere ca e prea absorbit de joaca. Daca-l intreb zice ca nu-i vine, dar il duc cu jucaria dupa el (sau includ dusul la baia in jocul nostru) la olita si o umple instant . Uneori zice dupa ce scapa 2 stropi pe el, mereu din aceleasi motiv: joaca e mai importanta.
mary ilie spune:
Ce sa fac Ramona, perdelesc de zor
Dar pentru ca azi a aparut si Inna, mi-am facut si eu curaj sa va scriu si sa va salut pe toate
locca spune:
O-ho-hooo, lume noua, au aparut Innaa si Mary
Eu nu am dus inca baiatul la vaccin. Mi-e atat de sila de chestia asta, el tot timpul a avut reactii aiurea dupa. Nu febra, dar agitatie, bube... Eu nu i-am facut havrixul si nici varilrixul. E musai?
Irina, ce faci? Te-ai decis la vreo gradi?
Antonia, lasa, e bine ca face si de 2 ori. Nici eu nu cred ca se tine, nu ar putea sa se tina atata, daca ii vine face. Pasul urmator e sa-l scoti afara fara pampers, nu?
Mie mi s-a parut ca azi a revenit la normal traficul.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
mary ilie spune:
Cat despre vaccinuri, ultimul din schema de aici a fost cel de la 13 luni, ROR parca, si am mai facut noi unul optional, pentru intrarea in colectivitate- antipneumococicul 23 valent.In rest nimic, mi-au spus ca ne vedem pe 11 noiembrie 2011!
Noi suntem bine, din ianuarie Andrei a inceput gradinita, merge la o gradi particulara, de la 8 la 13. Normal ca am trecut si noi prin o groaza de viroze, si desi ma asteptam, era cat pe ce sa renunt si sa nu-l mai duc. Am reusit opresc un pic sirul virozelor-deocamdata, dupa ce am urmat un tratament cu aerosoli, si acum ca s-a mai incalzit, sper sa fie mai bine.
In rest, dupa aproape 3 luni de gradi, inca mai avem zile cand urla de mama focului cand il las acolo. In general sunt multumita de gradi, de educatoare, sunt 12 copii in grupa, singura problema e ca mi se pare mie ca nu prea se lucreaza cu copii- sau poate am eu prea multe pretentiiAu si engleza, de 2 ori pe saptamana, in mai o sa aiba serbare, abia astept....
Suntem si noi candidati seriosi la concursul ultimului purtator de pampers, dar eu tot mai sper.....Nu vrea deloc sa faca kaka la olita sau wc, doar in pampers presteaza, cu pipi nu-i problema face pe unde apuca.Astept sa se incalzeasca bine afara si sa-mi vina si un aliat serios- mama, si apoi sa incepem serios razboiul impotriva pampersului.
Tonnia spune:
Ooooo, ce bine ca ati mai intrat cu vesti!
Da, chiar! Nu stiu daca nu-i place, asa am banuit eu, te pomenesti ca vrea de fapt sa se joace, hai ca mai schimb tactica, il iau cu joc cu tot, ca Irina.
b_irina_c spune:
Mary ce de vesti... Andrei e gradinar si tu n-ai zis nimic pana acum... ntz, ntz!
Ruxandra la gradinitele la care am fost m-au apucat nervii si depresiile... mai am cateva pe lista si sper sa n-o iau razna de tot. De luni ma apuc iar de vizitat! Pe mine ma termina programul lor... ca nu prea am cum sa ajung la 5.30 - 6.00 si nici n-am la cine apela... si sa iau alta tanti sa-l scoat la 5 de la gradi nu mai vreau...