Intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului

Intalnirea de 10 ani de la absolvirea liceului | Autor: Delia21

Link direct la acest mesaj

Am primit invitatia prin e-mail de la o colega......si sunt tare emotionata la gandul ca....in mai putin de 2 luni imi pot vedea colegii de liceu,profesorii,locurile dragi pe care le port in suflet oriunde as fi.Si cu toate astea....toti cunoscutii mei,oameni pe care-i stimez si i am la suflet caci mi-au fost aproape in momente de cumpana dar si de bucurie,......imi spun ca nu se merita sa bat atata drum,plus cheltuiala,oboleala pe mine si pe prunc....plus ca nu pot sta in tara mai mult de o saptamana.....caci ma apucai de scoli,...la batranete

Spuneti-mi si mie,voi ati fost?A meritat sa mergeti?Cum simtiti....fata de acest eveniment?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Delia, eu ma duc Tot peste doua luni. E adevarat ca se nimereste intr-o perioada in care o sa fiu oricum in tara, ca la doua saptamani dupa intalnire avem nunta. Da' am vorbit de un an de zile cu organizatoru' sef sa faca ce-o face s-o puna astfel incat sa pot participa si eu De-abia astept.
Anul trecut am avut 5 ani de la terminarea facultatii - aici in State, da' pe coasta cealalta. N-am ajuns.. sper s-ajung la cea de 10 ani.
Da' la asta cu 10 ani de la terminarea liceului am vrut musai
Nu'sh ce sa zic, daca este un efort financiar imens (bagat la datorii, chestii de-astea) atunci probabil n-as merge. Dar daca intra cumva acolo la buget si-ti doresti asa de mult, du-te.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

vai Delia, ce emotionant.La mine intalnirea de 10 ani e la anul, chiar ma intrebam daca o sa organizeze cineva ceva si daca or sa ma gaseasca si pe mine ca nu mai tin legatura decat cu 2 colege din liceu, una in Italia si una aici in Anglia.De cand am terminat liceul m-am intrebat cum o sa fie la intalnire, daca fitzoasele din liceu mai sunt la fel de fitzoase si alea timide la fel de timide.Eu mereu am fost una dintre cele mai sarace fete din clase , imbracata de pe la ''second hand'' , chiar si la banchet m-am dus cu o amarata de rochie imprumutata, visez cum o sa-mi cumpar cea mai minunata rochie sa ma simt si eu o data ''printzesa''.Eh, copilarii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Eu la anul fac 20 de ani de la teminarea liceului ! La cea de 10 ani am fost organizatoare sefa si ma bucuram de fiecare data cand cineva imi confirma venirea la intalnire. S-au strans destul de greu cei din tara, ca cei plecat pe cine stie unde nici gand! Chiar am avut dintr-o clasa in procent de 80 % dintre colegi erau placati prin strainatate!
Acum ce sa-ti Delia21 ??? A fost frumos, emotionant si ne-am distrat de minune totusi este cam departe. Eu una nu stiu daca as mai face un asemenea efort si fizic si material. Acum tu stii mai bine care sunt conditiile la tine si daca crezi ca aceasta intalnire cu anii de liceu este importanta pentru tine du-te! pentru ca nu se stie daca se v-a mai face una vreodata!

Ani de liceu
Cu eomtii la romana
ani de liceu
cand la mate dai de greu ...........

ce frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Depinde de ce vrei si simti tu. Eu nu m-as fi dus (de fapt nici nu m-am dus). Acum 2 ani a fost cea de 20 de ani de la absolvirea lieului si acum 4 ani cea de 10 ani de la absolvirea facultatii. Iti dai seama ca la virsta mea... nu prea-ti mai vine sa bati atita drum doar pentru o intilnire, fie ea si cu colegii de liceu/facultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Va multumesc tare mult la toate.Inca sunt in cumpana....si pe partea cu dusul atarna greu de tot si faptul ca mi-as vedea familia de acolo,sora,nepoatele de care mi-e tare dor,deci nu doar intalnirea in sine.Mi-e doar putin teama....sa nu fac super-efortul ca sa ajung acolo si sa fiu....dezamagita ca nu va fi nici macar jumatate din clasa mea.....dar daca vor veni majoritatea si lipsesc eu?Financiar e un efort,...de vreo 4 mii de dolari minim....,nu ma bag la datorii caci sunt genul care se intinde maxim cat are patura,...in fine...mai am cam 2 saptamani de gandit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Nu te gandi la cati or sa vina a intalnire. Sa stii ca cei care vin o fac din tot sufletul . Este frumoasa si emotionanta ceremonia de la scoala si daca tot nu ti-ai vazut familia de ceva timp , daca ti-e dor de ei atunci merita sa impaci doua lucruri deodata. Si revederea cu familia si intalnirea de 10 ani de la liceu ! Vezi ca sunt dealuri bune la biletele pe avion pe Orbitz in aceste zile !
Nu ai avea vreo bunica sa lasi bebele acasa ? Ti-ar fii mai usor daca tot poti merge pentru o saptamana numai >
Succes in luarea unei dezicii bune pentru tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Delia, du-te atunci in principal pentru a-ti vedea familia, si pe planul doi considera ca potrivesti calatoria astfel incat sa poti merge si la intalnire. Daca nu ai asteptari prea mari de la intalnire, cresc sansele sa-ti placa mai mult ce va fi

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si in cazul meu anul acesta sunt 10 ani de la terminarea liceului. Eu m-as duce din tot sufletul dar din pacate nu organizeaza nimeni nimic

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

noi am avut revederea de 10 ani de la terminarea liceului acum 3 ani si taaaare misto a fost! adevarul e ca s-a facut mobilizare generala si ne-am reunit toata promotia, toate cele 7 clase. au venit cam 75% dintre absolventi, majoritatea dintre cei plecati peste mari si tari (canada, anglia, franta, germania etc.) decat cei din tara. si profesorii au fost cam in acelasi procent. s-a inceput dimineata, cu intalnirea la scoala, in cancelarie, iar seara s-a produs dezmatzu, pana dimineata la 5. de-abia astept sa mai treaca 2 ani si sa facem revederea de 15!

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu am reuniunea de 10 ani de la terminarea liceului chiar peste 3 zile.
nu cred ca as fi venit neaparat asa drum lung special pt reuniune, dar sigur as fi facut rost de toate adresele de mail, toate id-urile de messenger, nr telefon de la fostii colegi si as fi facut eu reuniunea mea cu fiecare in parte. pana la urma nu e neaparat importanta vederea fizica propriu-zisa (poti sa-i vezi in poze recente)... ci sa iti reamintesti, sa ii regasesti, sa vezi ce-au facut in ultimii 10 ani.
cred ca nu poate sa-ti spuna nimeni daca ar merita sau nu sa vii atata drum. e prea subiectiv (tine de cat de mult iti doresti tu) si tine si de cati vin, cum va fi atmosfera. emotionant oricum este .

special pt reuniune eu sigur n-as veni, dar daca fac o combinatie intre revazutul familiei, al locurilor natale, daca am banii necesari etc....

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput