Nou stil de viatza (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,asa ma gindeam si eu,da nici macar in gluma sa nu mai spui.
Fetelor cu dieta asta Scarsdale nu faceti altceva decit sa va incetiniti mai rau metabolismul,in loc sa il accelerati.E absurda ideea de a slabi 7 kile in doua saptamini.Am gresit si eu de multe ori procedind astfel si de fiecare data m-am convins ca nu merge asa,de abia acum invat si eu cum stau defapt lucrurile.Sigur, e problema voastra dar cu siguranta nu se poate numi 'Nou stil de viata'.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Hello, hello!

Va puteti imagina ca sunt la birou?!! In Casa Scanteii, printre blindate,politisti, elicoptere. Nu sunt libeeeeraaaa!
Dar e o atmosfera aici... numai de lucru nu.

Raport 72.5 kg.

Duminica mi-a fost foarte rau.Cred ca de la ficat.Nu am putut sa ma dau jos din pat.Am stat si am reflectat la ultimii ani de nenumarate regimuri si am crezut ca s-a terminat cu mine.
Sunt 4 saptamani de cand tin dieta lui Monti si e prima oara cand m-am simtit atat de rau.
E posibil sa nu o fi aplicat bine.
Am cam abuzat de carne.

Noroc ca mi-am revenit si sa nu credeti ca am renuntat.Numai ca acum bag si unele mese glucidice.

Maica-mea imi spunea ca ficatul are nevoie de dulce si ca de aia imi e rau. Nu stiu ce sa cred. Am baut un ceai cu o lingurita de zahar si asta a fost tot dulcele.

Mai, Carmen, dar rafinat gatesti tu pentru socrul tau...

Tzuni, frumoasa fata are mama...Te tii de pacaleleli!!???

Multa sanatate fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Delia, da, a crescut Meri si e tare haioasa. Da tu citesti chiar TOT?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Asta intentionez, sa vedem daca-mi iese.
Nu ca n-as vrea sa citesc dar mi se pare un timp cam scurt, in plus mai am bibliografie si la alte materii.

Tlaura, ieri citeam in metrou "The Importance of Being Earnest" - Oscar Wilde si zimbeam cu gura pina la urechi. E buna piesa, mi-a placut.

Va pup pe toate si multumesc de urari.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Neata!

Claudia eu am facut salata asa...ton dintr-o conserva, rosii, salata verde si zeama de lamaie, deja imi este pofta. Iesi la cumparaturi?
Nastad tin si eu pumnii stransi azi.
Anky si eu sunt de acord cu colegele mele de scarsdale, nu mai detaliez ca au facut-o ele destul de bine. Te sigur ca nu v-a fi cazul nostru, vom stii sa ne mentinem.

Crys si Dany

Crys,pe mine nu tre sa ma asiguri,mie mi-e indiferent ce faci tu pina la urma.Nu sint nici decum chestii studiate de mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by hcclara

'Neata!
nastad, tinem pumnii tzuzului sa fie totul bine! mult succes!
vikinga, da zi acuma drept...hai ca slabe erau nemtoaicele alea, da frumoase sunt?
anky, pai tu asa ne incurajezi pe astea ce ne chinuim cu scarsdale??? pai normal ca daca te pui si bagi in tine dupa o dieta le pui dublu...noi speram ca la noi sa nu fie asa!!! eu insa m-am saturat sa oscilez in jurul a 72 kile, asa ca asta era solutia!!! daca le pun la loc, ma duc si imi scot steriletul si atunci nu mai capata al meu nimica!!!
rolo, drum bun spre Sinaia si sa te intorci cu bine!

ma duc sa fac salata de ton dupa capul meu ca vad ca nu mi-a zis nimeni nici o reteta, (eu de obicei fac numai pasta de peste), si apoi plec in oras ca azi e ziua mea libera cand Marc e la bunici!

o zi buna tuturor!

