Nou stil de viatza (197)
Raspunsuri - Pagina 20

louisea spune:
Gusta bine faci
Tumpito vrei bataita? zi tu cum merge cu germanica?
Astept ceaiul
Si ca sa nu se inteleaga altceva.. Eu nu´s de partea nimanui. Eu sunt pt un stil de viata sanatos (pe care l-am adoptat de multi ani) dar le inteleg pe fetele cu dieta ca au nevoie de "ceva" sa le tina mobilizate si disciplinate, pt o perioada de 2 saptamani atata timp cat sunt constiente (ceea ce sunt sigura ca sunt) ca dieta asta nu e solutia pe termen lung ci un stil de viata sanatos

gusta spune:
Louisea dau ceaiul .
Si ca sa termin odata cu dieta asta si cu toate astea.Si la dieta spune nu se tine mai mult de 2 saptamani si dupa urmeaza o perioada de mentinere.Eu am declarat asta e ultima dieta pe care o tin fie ca slabesc fie ca nu ,dupa asta incerc sa imi impun sa mananc cat mai sanatos si sa am un stil de viata normal.
Marilena si Mara Augusta

Hopes spune:
helllooo
ce faceti frumoaselor?
Eu am un "chef" de munca ...
Mephala am ametit ce bunatati gatit cand a venit socrul tau. Cum e ananasul in mancare? (cand ai timp imi trimiti si mie reteta la prajitura cu branza)
Tzuni daca ziceai faza cu casatoria in oricare alta zi sigur credeam (asta ptr. ca esti si tanara si frumoasa si ai si un copil suberb)da asa de 1 aprilie...nici o sansa
Anda mie imi plac fff mult postarile tale referitoare la diete, stil de viata, retete si mai ales ca esti organizata. Insa niciodata n-am putut sa le aplic in totalitate, oricat as pune eu "piciorul in prag" tot dau pe alaturi. SUnt gurmanda, pofticioasa, si nu pot sa refuz niciodata o mancare buna. de asta probabil nici nu dau prea mult jos.
Delidana ma uimesti ce silitoare esti.
Anky nu fi suparici
Gusta, Tumpi, EfimieC, Louisea, Tlaura

tumpi spune:
quote:
Originally posted by louisea
[font=Comic Sans MS]Gusta bine faci![]()
Tumpito vrei bataita?zi tu cum merge cu germanica?
Astept ceaiul
merge, merge, ca astia au inventat rotile

MArilena, ce ceai ne-ai oferit azi?
Mai stau putin si ma pregatesc si eu catinel catinel de plecare.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Hopes spune:
Special ptr. voi
Sotul si sotia pleaca in vacanta in Ierusalim, si avand un accident, sotia moare. Ghidul, fiind amabil ii explica sotului posibilitatile pentru inmormantarea sotiei : - V-ar costa 5000 de dolari sa o trimiteti acasa pe un vapor sau o puteti inmormanta aici pentru 150 de dolari. - Cred ca o sa aleg prima varianta, raspunde sotul. - De ce, doar puteti sa-i faceti o ceremonie frumoasa aici si este mai ieftin! - Asta este locul unde un om a murit, l-au ingropat si dupa trei zile a inviat! Nu vreau sa risc...

mephala30 spune:
Hopes, imi place ananasul in mancare, sosul finit are un gust dulce-acrisor. Si merge ft. bine cu orezul basmati.
Cum se simte Edi? Merge inspre bine?
Marilena, ma bucur ca te-ai razgandit. Vin si io la un ceai.
Tumpi, m-a molipsit voia ta buna, .
Doroty, sanatate muuulta si sa intri mai des pe la noi, .
Dordia, stai cumincioara la pat, mai e putin si sunteti 4, .
deschid indata subiect nou.
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Hopes spune:
Mephala Edi merge binisor, nu excelent, dar mananca cu bunica-mea nu face teatru la mancare cum face cu mine.
Nu ma uiti cu prajiturica?
inca un banc
Se duce un homosexual la doctor:
- Dom' doctor am sida, ce sa fac, ma puteti ajuta?
- Da baiete... Bei 1 litru de lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, o portie de iahnie cu doua beri reci si, la sfarsit, dai pe gat o cana cu iaurt!
- Si o sa-mi treaca, dom' doctor?
- Nu ma, dar macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste curu'!

Hopes spune:
Test pentru dovada dragostei neconditionate:
Iti iei nevasta si cainele si ii incui in portbagajul masinii. Deschizi portbagajul dupa 2 ore si vezi cine se bucura ca te vede...