Ciocolata naturala

Ciocolata naturala | Autor: delia_alx

Link direct la acest mesaj

Am descoperit de curand o crema de ciocolata care nu contine cacao ci este facuta natural din pudra de roscove. Este foarte asemanatoare la gust cu crema de ciocolata clasica(deci f. buna). Pentru copiii care au o pasiune pt. ciocolata este mult mai sanatoasa. Aceasta crema se comercializeaza mai mult prin supermarketurile cu produse naturiste sau plafarurile mai mari. Va pot spune ca este produsa in Olanda si costa in jur de 10 lei borcanul de 400gr. Este de asemenea si produs de post.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

multumim pt. info
cum se numeste? producatorul? poti gasi pe net o poza?
nu intreb pt. copil(este mica) dar e bine sa stiu pt. viitor sau pt. mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_alx spune:

Se numeste Ciocolata naturala este importata si distribuita de firma Natura Land. Eu o gasesc doar la Piata Amzei intr-un supermaket cu produse naturale Ki-Life dar nici nu am avut timp sa umblu prea mult.Poza pe net nu stiu daca are acest produs, incearca pe mag. virtuale cu produse naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Mi-e greu sa inteleg.Pudra de cacao este arficiala????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Lory si eu am aceeasi nealamurire :). Ok, nu e buna cacaoa pentru copii pentru ca ii agita, dar cu siguranta e naturala! A, ca pe urma ciocolata are diverse E-uri in ea, asta e alta poveste, dar nici aia din roscove nu e scutita de astea!

Mergi la inceput

NU ESTE ARTIFICIALA este crema de ciocolata ecologica fara cacao. Acum o sa va scriu ce contine ca sa ma fac inteleasa : pudra de roscove, zahar din trestie, ulei de floarea soarelui, faina de soia, alune de padure, stearina de palmier si aroma . Mai scrie ca ingredientele sunt din agricultura ecologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Delia, m-ar interesa si pe mine, intrucit momentan nu am voie sa maninc ciocolata, din cauza alergiei, iar roscovele am inteles ca sint potrivite pentru persoanele alergice. Daca nu ti-e greu, ai putea sa faci tu o poza produsului? Merci.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Delia: am gasit produsul. Multumesc frumos
Natalia: www.naturaland.ro/" target="_blank">crema de ciocolata
Delia: acesta este produsul, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Delia, nu am zis ca ciocolata de care vorbesti tu e artificiala, dar nici ciocolata clasica nu e, atita tot. Nu e cazul sa spui ciocolata naturala, in opozitie cu ce? Ca si roscovele si fructele de cacao cresc in pom :)
http://www.bodyuniverse.ro/tratament-spa-nuca-de-cocos-si-cacao.php

Mergi la inceput

Natasa m-am referit in primul rand la faptul ca pe langa cacao in ciocolata se mai adauga multe ingrediente nesanatoase si in al 2lea rand eu consider in special pt. copii ca acest produs este mult mai indicat decat crema de ciocolata clasica. Balbina o sa incerc maine sa fotofrafiez produsul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Delia, daca e produsul din linkul dat de Darria, atunci nu mai e nevoie sa-i faci poze. Merci, o sa caut in plafar.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput