Intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Eu am organizat anul trecut reuniunea de promotie(10 ani)a fost o munca infernala ....in primul rand am dat foarte greu de colegi...ma refer la cei care nu mai locuiesc in oras,dar a meritat ....doamne ce emotionant a fost ,e ceva unic ...daca poti nu rata ,e pacat

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Delia, fa un efort si du-te acum. La intilnirea de 20 de ani n-o sa-ti mai arda, plus o sa fie mai greu sa va adunati atunci. Profita acum, de intilnirea de 10 ani, cit mai sinteti tineri si multi poate nu au inca obligatii familiale. Iti spun din experienta ca de ce trece timpul, de ce o sa fie mai greu sa va intilniti, unii profesori mai batrini mor si o sa fie din ce in ce mai trist. Intilnirea de 10 ani e cea mai frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am jefuit banca,nu spun care....si cumparai bilete de avion.Deci pe 25 mai plecam cu catel,cu purcel....spre Romania si ne intoarcem pe 2 iunie.Din pacate stam doar o saptamana.....dar e bine si atat.Va pup si va multumesc mult de tot pentru sfaturi.Am visat la intalnirea asta,....toti astia 10 ani......si mi-ar fi parut rau sa nu ma duc.Acum ramane de vazut cum o sa iasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si la noi era vorba ca se oprganizeaza tot anul asta...dar vad ca s-au fasait.
Mie mi-e groaza sa ma duc, pt ca noi n-am fost chiar imprastiati de soarta si cu multi nu m-am vazut doar de 2 ani, am 15 kile in plus, n-am job din ala "stabil" si mi se pare ca n-am facut nimic in viata, LOL.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Uff si eu fac 10 ai de cand am terminat liceul!!! Doamne cand au trecut si unde s-au dusssss! Nu stiu daca osa se organizeze ceva, nicu nu stiu daca as putea sa ajung dar tare mi_ar place!! Mi_e dor sa imi vad toti colegii sa vad cum ne_am schimbat, sa vad ce_au devenit visele noastre, mi_e tare tare dor de ei!! Au fost unii din anii mei cei mai frumosi!!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sabina....vezi ca iau.ce mare scofala este cu job-ul ala stabil?Caci daca nu e propria afacere....tot muncitor la altul,....care trage de un salar....se cheama.si de ce sa vedem gaurile din cascaval?Ai 2 copii minunati,eu am unul....si....lucrez la al 2-lea,in timpul putin ramas liber,...si cand unii au cariera in floare...sau se apuca de doctorate...ma apuc si eu de colegiu,....si cu toate astea....trebuie sa ma simt neimplinita dupa tiparele nu stiu cui?Fiecare isi defineste succesul diferit.Poate X viseaza sa ajunga doctor docent,....sa faca nu stiu ce descoperiri;Bravo lui,....dar daca eu muncesc pentru visul meu de a avea o viata decenta si o casa plina cu 3-4-5 copilasi,....de ce m-as simtii eu nu stiu cum....pentru ca nu m-am realizat dupa standardele lui X.Eu cand ajung acolo.....o sa le pun in gura mare ca am castigat lozul cel mare la loterie in america...si o sa arat cu degetu catre fiu-miu.Si...poate il imbrac intr-un tricou dintr-ala care zice"Investitie pe termen nelimitat",...sau ceva haios de genu asta.Ok,te pup....si sa te bucuri de prunci in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Si eu, in mai putin de-o luna... Ma gandeam sa meeerg, sa nu meeerg, sa meeerg... Aveam invitatia de cel putin o luna si nu doream sa merg! Nu am plecat din tara, nici macar din oras! Insa faptul ca unii au deja familii cu bebei/meserii mai bengoase/alte realizari decat ale mele este un mare turn off pentru mine! Frate, ce ti-e si cu invidia asta! Ah, si sa nu uitam si de marea "iubire a vietii de licean" care, ofcors, va fi acolo! Azi un telefon: colegul responsabil de organizare: vezi ca in data de..., la... ne intalnim cu toti colegii. Sa faci bine sa fi acolo! Am spus da, si iata-ma visand cu ochii deschisi la clipa "fatala".
Ah, si azi m-am intalnit si cu ex-ul. Totul perfect benign, semn ca de fapt all is in my head!
Mai trebuie sa ne facem mumoase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Dalia, imi pare bine ca te-ai hotarat sa mergi la intalnire !!! O sa fie frumos ai sa vezi si nu o sa-ti para rau ! Distractie placuta !
Si eu plec pe 25 mai in Romania dar nu merg la nici o intalnire la liceu, ci doar la intalnirea cu familia mea din Romania. Eu la anul fac 20 de ani de la terminarea liceului, Cine stie poate ne strangem cativa colegi si facem o intalnire vara asta !?

Fetelor, care mai aveti invitatii sa mergeti la intalniri la liceu, mergeti fara sa mai stai pe ganduri ! Oricare dintre noi are o realizare frumoasa in viata despre care poate vorbi si 2 zile in cuvinte alese. Nu exista : nu am job stabil, nu am afaceri sau cine stie ce luxuri !Fiecare are realizarile lui personale.
Aceeasi problema am intalnit-o si la colegii mei acum 10 ani cand am avut intalnirea . Nu au venit multi din cauza ca vezi doamne nu pot concura cu altii si apoi le-a parut rau . Cei care au venit , cu mai multe sau mai putine realizari, s-au simtit bine si nu au regretat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

quote:
Originally posted by arinaa

Eu am organizat anul trecut reuniunea de promotie(10 ani)a fost o munca infernala ....in primul rand am dat foarte greu de colegi...ma refer la cei care nu mai locuiesc in oras,dar a meritat ....doamne ce emotionant a fost ,e ceva unic ...daca poti nu rata ,e pacat

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Draga @arinaa, stiu ca e greu sa fi organizator, dar anul acesta m-as apuca si eu de asa ceva. Nu de alta, dar am ratat intalnirea de 10 ani ptr ca nu a avut cine sa-i fie suflet, asa ca nu s-a organizat. E tarziu sa incep acum? Si daca nu e tarziu, DE UDE SA INCEP? Liceul pe care l-am terminat, liceu sanitar, nu mai exista sub aceasta titulatura, nici nu stiu ce profesori s-or mai fi pastrat la noul profil. Cum si pe cine sa contactez?
Mi-ar placea foarte mult sa ne revedem, daca ma puteti ajuta cu indicatii...please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

buna fetelor
ma var si eu in discutie .avem intalnirea de 10 ani in iunie ,deja ne-am aoucat de pregatiri.si-au confirmat prezenta 90% dintre colegi . as avea nevoie de un sfat . vrem sa facem mici cadouri proflir ,ceva personalizat . aveti idee ce ar putea fi? intrebare pt cele care au trecut deja prin asta

si in legatura cu realizarile noastre sa va povestesc ce am patit . eu am un bb de 2 luni si jumatate ,activez la clopotei de ian-feb2008. vb de curand cu o colega pe care nu o vazusem de 10 ani , ea e casatorita sta in timisoara si si-a facut niste concedii prin strainatate . si imi spune ca faptul ca eu stau tot in giurgiu si am un copil ma cam limiteaza , adica sunt o ratata iremediabila . sincer, primele secunde imi venea sa plang ,sa mor , si cand am vazut ce comoara am eu in brate ,fetelor , m-am simtit cea mai realizata persoana din lume . asa ca nu luati in seama toti fraierii

va pup dulce dulce

Irina de Matei

1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput