Nou stil de viatza (197)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Gluma zilei:
Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa
folosesc toaleta. Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat,cand aud din cabina cealalta:
-Salut, ce faci?
Nu fac parte dintre aceia care poarta discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:
-Destul de bine!
La care tipul intreaba:
-Incotro mergi?
Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:
-La Bucuresti!
La care vecinul, evident mai nervos, spune:
-Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina
alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Bun bancu Zuzilici.

Cuscra eu vad ca inca sunt pe pozitie .

Delia la fel bolnave suntem,dar mai rau e la Mara.

Carmen nasol asa cu masina.

Tzuni ce raport dai maine?

Tumpi nu te-am vazut azi la ochi.

Anda .

M-as fi urcat pe steper dar ma doare spatele ca am pictat la casa copilului si chiar nu ma simt in stare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, nu, semnatura ta nu e deranjanta da' e si cu albastru, nu e excesiv de mare si are o culoare care nu agreseaza ochii. Daca era iti spuneam, fara suparare. Bine, pina la urma eu pot sa spun ce vreau, fiecare face cum considera ca e mai bine, ca doar nu e site-ul meu.
Imi pare rau ca ai avut probleme, sper sa se rezolve cu bine. Ma gindeam ca s-a imbolnavit vreun puisor cu ochi albastri.

Azi m-a prins ploaia si mi-a udat freza. Aratam ca o gaina plouata. Ma duc sa ma spal pe cap ca nu-mi place deloc noul meu "look".

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

O alta gluma:
Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi barbatul o priveste pe sotie si-i spune:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam amandoi la un televizor alb-negru cu ecran de 51 cm, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, doua masini bune in garaj, un dormitor cu un pat mare, un TV color cu plasma cu diagonala de 126 cm in living... Dar acum adorm in fiecare noapte cu o femeie de 50 de ani langa mine in pat...
Draga mea, cred ca ai o problema!
Sotia, fiind o femeie inteleapta, ii zice :
- Dragule, tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani si iti promit ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea .....

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salve!
Nu va retin mult ca vrem sa vedem un film impreuna
Zuzilici sunt alaturi de tine si ma sa-si revina soacra ta.Sanatate si Isabellei si tie si fii puternica.Ma bucur ca nu te-ai demoralizat de tot si inca mai postezi cate un banc
Carmen multumim pentru noul capitol, pe care l-am si votat si imi pare rau ca ati gasit masina sparta.Au furat ceva?
Ce fac "ochiosii"?

Eu cu dieta am depasit prima zi si am mancat chiar bine si gustos, nefiind nevoie sa apelez la morcovi si telina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, multumim ca ne descretesti fruntile,
Esti ok?

Laura, cum te mai simti?

Delia, apreciez sinceritatea, . Baietii sunt putin raciti, nimic grav, cred ca e finalul.
Cum se simte mama ta?

Eftimie, felicitari pentru trecerea cu brio a primei zi de Scarsdale.

Marilena, nu ne arati pictura? Pupici bolnavioarei mici.

Ioana, cum ai incheiat prima zi de S?

Mik, pastilutele le iei permanent?

Dordia, , sper ca esti bine, tu si burticuta!

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Am ajuns acasa pe la 21.00. Azi am avut o zi super grea, si inca nu s-a terminat. Maine voi merge mai devreme sa termin ce nu am reusit azi.

Zuzilici sanatate multa soacrei tale si tie putere sa treci peste toate. Pupici

Carmen imi pare rau pentru incidentul cu masina. Sper ca aveti casco.

Azi am vrut sa mananc fructe, dar pana la urma am baut apa (2 litri la servici) si acasa cand am ajuns am mancat 1 morcov crud cu o felie de paine. Sunt prea obosita ca sa-mi fi facut ceva. Cred ca o sa mai mananc putin pomelo.

Maine merg la coafor sa-mi aranjez parul si sa ma vopsesc.

Bafta fetelor care au inceput dieta Scarsdale.

Va las acum ca mor de somn, iar maine ma trezesc mai devreme.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

So, miine tre sa zicem cit de grase suntemß Ptiuuuu dupa ziua fica-mii cu ceva dulciuri nu cred ca stau prea bine cu toate ca in rest am fost cuminte. Mi-am gasit timp sa-mi fac salate si legume.Zuzilici multa putere iti doresc sa treceti toate greutatile astea! Multa sanatate!Ruxij tu ce mai faci? All ok?Hai ne apucam si noi de niste meniuri de bun simtz? Poate in grup ne iese mai bine. Pe miine!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara dragelor.

Zuzi,sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate problemele si sa se termine totul cat mai repede,sa va linistiti.Sanatate multa fetitei.Din pacate stii cum e,cand te lovesc problemele vin toate gramada,dar sunt sigura ca o sa revina totul la normal.

Mik,multa sanatate copilasilor si bineinteles si tie.Aveti grija de voi.Ai si dureri de cap cand ai tensiunea mica?Eu da,insuportabile.

Carina,ce-ai papat bun la restaurant?

Delia studentzica silitoare.Ai aranjat podoaba capilara?Eu am o problema mareee cu parul meu,care e ondulat si nu-mi place deloc.Il intind de fiecare data,dar e de ajuns sa ma prinda ploaia sau sa-i fac baie la o pacienta si-s creatza la loc,de la umezeala.

Crys,si eu tot la 6,30 am papat cina.Ma uitam la tv la o emisiune unde pregateau mancaruri bune si ma concentram bine sa nu simt gustul la ceea ce mananc eu.

Carmen E,felicitari pt ca ai trecut cu bine peste prima zi de dieta.

Carmen,imi pare rau pt ghinionul vostru cu masina.Sanatate multa la piticei.Am trecut cu bine peste prima zi,am inghitzit cina cam cu noduri pt ca nu ma impac prea bine cu pestele,dar am papat un castron de salata cu peste ton si o felie de paine sa nu stau nemāncata pt ca oricum in frigider nu am altceva decat mancarea Deliei si ce avem noi pt dieta,asa nu ma apuca damblaua!!!

Vikinga,cu intarziere ii urez si eu "La multi Ani" fetitei tale.
Azi am aruncat 2 felii din tortul ramas de sambata,o bunatateeee,dar daca-l vedeam in frigider sigur ma dadeam la el.

Tzuni,ce-ti face militarica dulce?

Sunt prin zona,mai fac ceva chestionare si apoi merg la somn.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Justa, la mine nu e legatura intre tensiune si durerea de cap. Se pare ca vizual devin alba.
Mephala, tratamentul il iau cit am simpomele si ma jeneaza.

Va admir pe toate ca v-ati apucat de diete.

Pe miine, frumuseti frumoase.

PS : uitam ! m-am uitat in albumul de pe prima pagina si am vazut poze noi foarte fine. Poza lui Puskin mi-a placut foarte mult.

Mergi la inceput