Mamici de martie-Aprilie 2008!! (140)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Ursulica, nu mi-ai zis cum ti-a iesit ieri desertul
Simo, tare faza cu carutul, felicitari pt. Mirage! Al meu e in cutie, nu e asamblat, l-am scos doar sa ma uit la material, e super!
Felicitari Rebecutza-rasfatata de mami Clau pt. kg acumulate!
Pucca, bine ai revenit acasa si pe crenguta! Asteptam poze cu bebelina fina ca spuma! Acelasi sentiment l-am avut si eu cand l-am pupat prima data pe Vlad, credeam ca e frisca!
Ali, ai prins barza?
Eu am fost la cumnatica mea, de fapt a venit ea si ne-a luat cu masina, ne-a adus inapoi(ce bine!) si m-a coafat, sa fiu frumoasa cand stau in patut
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Fetelor, multumim pentru urari! I-am luat tort si o lumanarica (n-am putut sa ma abtin!!) si o s facem muulteee poze. Maine o sa le pun sa le vedeti.
Kya, lasa ca mai ai putin si iti tii bebelina in brate!
Pucca, felicitari si bun venit inapoi pe crenguta!
Chiar, si eu cred ca Zozelina e suparata... cred ca gasea ea 5 minute sa intre sa ne salute...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
CristinaGoji spune:
Nu stiu daca e suparata sau nu Zoze, dar chiar daca e suparata, sigur nu pe noi. Unele mamici dupa nastere au o perioada mai grea de adaptare cu noua viata, lucru perfect normal de altfel, si au nevoie de ceva mai mult timp sa se regaseasca. Nu la toate functioneaza faza cu "le uiti pe toate cand iti tii puiul in brate" sau "l-am iubit din prima clipa in care mi l-au pus in brate". Eu una sper din suflet sa nu se confrunte Zozela cu astfel de probleme, ca cele descrise mai sus si o astept cat mai repede pe crenguta.
Mami 38+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
Olgutzika spune:
La multe luni si la multi anisori, puii mici de David si Samuel!!! Sa fiti sanatosi!!!! Sa va traiasca minunile, Ioana si Simo!!!
Pucca, bine ai revenit. Sa vezi cat de frumos va fi si pe mai departe!
Vazut poze de Andra si Raducu frumosi!!!! Sa nu mai zic si de parintii lor . Sa fiti sanatosi si fericiti, dragilor!!!
Sov, nu te-am felicitat pentru achizitia de carucior Graco ! Sa il stapaniti sanatosi! Bubule, asemenea!
Am fost azi la medicul de famelie pentru evaluarea lu' Nicolaescu...care in cazul meu se amana pentru vara tarzie, ca acu's inca "dereglata" de sarcina. Si mi-am luat si concediul medical pe aprilie. Treaba, nu gluma!!!
De la Cory nici o veste?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Ursule, stii treaba cu "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se-ntample"?
Cristina, !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mussara2000 spune:
Salutare si de la noi.
Pana cand suntem binisor, numai ca tind sa cred ca puiutul meu incepe sa aiba colici usoare nu mai doarme asa linistit cum dormea pana acuma se trezeste se screme, oare asa incep colicile? de plans nu plange decat numai cand ii este foame , dar somnul ii este epureste.
Felicitari Pucca pt. revenirea acasa si pentru nasterea usoara ce ai avut-o sa creasca Bianca Maria asa repede de sa nu-ti dai seama asa cum ai si nascut-o.
Incerc sa incar ceva poze cu micutul nostru si le trimit.
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
PIDANA spune:
Felicitari noilor mamici Cory si Steluta! Sa va traiasca ingerasii, sa fiti sanatosi, recuperare rapida si laptic pe saturate!
Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
bubu05 spune:
Olgutza, multumim pt. urari! Abia astept sa folosim caruciorul
Ioana si Simo, la multe lunisoare inainte!
Am niste nervi V-am zis ca i-am facut analizele lui Vlad la CMU, erau gata de vineri si i-am rugat sa le trimita in sediul din Romana. Acum sun in Romana cica nu le au , sun in sediul unde le-am recoltat, ma tine una juma de ora sa astept , cica le-au trimis...sun iar in Romana , inca le cauta si astept sa ma sune...ce ametiti, doamneeee!
Oana 36+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mussara2000 spune:
Avem si noi pozici, nu multe dar promitem sa venim cu mai multe.
http://good-times.webshots.com/album/562216492WdGXUa
AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN
PIDANA spune:
Ce mai faceti randunici?
Sa va traiasca prichindeii ca vad ca se aniverseaza mereu inca o zi/sapt/luna din viata lor! Abia astept sa intru in rand cu voi sa ma laud si eu cu printesuca noastra.
Fusei azi la dr si m-a intrebat cu cine seamana ca e mare. Si asta doar dupa pipait ca eco n-am facut. Sper sa nu fie atat de mare incat sa n-aiba loc sa iasa.
De azi sunt si eu in CO si tare bine este, acum suntem cu cortul la ai mei parinti si am reusit sa termin de spalat toate hainutele piticai.
Am fugit sa mananc ceva ca am si uitat de foame
Dana 35+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png