Placinte ca la placintarie
Raspunsuri - Pagina 2
redai spune:
moama....da imi "ploua" in gura.....
David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie
Balbina spune:
quote:Mindy, daca o cana de ceai are 240 ml (standard in USA), atunci in ea incape 140 g faina. Deci 500 g ar fi 3.5 cani.
Originally posted by Mindy
Carina, merci ff mult.
Cred ca pe a doua o fac e mai simplu aluatul si nu am drojdie decit uscata.
Intrebare: Cit e 500 gr faina in cani de ceai? (nu am masuratori in grame, ml aici)
merci
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Mindyquote:
Originally posted by Criss75
Eu fac placinte insa in cuptor, pentru ca nu-mi plac prajite in ulei.
Asa arata placintele cu varza, dar fac si cu branza.
http://good-times.webshots.com/photo/2542081160102224540VzIaPP
Criss si Alex (11.05.2003)
wow , arata fff bine.. si mama le mai facea asa citeodata ca sa nu faca fum in toata casa.
Bunica le facea afara in cuptor de lut, ieseau mai uscate un pic dar f bune. Stateam la umbra unui nuc si mincam la placinte :)..
Nu se face nici fum in casa si nici nu ies placintele uscate. Le fac cu aluat de paine, secretul e ca pun 2-3 cartofi fierti in coaja si rasi in aluat. Astfel aluatul e foarte fraged, se pastreaza la fel si a doua zi.
Criss si Alex (11.05.2003)
Balbina spune:
Placintele facute in cuptor si cele prajite pe tigaie sint 2 feluri de bucate absolut diferite la gust, parerea mea proprie si personala. E si normal sa fie asa, doar difera modul de preparare. Mie personal imi plac ambele feluri, dar gustul celor prajite are pentru mine si valoare nostalgica, este gustul copilariei mele. Stiu foarte bine ca sint mai calorice, dar nu le maninc decit ocazional, si oricum, gusturile nu se discuta.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze