Mamici din Arad (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen, te plictisesti?!
Eu ma duc la treaba, ca trage Tudor de mine sa facem curatenie![:D Vedeti ce ajutor de nadejde am? Nu a mancat nimic, numa o cana de lapte cu miere, da e bun de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salut! Carmen,incet-incet aparem si noi...
Lui Alex i-au iesit deja si caninii de jos. Eu speram ca mai fac o sedinta de calarie si maine,dar nu stiu daca mi se arata, cu vremea asta...
Merg si eu la treaba ca am o gramada.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

la noi e ca la nebuni A primit Raul multe jucarioare cu baterii, asa ca acum le inauguram si cum majoritatea au si muzica va imaginati singure ce balamuc e aci

Flavia, din pacate nu te pot ajuta, dar ii doresc tatalui tau multa, multa sanatate! sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav

Carmen, n-ai somn? vezi ca poate ai trezit-o pe Alina

Ioana, tata e bine, Doamne multam! Miercuri i-au scos toate firele. Deja face plimbari lungi cu Raul saptamana asta mergem si la pneumologie si sa speram sa fie totul bine!
si chiar si mama umbla mai bine. I-am cumparat ceva creme dar una e de-a dreptul geniala. Mi-a zis ca azi noapte nici n-a simtit ca are picior, asa bine a dormit

Acum vreo 2 ore m-am trezit cu Raul in pielea goala S-a dezbracat de trening ca sa se imbrace in blugi si camasa Domnisorul nu poate sta in casa imbracat in trening

PS: baietii au "tapetat" coridorul cu papuci sa nu se loveasca masinutele de pereti ...v-am spus...ca la nebuni

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, ma bucur ca tatal tau e mai bine. Crema pe care o foloseste mama ta e pt artrita? Daca da imi spui si mie despre care e vorba ca ar fi buna pt bunica mea.

Miha, cum e Matia? Sper ca suneti ok.

Carmen, nu ai somn? Sau te-a trezit Mel? Foarte faini sunteti toti 3+1. Nici nu se vede ca ai bujrtica acolo in poze.

Alina, imi cer scuze, te-am sunat da am uitat sa te intreb cum e Ade.

Ioana, piticii sum sunt?

Am vrut sa merg in Ungaria cu cumnatul meu sa cumparam cadouri la copii pt Paste, dar pe cand sa urc la ei m-a sunat sa plec inapoi ca Lisa are bube si a fost la dr si e varicela. Noi joi am fost impreuna asa ca sunt curioasa daca va face si Bogdan?!

Cristinacsa voi ce mai faceti?

Cristina, cu tine ce este?

Alina.a, a plecat mama si fratele tau?

Moni, mergeti la Evetrix?

Claudia_Maria, cum stai cu laptele?

Cristiana??? Ne-ai parasit?

Ada, sunt ok copii? Le-au trecut de tot mucii?

Nicooooooooooo? Ai venit acasa si nu ai timp de noi?

Diana, mie mi-ar fi placut sa te stiu cu bb3 .

Bogdan vorbeste tot mai mult pe zi ce trece. Ieri vorbeam cu Alina de Gabi si a iesit "Baghi" . Alina este "Aina". M-am distrat ca azi am fost la un magazin si cand am zis "la revedere" a zis si el da habar nu am ce a iesit.

No am scris pt o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut!

Flavia Bogdi vorbaretul!daca face si el varicela poate mergem la voi sa stim ca am scapat de-o grija!

Clau ce ma bucur ca sunt mai bine ai tai!

Eu sunt fff necajita ca piticii mei nu-s bine defel!Dupa ce sapt asta au tusit si au avut muci, acum au diaree si asta micu mi-a si vomitat azi tot ce-a mancat.Sper sa nu se procopseasca si cu ceva enterocolita...!

Alina voi cum sunteti?

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Da nu am somn,ce sa zic.Mel m-a trezit si nici ea nu s-a prea odihnit pt ca e mucoasa si-i cam merge burtica.
Ioana sanatate piticilor.Am uitat sa-ti spun ca bancul de pe locul 10 imi place.
Anca te compatimesc.Eu habar nu am avut cand i-au crescut dintii Melaniei.Acum noroc ca se spala pe dinti si chipurile imi arata ce albi sunt.Asa mai trag si eu o ochiada in gurita ei .Dar cine stie ce ma asteapta.

Io cred ca sunt defecta.La inceputul sarcinii am luat Mg cu B6 si dupa 1 cutie si ceva am avut niste dureri de cap crunte.L-am intrerupt si mi-a trecut.Acum sunt la a 2-a cutie de Elevit si ghiciti ce?a inceput sa ma doara capul.No mai ziceti ceva!E singura schimbare din dieta si obiceiuri.Influentata de vreme nu am fost niciodata,asa ca nu poate fi asta motivul.

Carmen(28+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Tot eu.
Flavia zici ca-i vorbaret Bogdi?bravo lui.La ce cadouri te-ai gandit de Paste?
Clau imi imaginez coridorul protejat pe margini intocmai ca si la FormulaI.

Merg sa caut un film.Mel s-a culcat ,poate am noroc de ceva bun.

Carmen(28+) si Melania Ioana(14.01.2005)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce cuminte e Mel Raul inca se joaca cu sticla de lapte dar ii dau voie ca mi s-a trezit aproape la 7
Exact ca la Formula 1 arata coridorul azi

Flavia, multi lu Bogdanelu vorbaretu

Anca, nici eu n-am stiut cand i-au iesit dintii/maselele lu Raul. Imi pare rau de Alex.

Ioana, multa sanatate piticilor tai

Brrrr ce vreme urata afara....brrrrrrrr

Votati-ne si pe noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu mi-a mers netul toata dupa-masa.
Flavia, Ioana, mersi de intrebare, Adelina e mai binisor, febra n-a mai facut decat o data azi 37,5, dar tuseste urat si nu mananca nimic, in rest e vioaie. Noaptea se trezeste des si plange si vrea tzatza, probabil o dor si dintii ca-i ies 2 canini. La Dragos nici n-am stiut cum i-au iesit dintii, numai ii vedeam in gura.
Eu sunt putin ragusita, gatul mi-a trecut c-am luat vitamina C cu propolis.

Merg la culcare, noapte buna!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Salutare! Si noi suntem toti ragusiti si tusim la greu. Inca nu am luat nici unul nik, sa vedem cum mai evoluam... Ieri am fost in Ungaria la shopping. AM fost si la Cora si la Tesco dar nu prea sunt jucarii, poate pentru ca a trecut Pastele la ei? LA Cora sunt chiar foarte putine. Le-am luat ceva maruntisuri ce le-am dat aseara, dar pentru Iepuras va trebui sa ma mai gandesc. Iulia vrea un cal zburator si o bagheta magica adevarata. Lui Teo i-am luat deja cadou si de ziua lui, aparat de barbierit electric, pentru cand ii e lene sa se barbiereasca. Am mai luat si hainute, evident, si multe alte prostioare ce chiar nu-mi trebuiau...
Si Vladut s-a apucat sa vorbeasca, la toate le zice intr-un fel, numa' sa pot eu descifra. In rest...tot mucosi si ei.
Ioana, imi pare rau de baietii tai ca le merge asa rau zilele astea.
Anca, si Vladut a fost destul de afectat de dinti si masele. In doua-trei zile trecea de obicei, poate nici atat.
Azi merg cu ei la teatru, nu stiti ce piesa e? Cine mai vine?
Carmen, ciudata durerea ta de cap. Mai iei vitaminele in cazul asta?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput