Gravidute & Mamici de IASI (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

neatza! e gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Carmen,tu ce dai de baut...asa,ca tot ai facut pauza de forum...

Acum ca s-a facut dimineatza iti ofer un ceai verde, doar daca mai esti in pauza... ca nu vreau sa te deranjez

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!
pentru toata lumea.Sa nu mai fie plingeri.
Tare aiurea mai merge forumul.Aseara la fel.
Revin ca nu ma lasa mofturosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neatza!
Dau si eu o
Merci Monica, acum o beau.
Eu am plecat in vizita
Ne vedem mai tarziu.
Ralu - bine ca esti. Ti-a trecut raceala? Stam noi cu tine in weekend.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Oana, de unde luati pestele-pangasius ? Sanatate baietilor.

Celia, din Carrefour

Ralu, bine ca ai aparut.

Miha, mai ai tort? Dar limonada.

Michelle, vreu si eu in vizita. Ma iei cu tine? (asta imi aminteste de Mircea Badea, povestea ca atunci cand era mic voia sa se faca musafir)

Nonna, Diana...multumim de cafea. Azi nu mai vreau asa multa. Am avut doar 3 treziri pe noapte. Trai, neneaca!!!!

Ma duc sa mai pun o masina de spalat. Mancare am de ieri. Va servesc acusi cu spuma de ciocolata. E delicioasa, am mancat si aseara, nu am mai avut rabdare. Pentru voi insa o servesc asa cum trebuie, rece si aromata.
Acusi, acusi...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Astept spuma de ciocolata.
si eu am pus o masina de rufe,am facut paturile si spalat vase(restanta de ieri),am adormit si copilul.Nu-s harnica?
Mincare am de ieri.

Si eu tot 3 treziri dar eu vreau doar 2 sau chiar 1.
nu mai am rabdare sa stau cu Andrei in casa.L-as scoate afara dar are doar 10 zile.Ar trebui sa astept pina simbata.Sa vad daca rezist.

in rest nimic nou.

p.s. Corect e- ce minune ca esti.(asa-i nu? Ce bine ca sunt/ce minune ca esti-asta-i pentru Ralu)-Nu va e dor de Nichita Stanescu? De cind n-ati mai citit o poezie? Eu de o mie de ani.Stiu doar poezii de gradi.

Mergi la inceput

Prea am devenit in ultimul timp gospodina si mama.Nu ca nu-mi place dar....parca-s prea departe vremurile de altadata cind ma apuca 2 noaptea citind o carte.
Daca citesc 2-3 carti pe an....si altadata 2-3 pe saptamina.

Mergi la inceput

ralu vin si eu sa-ti tin de urat! daca era mai frumos trageai si tu o fuga la baile tusnad! vreau la munte si sa fie cald si soare....

michelle ai plecat in vizita fara mine!

am reusit sa pun pozele de la tara, de prin balti, de prin oras si cu ce-am facut ieri!

si una cu raisa dupa o petrecere!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76
p.s. Corect e- ce minune ca esti.(asa-i nu? Ce bine ca sunt/ce minune ca esti-asta-i pentru Ralu)-Nu va e dor de Nichita Stanescu? De cind n-ati mai citit o poezie? Eu de o mie de ani.
Stiu doar poezii de gradi.

si eu tot de-alea stiu,....ca sa nu mai zic ca inainte compuneam poezii!!!
ultima carte citita... am citit-o in spital anul trecut cand mi-au scos apendicul!!! cred ca tot atunci a fost si ultima revista rasfoita!!!!

oana vreau si eu spuma de ciocolata!

Mergi la inceput