Claudia

Eu nu va incurajez sa tineti Scarsdale pentru ca aici sintem la Nou stil de viata.So,daca asta este telul vostru aici, eu ma
retrag de la subiectul asta pentru ca locul meu nu este cu siguranta aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am scris un mesaj lung si din greseala am dat reset Asa-mi trebuie daca va scriu intinsa ca pasa in pat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ok, am inteles perfect ce vrei sa ne transmiti Anky...eu nu ma justific in nici un fel, dar acum simt nevoia sa-mi scriu parerea. Din cate imi aduc aminte nu suntem singurele care am tinut o anumita dieta, au mai fost si alte fete...de acord, titlul subiectului este "nou stil de viata" dar eu cred ca daca scriem aici ne-am decis sa ne schimbam stilul de viata in unul mai bun, fiecare dupa cum considera. Eu scarsdale o consider o dieta echilibrata pana la urma, contine multe legume, carne, peste, fructe si chiar branzeturi, asa ca nu este o dieta asa drastica...parerea mea Atat am avut de scris....

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anky: si eu am avut de multe ori aceeasi intentie, tot din cauza ca aveam impresia ca orice argument logic aduc eu in favoarea unui nou stil de viata nu e nimeni care sa vrea sa il asculte/ bage in seama. Nici eu nu sunt de acord cu diete de nici un fel Eu am slabit cele 18 kg in 2 ani si ceva dar n-am probleme de mentinere. Eu personal te rog sa nu pleci, eu am de invatat de la tine. Si sper ca ne putem ajuta una pe alta, mai ales ca avem aproximativ acelasi stil.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Anky nu ma critica.De mult timp ma lupt cu 92kg(la un moment dat erau 93) si acum incerc sa fac o dieta soc poate-poate se misca si la mine acul cantarului.Dupa cele 2 saptamani, intru la mentinere si voi incerca sa intru intr-un "nou stil de viata"Pentru mine e greu sa vad ca scriu aici de 3 ani si ma laud cu aceleasi kgDaca nu am o dieta in care mi se spune ce e voie si mai ales cat pot manca, eu bag in mine ca
Nu e un motiv sa pleci de pe subiect.Daca vrei, uite pentru 2 saptamani ma mut la subiectul cu Scarsdale
Tzuni micuta rozalie.Tu esti inca suparata pentru gafa mea de ieri?
Gusta, Mara vorbeste si romana si olandeza?
Anda meniul e diversificat si hranitor.Nu pot sa cred ca sunt asa de putine calorii si totusi papi atat de bine.
Violeta o fi durand summit-ul 3zile, dar starea de alerta la sot e de 2saptamani
Alina nu ma deranjeaza ca lucreaza sotul, doar ca duminica era programata o iesire si in schimb stau home alone.
Claudia am vazut ca ieri ai adaugat unt si branza.La mine nu scrie nimic de ele.E posibil sa nu am eu dieta corecta?Am luat-o de pe subiectul cu Scarsdale.
Mi-ai placut tare la faza cu "recuperarea sotului"
Crys mie chiar imi pare ca ai papat putin ieri(acum ca m-ai lamurit ca pielea nu ai papat-o)Mi-era teama ca ma parasesti
Ioana, Delidana spor la invatat!
Vikinga da' chiar nu vezi pozele?Sau nu vrei sa le vezi
Nastad ma sa fie totul bine si Tzutzu sa se refaca in scurt timp.Da-ne repede vesti
Mamica dulce ce faci, muti mobila?Mai ai?
Zuzilici tu cum stai?Soacra e mai bine?
Hopes nu ne mai spui nici un banc?Nu erai tu responsabila cu bunadispozitie?
Carmen cand ai timp, vrem poze si reteta cu "coronita"
Salut si pup pe obrajori toate fetele din

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare gasca!!!

Ce mai faceti??? S-ar putea ca in max 1 luna sa ma reintegrez in randul vostru...pt un stil de viatza sanatos. Azi am fost la dr. si totul e ok, iar la sf lunii ar tb sa nasc. Dar avand in vedere Pastele, si faptul ca mai am o cezariana si cerclajul...dr.mi-a zis azi ca se poate mai mult ca sigur ca pe 17 Aprilie (38 sapt) sa nasc...asa ca...abia astept sa ma intalnesc cu puiutul si sa fiu acasa cu minunea mica si cu minunea mai mare. Sper sa fac fata, Sper sa ma descurc cu amandoi...dar trebuie ca nu am incotro. Noroc ca e mama la un et mai sus si am in ajutor.

Deci...se prea poate ca dupa sarbatori sa ma ionscriu pe listele voastre...fie doar pt inceput cu o alimentatie sanatoasa urmand ca dupa alaptat...sa intru la dieta serioasa.

Acum va poop si revin mai pe seara!

Diana 35+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput